• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Evet simdi kendimi tanıtayım bi
Arrietty_ Arrietty_ topladı hepimizi buraya çünkü iyice gevşedik 😀
Diyet grupları varken katılmıştım 84 kilodan 60 a kadar düştüm mezun oldum ama ondan sonra maalesef saldım.
Bendeki problem yemek olarak degil de alkol sofrasına eşlik eden yancı gıdalar olunca gece geç saatlerde o şekilde tekrar kilo aldım.

Şimdi ekmek ya da abur cubur tüketimi olmasa bile kilo cok fazla oynamiyor sanırım bünyeyi buna alistirdim.
Kuralları okudum. Bugün geç saatte siteye girebildim o yüzden pazartesi tartı yaparım fotoğraflı. Eskilerden Chloe ting challengeları vardı denediğim işe yarayan tekrar bi onları gözden gecirmem gerek. Spor yapmayı seviyorum. Akilli saat kullanmıyorum biraktim çünkü psikolojimi bozmuştu 😀
Telefonun adımsayarı ile idare ediyorum.
Hoşgeldiniz . Akıllı saat candır. Telefon sürekli yanımızda olmuyor çünkü. Eminim cezaları gördükçe yanımızda adımsayar olmasının önemini anlarsınız🤭 bazen ev işi yaparken ki adımların sayılması bile kurtarıcı oluyor🤣🤣

aaa tartı kardeşliği ✌🏻hepsini ideal kilomuza indireceğiz En Büyük KK
Artenin da tartısı bizden ama onun ilk rakamı 5 seninki alti benimki 8 bir tane 7 lazım o.O

Hoşgeldiniz . Akıllı saat candır. Telefon sürekli yanımızda olmuyor çünkü. Eminim cezaları gördükçe yanımızda adımsayar olmasının önemini anlarsınız🤭 bazen ev işi yaparken ki adımların sayılması bile kurtarıcı oluyor🤣🤣
Eski diyet grubu mezunuyum farkindayim 🤣 ama günlük adimlarim 10 bin olur o konuda kendime güveniyorum 😀 tekrar adim manyagi olmak istemiyorum 😀 hakikaten takinti olmuştu 20 bin 25 bin günde 😀

merhaba choco 💓 katılmayı çok isterim, çoook sevindim💃🏻💃🏻 tekrar sağlıklı beslenmeye dönmeye karar verdiğimde en çok hoşuma giden topik burası olmuştu 🥹 alımlar kapandığı için kendi günlüğümü açmıştım fakat bu işler ekiple çok daha keyifli ve sağlıklı ilerliyor. O yüzden kişisel takibim için menülerimi oraya da yazacağım ama burada sizlerle de yol almak istiyorum 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️

Sıkılmazsanız günlüğüme bakabilirsiniz, orada kilo serüvenimden, kk’daki diyet günlüğü zamanlarımdan, ideal kiloma nasıl ulaşıp, üzerine 10 ayda 12,2 kiloyu nasıl aldığımdan bahsettim🫠

Sezgisel ve Aralıklı Beslenme
Smile ben topigine baktım şimdi. Çok güzel yazmissin eline emeğine sağlık ❤️
Orada katı kurallar olmayacağını, tavsiye ve motive üzeri ilerleyeceğini yazmissin
Dejavu oldum 😅 çünkü bende ilk sayfada belirttiğim üzere bu konudan önce öyle bir konu açmıştım. Her şey serbest, kural mural bana ters demiştim.
Sonra kilo alınca buraya karar verdik
Ve iyi ki dedim. Bu arada ay sonu beklediğimiz eksi gayet makul. Cezalar eglenceli. Daraltmadi ama tuttu da beni.
Seninde öyle söyleyip buraya katılmak istemeni kendime benzettim

Son düzenleme:
Kurallar ben ve Cho dahil herkes için geçerli
O yüzden ilk sayfayı okuyun yarın birgün uyarı alır ceza alırsanız sorun yaşamayalım.
Zaten ceza da bize bir nevi iyi geliyor bunu 1 ay sonra net anladık.
Günlük menü,su ve egzersiz bildiriminde çok dikkat ediyoruz hepimiz buna önem verelim.
Varsa bı soru falan mutlaka yazın zaten genelde aktif oluyoruz topik canlı hep.

