• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Evet simdi kendimi tanıtayım bi
@Arrietty_ topladı hepimizi buraya çünkü iyice gevşedik 😀
Diyet grupları varken katılmıştım 84 kilodan 60 a kadar düştüm mezun oldum ama ondan sonra maalesef saldım.
Bendeki problem yemek olarak degil de alkol sofrasına eşlik eden yancı gıdalar olunca gece geç saatlerde o şekilde tekrar kilo aldım.

Şimdi ekmek ya da abur cubur tüketimi olmasa bile kilo cok fazla oynamiyor sanırım bünyeyi buna alistirdim.
Kuralları okudum. Bugün geç saatte siteye girebildim o yüzden pazartesi tartı yaparım fotoğraflı. Eskilerden Chloe ting challengeları vardı denediğim işe yarayan tekrar bi onları gözden gecirmem gerek. Spor yapmayı seviyorum. Akilli saat kullanmıyorum biraktim çünkü psikolojimi bozmuştu 😀
Telefonun adımsayarı ile idare ediyorum.
Hoş geldin 🤗 bu topikte adımsayarla yatıp adımsayarla kalkıyoruz. Rüyada bile yürüyoruz.
İnşallah birlikte güzel kilolar veririz ❤️ iyi oldu sizin gelmeniz. Bir enerji dalgası oldu

Hoş geldin 🤗 bu topikte adımsayarla yatıp adımsayarla kalkıyoruz. Rüyada bile yürüyoruz. Psikolojimiz bozulmadı yok
İnşallah birlikte güzel kilolar veririz ❤️ iyi oldu sizin gelmeniz. Bir enerji dalgası oldu
Eskiden bende adimsayarla yatiyordum sonra baktım günümü hep adıma gore planlıyorum biraktim. Telefon da sürekli yanimda olunca adimlarim icin yeterli oluyor.
Ay bize de bi enerji dalgası gelsin artık 🤣

Merhaba smiile 🤗 Hala katılmak istiyorsan yarın başlangıç kilonu (tartı fotosuyla) boy ve hedef kilonu bekliyorum

merhaba choco 💓 katılmayı çok isterim, çoook sevindim💃🏻💃🏻 tekrar sağlıklı beslenmeye dönmeye karar verdiğimde en çok hoşuma giden topik burası olmuştu 🥹 alımlar kapandığı için kendi günlüğümü açmıştım fakat bu işler ekiple çok daha keyifli ve sağlıklı ilerliyor. O yüzden kişisel takibim için menülerimi oraya da yazacağım ama burada sizlerle de yol almak istiyorum 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️

Sıkılmazsanız günlüğüme bakabilirsiniz, orada kilo serüvenimden, kk’daki diyet günlüğü zamanlarımdan, ideal kiloma nasıl ulaşıp, üzerine 10 ayda 12,2 kiloyu nasıl aldığımdan bahsettim🫠

Sezgisel ve Aralıklı Beslenme

boyum: 157 cm

başlangıç kilom: 65,1 kg (17 Ekim 2023)

IMG_9504.jpeg

güncel kilom: 64 kg (21 Ekim 2023)

IMG_9607.jpeg

Zamanında kıyafetlerim gibi onu da siyah seçmişim :KK53: Benim 7 yıllık emektar, üzerinde ağladığımı da gördü, mutluluktan tepindiğimi de :KK53:
Bende ki hep benim ağırlığımi hissetti gariban minimum 73 gördü
Screenshot_20231023_095841_Gallery.jpg

Back