• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Artenin genel bir sitemi vardi bu konuda aslında sırf arte değil. Sen takılmak amaçlı söyledim niyetim o sekilde değil dedikten sonra canını sıkma. Oda diyor ki samimi olduklarımdan o enerjiyi alırım ve alinmam. Bendeniz nasıl ki madem hoşlanmıyorsun dikkatli olurum dedi, bunun gibi 🌺
Canim bendenizin mesajini gormedim arkadasa daha once ona boyle takildiginizi ve onun bu k9nuda hasaas oldugunu da bilmiyorum o da benim yeni oldugumu biliyor ben bu ortami da birakmam ama durup dururken dunku çocuk degilim ki azar isiteyim bos yere

Artenin genel bir sitemi vardi bu konuda aslında sırf arte değil. Sen takılmak amaçlı söyledim niyetim o sekilde değil dedikten sonra canını sıkma. Oda diyor ki samimi olduklarımdan o enerjiyi alırım ve alinmam. Bendeniz nasıl ki madem hoşlanmıyorsun dikkatli olurum dedi, bunun gibi 🌺
Boşver Chococum, ben drama kraliçesi olarak arkadaşın teklifini dikkate alıp gözardı ettim sorun çözüldü.

Canim bendenizin mesajini gormedim arkadasa daha once ona boyle takildiginizi ve onun bu k9nuda hasaas oldugunu da bilmiyorum o da benim yeni oldugumu biliyor ben bu ortami da birakmam ama durup dururken dunku çocuk degilim ki azar isiteyim bos yere
Azar değil de, eleştirdi diyelim. Neyse biz konumuza dönelim arkadaşlar. Olur böyle şeyler

Son düzenleme:
Bi temizlik yapayim dedim süpürgemin ucu kırıldı 😌🤷🏼
Te Allah im Yarabbim ya isin yoksa aynısını bul acaba tamir olur mu hiç sevmiyom şöyle isleri
Süpürgenin azizliğine uğramışsın, tüh. :KK64:
İnşallah tamir olur.🙏
Bana da çok zor geliyor, bu akşam spor çıkışı halim kalmaz sanırım; ama yarın akşam işten eve gelince evi temizleyip, toparlamam gerekiyor. :temizlik:

Süpürgenin azizliğine uğramışsın, tüh. :KK64:
İnşallah tamir olur.🙏
Bana da çok zor geliyor, bu akşam spor çıkışı halim kalmaz sanırım; ama yarın akşam işten eve gelince evi temizleyip, toparlamam gerekiyor. :temizlik:
Allah kolaylik versin canim sana da spor salonuna mi gidiyosun spor icin

Allah kolaylik versin canim sana da spor salonuna mi gidiyosun spor icin
Sağolasın canım.:KK200:🥰🙏
Haftada iki gün yarım saat spor salonunda EMS fitness'a gidiyorum. Spor hocamın söylediği egzersizleri EMS fitness cihazına bağlıyken yapıyorum. Hocam Squat, plank, mekik, ağırlık kaldırma, vb. hareketleri karma olarak yaptırıyor. Ciddi efor sarfettiriyor.

Sağolasın canım.:KK200:🥰🙏
Haftada iki gün yarım saat EMS fitness'a gidiyorum. Spor hocamın söylediği egzersizleri EMS fitness cihazına bağlıyken yapıyorum. Hocam Squat, plank, mekik, ağırlık kaldırma, vb. hareketleri karma olarak yaptırıyor. Ciddi efor sarfettiriyor.
Çok iyi ya tebrik ederim soyle bi rutin calisma zamani bende olusturabilirim ilerde inşAllah bence farkli ortam duzenli bi egitmen esliginde calismak guzel geliyo bana

Bi temizlik yapayim dedim süpürgemin ucu kırıldı 😌🤷🏼
Te Allah im Yarabbim ya isin yoksa aynısını bul acaba tamir olur mu hiç sevmiyom şöyle isleri
Kötü olmuş vardır bir hayır diyelim. Demekki bugün ev işi yapmaman gerekmiş🤣

Liste güncellendi
Bu haftanın grup yıldızları belli oldu
Tebrik ederim ❤️
Pazartesi günü yıldız savaşlarına hazır olun 👊🏻

⚔️ 30 Ekim Yıldız Savaşçıları ⚔️

⭐ L LADY VEGA ⭐
⭐ @labellevie ⭐
⭐ Artemissisipi Artemissisipi ⭐
1. Olan grup
Yıkım Ekibi💪💣🏆

Belirlediğiniz 2 gün (haftasonu tercih) menü bildirimlerinden muafsiniz
Olur da ceza alırsanız, ceza adımlarını 1 kereye mahsus yarıya düşürme hakkınızı kullanabilirsiniz

Tebrik ederim 🤗

2. Grup
Grup Alfa👊🏻

3. Grup
Sexual chocolates💋
Tebrik ederim hepinizi kızlar. Artı da olsa eksi de olsa hepimiz güzel bi hafta geçirdik. Bende önümüzdeki pazartesi spora başlayacağım tekrar.

Gunaydin,
Ben Arrietty_ Arrietty_ grubundan geldim. Sanirsam ailecek buraya geliyoruz😅
150+ kilodan dustum. Kaptanimin grubuna geldigimde 137 ve suan 86,5 kiloyum.
Hedeyim 75 🙏🏻
Boyum 164 cm.
Masallah 😍ne kadar surede verdiniz hic tikandiginiz kilo aldiginiz oldu mu?

Tek tek alıntılayip cevap veremedim.
Kilo konusunu uzatmayın boşuna 45 kilo olanında sağlık problemi olup diyet yapabilir sporla kas yapabilir.
150 kilo olan gayet sağlıklı olup yer içer gezer.
Yağ oranımız fazla kas oranımız az olabilir.
Ve bende burada birniki kişiye sıska dedim ne kadar zayıflamayı düşünüyorsun dedim ama uzatmadim.
Açıkçası kendi kilomdan diyetimden daha önemli görmüyorum.
Polemik olsun istemiyorum daha önce yaşadık boşuna zaman kaybı.
Genel olarak söylüyorum lütfen dikkat edin.

Tek tek alıntılayip cevap veremedim.
Kilo konusunu uzatmayın boşuna 45 kilo olanında sağlık problemi olup diyet yapabilir sporla kas yapabilir.
150 kilo olan gayet sağlıklı olup yer içer gezer.
Yağ oranımız fazla kas oranımız az olabilir.
Ve bende burada birniki kişiye sıska dedim ne kadar zayıflamayı düşünüyorsun dedim ama uzatmadim.
Açıkçası kendi kilomdan diyetimden daha önemli görmüyorum.
Polemik olsun istemiyorum daha önce yaşadık boşuna zaman kaybı.
Genel olarak söylüyorum lütfen dikkat edin.
şimdi ortalığı yumuşaticim diye de abartma 150 kilo olup nasıl sağlıklı olup yiyip içip gezicek kız :KK23:
bunu yazıp bi
döndüm laaann grupta 150 kilo var mıydı diye 😂
yok di mi :KK53:

Back