Eski diyet grubu mezunuyum farkindayim 🤣 ama günlük adimlarim 10 bin olur o konuda kendime güveniyorum 😀 tekrar adim manyagi olmak istemiyorum 😀 hakikaten takinti olmuştu 20 bin 25 bin günde 😀
Abovv 20 bininde takıntı olması zormuş gerçekten. Ben günlük spor artı ev işleri ile 13 bini zorluyorum okula falan gidip gelirsem. 10000 adım garantiyse korkma🤭 kaçıncı takimda yarismistin ben de 9. Takimdaydim

O yüzden ilk sayfayı okuyun yarın birgün uyarı alır ceza alırsanız sorun yaşamayalım.
Günlük menü,su ve egzersiz bildiriminde çok dikkat ediyoruz hepimiz buna önem verelim.
Benimde buraya çeken ve uzaklaşmak istemememin tek sebebi bu kurallar. Çok güzel ve caydırıcı. Emeğinize sağlık ikinizinde Chocolita Chocolita 🤗🤗

Aramıza yeni katılan arkadaşlara merhaba demek istiyorum,
Şu an kilom 98,9 kg. Boyum 169 cm
Buraya ilk başladığımda 102,7 kg idim.
İnsülin direncim ve haşimato hipotiroidim var.
Ömür boyu sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum. Günde en azından 30 dakikalık yürüyüşler çok faydalı oluyor.
Hedefim kendimi en sağlıklı hisettiğim 67 kg'a sağlıkla ve sabırla ulaşmak.
Haftada iki gün spor salonuna EMS fitness antrenmanına gidiyorum.
Burada hepbirlikte daha başarılı olacağız inşallah.
İyi akşamlar dileğiyle.:KK54::KK200:

Ek olarak tekrar belirtelim 2. Uyarı diskalifiye oluyor
Uyarı sebepleri de ilk sayfada yazıyor. Cezalara kalmamaya çalışalım ki tartı da mutlu olalım

Benimde buraya çeken ve uzaklaşmak istemememin tek sebebi bu kurallar. Çok güzel ve caydırıcı. Emeğinize sağlık ikinizinde Chocolita Chocolita 🤗🤗
Yani yalan yok aslında ben hiç iradeli deilim hele bu cezalarla asla diyet yapamam ama sırf arkadaşlarım var diye devam ediyorum 😂
Kilo verirsem zaten aşırı seviniyorum 4 günlük ara bile batırdı beni iyi ki burdaymisim dedim.
Herkes böyle devam ederse bence güzel olacak

24 Ekim salı
Kahvaltı 11 gibi
2 tane yağda yumurta
2 dlm ekmek

14.00
5 köfte
Salata
1 kase çorba

16.30
Çay
2 galeta

Akşam
Az sonra yiyeceğim
1 servis kaşığı makarna
Bol salata
3 üçgen dlm kavun

Su 2 litre gibi
Adım veya egzersiz yok kizlar. Hala halsiz hissediyorum kendimi toparlarsam yarın yapacağım ins
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Yani yalan yok aslında ben hiç iradeli deilim hele bu cezalarla asla diyet yapamam ama sırf arkadaşlarım var diye devam ediyorum 😂
Kilo verirsem zaten aşırı seviniyorum 4 günlük ara bile batırdı beni iyi ki burdaymisim dedim.
Herkes böyle devam ederse bence güzel olacak
Bende kaçamak yaparken cezayı düşünüyorum o an onu gercekten yemek istiyorsan da cezama rayizim. Ama o gün o kaçamağı yaptıysam bırak günü haftayı batiriyordum çoğu zaman. Şimdi en azından günle sınırlı kalıyor.
Bende güya herşeyden yiyip , yasak yok mantığıyla 2 hafta diyet denedim ama yok veremedim. Çünkü porsiyon kontrolüm sifirdi🤭 o yüzden burası iyi birde hesap verme psikolojisiyle de tutuyorsun kendini 😁yoksa fena 1 kusur kilo ile döndüm bende baksana

Bir iki kaşık yiyebilirsin ki.
o tarz terbiyeli nefesli insanlara nasıl saygı duyuyorum nasıl hayranım ama ben 2 kaşık yiyip o kaşığı yerine koyabilen bir insan olamadım hiç. dövünme emojisi bulamadım :rolleyes:

Abovv 20 bininde takıntı olması zormuş gerçekten. Ben günlük spor artı ev işleri ile 13 bini zorluyorum okula falan gidip gelirsem. 10000 adım garantiyse korkma🤭 kaçıncı takimda yarismistin ben de 9. Takimdaydim
4. Takimdi yanlis hatirlamiyorsam Arrietty_ Arrietty_ kaptandi mezun olmustum ne güzel 🥲

Ortamın havasını değiştirin yahu tamam geride kalsın :KK53: kocam dolandırılmaya çalışıldı ben size buda mecal okuyorum bakın :KK53: o kadardağ raaatımmmm :KK53:
inşallah polisiz savcıyız diye arayıp dolandırmamışlardır o da kanmamıştır. öyleyse boşa arkandayız. zayıflayınca daha zekisini bulursun:KK53:

yok kız ben günde evin içinde 7 bin adımdan aşağı atmıyorum. kolumdaki saate bakıyorum 15 saat ayaktayım. yemeyi düzenlemedikçe kilo kalıyor

Back