• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sevgili Cemoos benim amacim asla beden zorbaligi yapmak degildi konuyu uzatmak da istemiyorum ama yeni gelen arkadaslarin kilosunu espirili bir uslupla sormak istedim ve çitir kelimesini kullandim benim kardesimde 54 kilo ve diyet yapiyor ona da takiliyirum ama bu kilosundan zayifligindan goruntusunden degil kilolu oldugunu dusunup yasadigi endisenin benim gibi daha sagliksiz kiloda bir insandan cok daha fazla olmasindan cunku gayet saglikli . Tamam ben anladim bu konu hassas ve agzimi bir daha acmam kendi uzerime duseni aldim ama uslup benim kirmizi cizgim bu asilmamali tatli dil ile hersey çözülebilir birbirimizi tatli tatli da uyarabilirdik .Neyse bazi arkadaslar cok uzattigimi ima etmis sadece kimsenin kilosunu ignelemedim amacim ignelemek degildi kendimi tekrar aciklamak istedim
Bende kimsenin kilosuna edilmiş bir söz göremedim ama dediğin gibi tek sorun üslup, yeni gelenler herkesin hangi konuda hassas olduğunu bilmeyebilir, normal söylense zaten sorun yok...boşver sen de aldırma sen kendini bildikten sonra, ben senin 58 kilo iken kilo verebilmek için azalttigin fındık sayılarıni biliyorum 🤣

Ya o değilde benim aksama yemeğim yok yapasim da yok napsak 🤭
Eşim diyordu dışardan getireyim kalorisiz olanları yesem bişey olmaz dimi 😂
G Goklerce katiliyorum lahmacun grnrlde diyetlerde disarda yenilebil3cek yemekler arasinda köfte de alsbilirsin ekmeksiz salata ile ohh miss

Y
Evet bir tane yeniliyor diyette geçenlerde yemiştik de eşim yemiyor onu.
Ya sadece salata yaparım olmazsa hadi yemek neysede diyet yemek zorluyor evde.
Ya ben daha önce 18 kilo verdim o zaman canım ne istediyse sabah yiyordum, tabi eşim de diyet yapıyordu, ızgara falan da olabilir disardan

Evet simdi kendimi tanıtayım bi
Arrietty_ Arrietty_ topladı hepimizi buraya çünkü iyice gevşedik 😀
Diyet grupları varken katılmıştım 84 kilodan 60 a kadar düştüm mezun oldum ama ondan sonra maalesef saldım.
Bendeki problem yemek olarak degil de alkol sofrasına eşlik eden yancı gıdalar olunca gece geç saatlerde o şekilde tekrar kilo aldım.

Şimdi ekmek ya da abur cubur tüketimi olmasa bile kilo cok fazla oynamiyor sanırım bünyeyi buna alistirdim.
Kuralları okudum. Bugün geç saatte siteye girebildim o yüzden pazartesi tartı yaparım fotoğraflı. Eskilerden Chloe ting challengeları vardı denediğim işe yarayan tekrar bi onları gözden gecirmem gerek. Spor yapmayı seviyorum. Akilli saat kullanmıyorum biraktim çünkü psikolojimi bozmuştu 😀
Telefonun adımsayarı ile idare ediyorum.

Back