• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bende kilo alirsam popom büyüyor. Tunuklerim arkamda popomla belim arasına sıkışıyor oturup kalkinca:KK70::KK70:vucudum genel olarak orantılı omuzlarım,göbeğim ,bacaklarım aynı anda senkronize şekilde alır kiloyu. Ama bu sefer 9lari görünce popom bağımsızlığını ilan etti😁😁😁
Sen yonetimi eline al bacim hemen 😂 işin sonu kötü

Benim kiloma göre goguslerim acayip büyümedi 85 en son bekarken 75 kullanıyordum. Kaça kadar düşer kilo verirsem bilmiyorum . Ama popom benim hiç dümdüz değildi.
Şu memeden bi ben müzdaribim herhalde ya gecen sene zayifladigimda 90C olmustu en son 85 falan hayal gibi bana kup olcusu gogus olcusu gerci benim sirtım genis

Şu memeden bi ben müzdaribim herhalde ya gecen sene zayifladigimda 90C olmustu en son 85 falan hayal gibi bana kup olcusu gogus olcusu gerci benim sirtım genis
Senin kemiklerin iri bacım. Kiloma göre çok dikkat çekici büyük gorunmuyorlar ayrıca .

Evet instgramda bi fenomen demeyimde takipcisi çok reklam fln yapıyor iste motivasyon için grup yapacağım yazın fln yazmis diyetisyene gidiyor spor salonuna gidiyor

Dedim yazayım ne yapiyorlarmis grupta😅
Buranin aynisi yemek resmi spor bol sohbet 3 haftalik 150tl yazmis 😄
Allahim ya dedim suya sabuna dokunmadan para kazanmak bu olsa 🤣
Biliyo musunuz ben öyle gruplara birkaç kez katıldım ve para verdim 🤣🤣🤣 Chocolita Chocolita ve Cemoos Cemoos istese haklıdırlar süper takip ediyorlar canlarım 🥹🤭🤭

Olmasin ya, düz g.t mü olur? Beliniz ince olsun, karnınız dümdüz olsun, seksili hatlarınız olsun.
Cemoos Cemoos bunu beğendi.
Ay ben sevmiyorum ya dümdüz olmasın da çokta büyük olmasın benim maalesef büyük 😂😂😂

Senin kemiklerin iri bacım. Kiloma göre çok dikkat çekici büyük gorunmuyorlar ayrıca .
Sınırları zorlayacagım ama pekte umidim yok bakiciğiz iri kemikte sehir efsanesi diyorlar ama ben ön açıdan geniş enim net 😂

Sınırları zorlayacagım ama pekte umidim yok bakiciğiz iri kemikte sehir efsanesi diyorlar ama ben ön açıdan geniş enim net 😂
İncelen inceliyor diyorsun. Ya oluyordur tabiki.

Şişman taklidi yaptığımız kanısına nereden vardınız ki? Fit olmak istiyorum ben mesela, zayıf olmak değil de. Kaslarım kuvvetlensin, vücudum şekillensin istiyorum. Gerçekten çok sıkılmaya başladım artık bu ignelemelerden.
Ben sizin kac kilo oldugunuzu nerden bileyim herkesin kilosunu aklimda tutmuyorum .Aklima kesinliklw gelen siz degilsiniz hadi soyleyeyim cemoos geldi aklima hatta ne cevap verecek diye kikirdayarsk yazdim . Asla ignelemek degil hosuma gittigi icin de çitir yazdim hatta.Daha once de soylemistim yazi dili sert emoji kullanmak lazim ama bu sefer kullanmayacagim cunku gercekten cok ciddiyim uslubunuz cok sert acik oturum mu burasi kisisel bisey demedim gulun gecin haaa yok ben cok hassasim herseye boyle yukselip sert tepkiler veririm derseniz ben de ona gore davranirim .

