- 25 Temmuz 2013
- 12.880
- 52.716
- 798
Az değilsin.Sen bana ne demek istiyorsun deniz 149.500gr kiloyum ben yazarken 100 kalori yaktım pardon![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az değilsin.Sen bana ne demek istiyorsun deniz 149.500gr kiloyum ben yazarken 100 kalori yaktım pardon![]()
Bende kimsenin kilosuna edilmiş bir söz göremedim ama dediğin gibi tek sorun üslup, yeni gelenler herkesin hangi konuda hassas olduğunu bilmeyebilir, normal söylense zaten sorun yok...boşver sen de aldırma sen kendini bildikten sonra, ben senin 58 kilo iken kilo verebilmek için azalttigin fındık sayılarıni biliyorumSevgili Cemoos benim amacim asla beden zorbaligi yapmak degildi konuyu uzatmak da istemiyorum ama yeni gelen arkadaslarin kilosunu espirili bir uslupla sormak istedim ve çitir kelimesini kullandim benim kardesimde 54 kilo ve diyet yapiyor ona da takiliyirum ama bu kilosundan zayifligindan goruntusunden degil kilolu oldugunu dusunup yasadigi endisenin benim gibi daha sagliksiz kiloda bir insandan cok daha fazla olmasindan cunku gayet saglikli . Tamam ben anladim bu konu hassas ve agzimi bir daha acmam kendi uzerime duseni aldim ama uslup benim kirmizi cizgim bu asilmamali tatli dil ile hersey çözülebilir birbirimizi tatli tatli da uyarabilirdik .Neyse bazi arkadaslar cok uzattigimi ima etmis sadece kimsenin kilosunu ignelemedim amacim ignelemek degildi kendimi tekrar aciklamak istedim
LahmacunYa o değilde benim aksama yemeğim yok yapasim da yok napsak
Eşim diyordu dışardan getireyim kalorisiz olanları yesem bişey olmaz dimi![]()
Evet bir tane yeniliyor diyette geçenlerde yemiştik de eşim yemiyor onu.Lahmacunbol salata ile gayet tolere edilebilir
Bir iki kaşık yiyebilirsin ki.yalnız kehretmesin 1 tencere pirinç pilavı yaptım. deli severim. gidiyom geliyom bakıyorum. o bana ben ona. gözler yaşlı kalpler hassas![]()
Bu alıntı kalmış olur tabi ya neden olmasınBizim de olur mu![]()
Salata yersin kızarmış tavuk olabilirYa o değilde benim aksama yemeğim yok yapasim da yok napsak
Ya ben daha önce 18 kilo verdim o zaman canım ne istediyse sabah yiyordum, tabi eşim de diyet yapıyordu, ızgara falan da olabilir disardanEvet bir tane yeniliyor diyette geçenlerde yemiştik de eşim yemiyor onu.
Ya sadece salata yaparım olmazsa hadi yemek neysede diyet yemek zorluyor evde.
Evet biz de dışarda arkadaslarla vs yediğimizde içini yiyorum genelde, yanında ayran vs aslında isteyince her türlü yolu bulunuyor, yeter ki isteyelimBende ekmeksiz icini yerim diye düşünmüştüm![]()
Olmaz bence. Protein olanları, sebze olanları yiyebilirsin.Ya o değilde benim aksama yemeğim yok yapasim da yok napsak
Akşam 5 e kadar yemek işini bitirsek süper olur aslında. Normalde 7 derler ama bence 5Y
Ya ben daha önce 18 kilo verdim o zaman canım ne istediyse sabah yiyordum, tabi eşim de diyet yapıyordu, ızgara falan da olabilir disardan
Geride kaldı zati gerilim vermeOrtamın havasını değiştirin yahu tamam geride kalsınkocam dolandırılmaya çalışıldı ben size buda mecal okuyorum bakın
o kadardağ raaatımmmm
![]()
Ben konuyu acinca nerede kaldıysam ordan gidiyor ya aynı sandım tamamGeride kaldı zati gerilim verme![]()
Komik atman gerekirdi böyle seni üzdüm mü diye düşünüyorumGeride kaldı zati gerilim verme![]()