• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Selam canim evet 2 gundur motivasyonum yerlerde yogunluktan burayada ugrayamadim bu ayrilik iyi gelmedi bana hemen yaziyorum menuleri
Dunku menum
Sabah filtre kahve

Öğle
Kumpir

Ara
1 avuc fistik
Kayisi cayi

Aksam
Kuru fasulye
3 kasik pilav
Yogurt

Su 2 lt
30 dk eliptik

Bugunku menum
Sabah
Filtre kahve

Öğle
Domates corbasi
Yogurtlu havuc salatasi
1 dilim kepek ekmegi

Aksam
Kuru fasulye
Salata

Su 2.5 lt
Spor yok malesef
Tamam canım ama adapte olmaya basla sende kaldığımız yerden devam edelim
Zaten genel olarak kızları uyaricam geç kalmadan 2 dk yazın gidin 🤭

Bugünün menüsü
Kahvaltı 11
2 yumurtalı omlet
40 gr tulum peyniri
Birer salatalık ve domates
Cay

Ara 15
Bir tane tost bir ayran

Su 2.5 lt
Açık hava yürüyüşü
Eki Görüntüle 3323113

Yarına boy kilo hedef paylaşımı yapacağım
Afiyet olsun 🌸
Dikkatimi çekti baya menün az akşamları bilerek mi yemiyorsun arada tost var diye mi 🤭

Afiyet olsun 🌸
Dikkatimi çekti baya menün az akşamları bilerek mi yemiyorsun arada tost var diye mi 🤭
Yemekle pek aram yok bu siralar ama yazdigim gibi alkol sofrası beni mahvediyor 😀 gec saatte atistirmak 🥲🥲 bir iki sogan halkasi bir iki patates derken kilomu sabitliyor ne ileri ne geri kaliyorum öyle

Yemekle pek aram yok bu siralar ama yazdigim gibi alkol sofrası beni mahvediyor 😀 gec saatte atistirmak 🥲🥲 bir iki sogan halkasi bir iki patates derken kilomu sabitliyor ne ileri ne geri kaliyorum öyle
Hee anladım şimdi
Ben normalde alkol alacaksam zaten bişey yemem de işte bı sigara yetiyor.
İşte burada bari azalt bak 1-2 kilo ver ohh be der devam edersin 😂

Ev kalk iş yap her yer dağınık 💩 götürüyor diyor keyfim otur yayıl iç çayını :işsiz: :ıslık:
Bazen bana da oluyor
Bi temizlik yapayim dedim süpürgemin ucu kırıldı 😌🤷🏼
Te Allah im Yarabbim ya isin yoksa aynısını bul acaba tamir olur mu hiç sevmiyom şöyle isleri
Takdir-i ilahi😘
Akşam 5 e kadar yemek işini bitirsek süper olur aslında. Normalde 7 derler ama bence 5
Ben o saatte işte oluyorumki.. Eve gel yemek yap vs. 19.00da anca.
Akşam menümde yukarıda yazdığım tavuklu salata yerine, ev yemekleri yapan bir yerde zeytinyağlı tabağı yedim.
Akşam spor planım gerçekleşemedi maalesef. Spora gitmeme yarım saat kala fena oldum, ter bastı, midem bulandı. wc'ye zor yetiştim. Allah kimseye yaşatmasın. Uzun süredir olmuyordu. Şeker ilacı da içiyorum ya.
Spora başlamadan önce hocama danıştım, olanları anlattım.Hipoglisemi atağı dedi spor hocam.Kan şekerim birden düşmüş."Yüzünüz sapsarı,zorlamayın kendinizi hiç, bugünün dersini yarın akşama alayım." dedi sağolsun.
*Öğlen iş yerinden çıkmadığım için adımım az, 3139 şu an.Ama arabamı spor salonundan uzağa park etmiş idim, 15 dak. gidiş,15 dak. dönüş desem akşam 30 dak. yürümüşümdür.
*Suyum 2 lt. oldu.
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Sevgiler herkese.🌸💐🌺
Çok çok çok geçmiş olsun
Haklısın canım. Sağolasın.🥰🙏 :KK200:
Öğlen ton balığı yemiş idim, akşam dışarıda yediğim zeytinyağlı tabağında da bir miktar Çerkez tavuğu vardı.ondan mı acaba? Çok fena oldum. Eve geldim, yatıyorum.
Tavuktan sanırım
24ekim
Sabah 1b.çay, 1/4tost
Öğle 1tb.makarna
Akşam 1d.ekmek, 1tb.ciğer sote
Spor 4100adım, 20dk egzersiz
Su 2lt
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Kalsiyum olmadığını fark ettim. Daha dengeli olmalıyım...

Hee anladım şimdi
Ben normalde alkol alacaksam zaten bişey yemem de işte bı sigara yetiyor.
İşte burada bari azalt bak 1-2 kilo ver ohh be der devam edersin 😂
Kiz zaten böyle yarisma turu seyler beni gaza getiriyor salona falan yazilcam önümüzdeki ay 😀 gaza gelince yapiyorum ben 🤣 alkol alsam da yediklerime dikkat ederek kilo veriyorum tek sart sporu boşlamam lazım spor cok cok iyi geliyor

Kiz zaten böyle yarisma turu seyler beni gaza getiriyor salona falan yazilcam önümüzdeki ay 😀 gaza gelince yapiyorum ben 🤣 alkol alsam da yediklerime dikkat ederek kilo veriyorum tek sart sporu boşlamam lazım spor cok cok iyi geliyor
Hah tam iyi olmuş o zaman.
Bak bende çok pis gaza geliyorum böyle spora gidiyorum gidicem diyince bende heves ediyorum.

Hah tam iyi olmuş o zaman.
Bak bende çok pis gaza geliyorum böyle spora gidiyorum gidicem diyince bende heves ediyorum.
Önceki yarismada tamamen evde spor yaparak kilo vermiştim ama artık bi salon beni gazlar ya şöyle uzun uzun koşsam elem keder kalmaz 🤣

Back