- 8 Nisan 2017
- 56.989
- 300.539
- 698
Sen bana ne demek istiyorsun deniz 149.500gr kiloyum ben yazarken 100 kalori yaktım pardonşimdi ortalığı yumuşaticim diye de abartma 150 kilo olup nasıl sağlıklı olup yiyip içip gezicek kız
bunu yazıp bi
döndüm laaann grupta 150 kilo var mıydı diye
yok di mi
hahahahhahsSen bana ne demek istiyorsun deniz 149.500gr kiloyum ben yazarken 100 kalori yaktım pardon
149.5 varım 150 yokumSen bana ne demek istiyorsun deniz 149.500gr kiloyum ben yazarken 100 kalori yaktım pardon
Yiyin birbiriniziSen bana ne demek istiyorsun deniz 149.500gr kiloyum ben yazarken 100 kalori yaktım pardon
Şey mi demek istedi acaba 150 kilo olup kilosundan memnun olabilirşimdi ortalığı yumuşaticim diye de abartma 150 kilo olup nasıl sağlıklı olup yiyip içip gezicek kız
bunu yazıp bi
döndüm laaann grupta 150 kilo var mıydı diye
yok di mi
Şahsen memnunum kapılardan gecebiliyorum yan dönsemde
olmasın kız valla olmasın. hiçbirimiz olmayalım. herkes 90-60-90 olmasın ama şişko da olmayalım. cidden boşa yük
Seni yolarım cemoos çıldırtma beniAy benim sevmediğim bı tanıdığım bardi abartısız 160 kilolarda ama boyda var tabii benden sağlıklı agxgxggd
İşte ona bir iki bende kilo aldım desem bussuru laf yerdim o yüzden kimsenin kilosuna laf söylemeyin beni de çıldırtmayin.
Kızlar zaten açık aik rahatsız oluyoruz reelde de burada da dediler bize laf söylemek düşmez.
Bende severim dayanamam da 1-2 yemek kaşığı alıp taneyle yiyorum haftada biryalnız kehretmesin 1 tencere pirinç pilavı yaptım. deli severim. gidiyom geliyom bakıyorum. o bana ben ona. gözler yaşlı kalpler hassas
Tencere deyince benden bahsediyorsun sandımyalnız kehretmesin 1 tencere pirinç pilavı yaptım. deli severim. gidiyom geliyom bakıyorum. o bana ben ona. gözler yaşlı kalpler hassas
Yalniz farkındaysan su kk bende iyi kavga ederim bedduam falan tutar bana bulaşmaSeni yolarım cemoos çıldırtma beni
Topigin reytingi yükselsin
Beddua dediYalniz farkındaysan su kk bende iyi kavga ederim bedduam falan tutar bana bulaşma
ben başlarsam bi iki kaşıkla bırakamam. öyle bir nefis yüklenmemiş bana. eksik yazılımla doğmuşum. yemicemBende severim dayanamam da 1-2 yemek kaşığı alıp taneyle yiyorum haftada bir
Efekaannn yapma annemmSeni yolarım cemoos çıldırtma beni
Topigin reytingi yükselsin
Aman bir mecalim var errr kimeğYalniz farkındaysan su kk bende iyi kavga ederim bedduam falan tutar bana bulaşma
Sevgili Cemoos benim amacim asla beden zorbaligi yapmak degildi konuyu uzatmak da istemiyorum ama yeni gelen arkadaslarin kilosunu espirili bir uslupla sormak istedim ve çitir kelimesini kullandim benim kardesimde 54 kilo ve diyet yapiyor ona da takiliyirum ama bu kilosundan zayifligindan goruntusunden degil kilolu oldugunu dusunup yasadigi endisenin benim gibi daha sagliksiz kiloda bir insandan cok daha fazla olmasindan cunku gayet saglikli . Tamam ben anladim bu konu hassas ve agzimi bir daha acmam kendi uzerime duseni aldim ama uslup benim kirmizi cizgim bu asilmamali tatli dil ile hersey çözülebilir birbirimizi tatli tatli da uyarabilirdik .Neyse bazi arkadaslar cok uzattigimi ima etmis sadece kimsenin kilosunu ignelemedim amacim ignelemek degildi kendimi tekrar aciklamak istedimTek tek alıntılayip cevap veremedim.
Kilo konusunu uzatmayın boşuna 45 kilo olanında sağlık problemi olup diyet yapabilir sporla kas yapabilir.
150 kilo olan gayet sağlıklı olup yer içer gezer.
Yağ oranımız fazla kas oranımız az olabilir.
Ve bende burada birniki kişiye sıska dedim ne kadar zayıflamayı düşünüyorsun dedim ama uzatmadim.
Açıkçası kendi kilomdan diyetimden daha önemli görmüyorum.
Polemik olsun istemiyorum daha önce yaşadık boşuna zaman kaybı.
Genel olarak söylüyorum lütfen dikkat edin.
Anladım ben seni de.Sevgili Cemoos benim amacim asla beden zorbaligi yapmak degildi konuyu uzatmak da istemiyorum ama yeni gelen arkadaslarin kilosunu espirili bir uslupla sormak istedim ve çitir kelimesini kullandim benim kardesimde 54 kilo ve diyet yapiyor ona da takiliyirum ama bu kilosundan zayifligindan goruntusunden degil kilolu oldugunu dusunup yasadigi endisenin benim gibi daha sagliksiz kiloda bir insandan cok daha fazla olmasindan cunku gayet saglikli . Tamam ben anladim bu konu hassas ve agzimi bir daha acmam kendi uzerime duseni aldim ama uslup benim kirmizi cizgim bu asilmamali tatli dil ile hersey çözülebilir birbirimizi tatli tatli da uyarabilirdik .Neyse bazi arkadaslar cok uzattigimi ima etmis sadece kimsenin kilosunu ignelemedim amacim ignelemek degildi kendimi tekrar aciklamak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?