• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

şimdi ortalığı yumuşaticim diye de abartma 150 kilo olup nasıl sağlıklı olup yiyip içip gezicek kız :KK23:
bunu yazıp bi
döndüm laaann grupta 150 kilo var mıydı diye 😂
yok di mi :KK53:
Sen bana ne demek istiyorsun deniz 149.500gr kiloyum ben yazarken 100 kalori yaktım pardon :KK53:

Şey mi demek istedi acaba 150 kilo olup kilosundan memnun olabilir 🤔 Cemoos Cemoos
olmasın kız valla olmasın. hiçbirimiz olmayalım. herkes 90-60-90 olmasın ama şişko da olmayalım. cidden boşa yük 😳
hemen ciddiyetle kamu spotumu da ekledim. böyle de duyarlı bi insanım:rolleyes:

Ay benim sevmediğim bı tanıdığım bardi abartısız 160 kilolarda ama boyda var tabii benden sağlıklı agxgxggd
İşte ona bir iki bende kilo aldım desem bussuru laf yerdim o yüzden kimsenin kilosuna laf söylemeyin beni de çıldırtmayin.
Kızlar zaten açık aik rahatsız oluyoruz reelde de burada da dediler bize laf söylemek düşmez.

Ay benim sevmediğim bı tanıdığım bardi abartısız 160 kilolarda ama boyda var tabii benden sağlıklı agxgxggd
İşte ona bir iki bende kilo aldım desem bussuru laf yerdim o yüzden kimsenin kilosuna laf söylemeyin beni de çıldırtmayin.
Kızlar zaten açık aik rahatsız oluyoruz reelde de burada da dediler bize laf söylemek düşmez.
Seni yolarım cemoos çıldırtma beni :KK53:

Topigin reytingi yükselsin :sus:

yalnız kehretmesin 1 tencere pirinç pilavı yaptım. deli severim. gidiyom geliyom bakıyorum. o bana ben ona. gözler yaşlı kalpler hassas:cry:
Tencere deyince benden bahsediyorsun sandım

Yalniz farkındaysan su kk bende iyi kavga ederim bedduam falan tutar bana bulaşma 💃
Aman bir mecalim var errr kimeğ :KK49:

Adi tencere, dibi yanık değil

İsterse verir kilocuklarini ,

Boyu selvi değil :KK49:

Tartı gösterir 80-90

ama aynada 87 değil :KK49:

Raga raga

Bunu yiyim bari. Allahım gör yarebbim:dua:

Eklentiler

• D29C7884-E1D0-4EE1-B40C-DAF14058C919.jpeg
    D29C7884-E1D0-4EE1-B40C-DAF14058C919.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 23
Tek tek alıntılayip cevap veremedim.
Kilo konusunu uzatmayın boşuna 45 kilo olanında sağlık problemi olup diyet yapabilir sporla kas yapabilir.
150 kilo olan gayet sağlıklı olup yer içer gezer.
Yağ oranımız fazla kas oranımız az olabilir.
Ve bende burada birniki kişiye sıska dedim ne kadar zayıflamayı düşünüyorsun dedim ama uzatmadim.
Açıkçası kendi kilomdan diyetimden daha önemli görmüyorum.
Polemik olsun istemiyorum daha önce yaşadık boşuna zaman kaybı.
Genel olarak söylüyorum lütfen dikkat edin.
Sevgili Cemoos benim amacim asla beden zorbaligi yapmak degildi konuyu uzatmak da istemiyorum ama yeni gelen arkadaslarin kilosunu espirili bir uslupla sormak istedim ve çitir kelimesini kullandim benim kardesimde 54 kilo ve diyet yapiyor ona da takiliyirum ama bu kilosundan zayifligindan goruntusunden degil kilolu oldugunu dusunup yasadigi endisenin benim gibi daha sagliksiz kiloda bir insandan cok daha fazla olmasindan cunku gayet saglikli . Tamam ben anladim bu konu hassas ve agzimi bir daha acmam kendi uzerime duseni aldim ama uslup benim kirmizi cizgim bu asilmamali tatli dil ile hersey çözülebilir birbirimizi tatli tatli da uyarabilirdik .Neyse bazi arkadaslar cok uzattigimi ima etmis sadece kimsenin kilosunu ignelemedim amacim ignelemek degildi kendimi tekrar aciklamak istedim

Sevgili Cemoos benim amacim asla beden zorbaligi yapmak degildi konuyu uzatmak da istemiyorum ama yeni gelen arkadaslarin kilosunu espirili bir uslupla sormak istedim ve çitir kelimesini kullandim benim kardesimde 54 kilo ve diyet yapiyor ona da takiliyirum ama bu kilosundan zayifligindan goruntusunden degil kilolu oldugunu dusunup yasadigi endisenin benim gibi daha sagliksiz kiloda bir insandan cok daha fazla olmasindan cunku gayet saglikli . Tamam ben anladim bu konu hassas ve agzimi bir daha acmam kendi uzerime duseni aldim ama uslup benim kirmizi cizgim bu asilmamali tatli dil ile hersey çözülebilir birbirimizi tatli tatli da uyarabilirdik .Neyse bazi arkadaslar cok uzattigimi ima etmis sadece kimsenin kilosunu ignelemedim amacim ignelemek degildi kendimi tekrar aciklamak istedim
Anladım ben seni de.
Evet o amaçla yazmazsin ama sende bende birbirmizin huyunu suyunu bilmiyoruz.
Burada yazarak anlaşmak da çok zor ters konuşsan yumuşak anlabiliyoruz yada sert konuşmuş gibi hissediliyor.
Sadece arte için demiyorum burada 3-5 arkadaşımız gerçekten normal hayatlarında da ciddi,prensipli çok sert yada yumuşak aslında.
O yüzden diyorum ki sende bende kendi kilomuzla ilgilenip menümüze yorum yapsak işte sporu konuşsak daha iyi zaten bu karın bize faydası var.
Bence de bu konu uzadı gereksiz.
Sen kendini açıkladı arkadaş kendini açıkladı yeterli
Daha hassas oluruz olur biter 🌸

Back