1. Olan grup
Yıkım Ekibi💪💣🏆

Belirlediğiniz 2 gün (haftasonu tercih) menü bildirimlerinden muafsiniz
Olur da ceza alırsanız, ceza adımlarını 1 kereye mahsus yarıya düşürme hakkınızı kullanabilirsiniz

Tebrik ederim 🤗

2. Grup
Grup Alfa 👊🏻

3. Grup
Sexual chocolates 💋

Ben sizin kac kilo oldugunuzu nerden bileyim herkesin kilosunu aklimda tutmuyorum .Aklima kesinliklw gelen siz degilsiniz hadi soyleyeyim cemoos geldi aklima hatta ne cevap verecek diye kikirdayarsk yazdim . Asla ignelemek degil hosuma gittigi icin de çitir yazdim hatta.Daha once de soylemistim yazi dili sert emoji kullanmak lazim ama bu sefer kullanmayacagim cunku gercekten cok ciddiyim uslubunuz cok sert acik oturum mu burasi kisisel bisey demedim gulun gecin haaa yok ben cok hassasim herseye boyle yukselip sert tepkiler veririm derseniz ben de ona gore davranirim .
Kusura bakmayın o zaman ben kendimi 50li kilolarda sanıp şişman taklidi yapanlar diye laf sokuldu sanmışım.
O zaman burada kendimce tek bir kişiye espri yapmak amacıyla belli bir kiloda olanlarla dalga geçip kimsenin alınmamasını beklemem doğru mu olur? Nasıl isterseniz ona göre davranın. Benim için sorun yok.

1. Olan grup
Yıkım Ekibi💪💣🏆

Belirlediğiniz 2 gün (haftasonu tercih) menü bildirimlerinden muafsiniz
Olur da ceza alırsanız, ceza adımlarını 1 kereye mahsus yarıya düşürme hakkınızı kullanabilirsiniz

Tebrik ederim 🤗

2. Grup
Grup Alfa👊🏻

3. Grup
Sexual chocolates💋
Tebrik ederim kızlar. ❤

Tadını çıkar. Trajikomik ama güzel oldu ❤️ 1. Lik hiç bu kadar yakın olmamisti 😅 ve yine de alamadım düşün.
Bu hafta adınızı yazdırın kızlar
Diyetten değil de üzüntüden yıldız savaşlarına katılmaya hak kazanan arte diye tarihe not düşülsün lütfen.
Allah üzücü şeyler yaşatmasın bir daha, sporla diyetle kilo veririm ben.
Birinci olayım bari de hakkını vereyim ya.

Kusura bakmayın o zaman ben kendimi 50li kilolarda sanıp şişman taklidi yapanlar diye laf sokuldu sanmışım.
O zaman burada kendimce tek bir kişiye espri yapmak amacıyla belli bir kiloda olanlarla dalga geçip kimsenin alınmamasını beklemem doğru mu olur? Nasıl isterseniz ona göre davranın. Benim için sorun yok.
Allah Allah ne drama ne drama ben hic 50 kilo olmadim degil 57 den 55 e inecem diye deli gibi spor yaptigim gunler de vardi o psikolojiyi bilmesem diyecem ki yanlis birsey dedim kendimi de sorguladim ne dedim diye ama siz acik acik kavga edeyim birilerinin moralini bozsyim istiyorsunuz fakat ben yanlis kisiyim oyle ona atarlanayim buna gider yapayim o cevap verdi ben bu cevabi yapistarayim gibi bi kisiligim yok.Soyle bir cozum onerim var siz benimle muhatap olmayin ben sizinle ben sizi alintilamam yorum yapmam emoji koymam aynisini siz de bana yapin.Yani ortaya yazfigim kisi belirtmedigim mesajlari da geçin cunku muhatabi kesinlikle suz olmayacaksiniz ben grupta yokmusum gibi davranin cunku ben sizin icin oyle yapacagim.Boylelikle hassas sinirleriniz ziplamaz ve bu neseli ortam boylece gerilmez.Bu son mesajim son mesajim size artik birsey yazmiyorum!

Artenin genel bir sitemi vardi bu konuda aslında sırf arte değil. Sen takılmak amaçlı söyledim niyetim o sekilde değil dedikten sonra canını sıkma. Oda diyor ki samimi olduklarımdan o enerjiyi alırım ve alinmam. Bendeniz nasıl ki madem hoşlanmıyorsun dikkatli olurum dedi, bunun gibi 🌺

Allah Allah ne drama ne drama ben hic 50 kilo olmadim degil 57 den 55 e inecem diye deli gibi spor yaptigim gunler de vardi o psikolojiyi bilmesem diyecem ki yanlis birsey dedim kendimi de sorguladim ne dedim diye ama siz acik acik kavga edeyim birilerinin moralini bozsyim istiyorsunuz fakat ben yanlis kisiyim oyle ona atarlanayim buna gider yapayim o cevap verdi ben bu cevabi yapistarayim gibi bi kisiligim yok.Soyle bir cozum onerim var siz benimle muhatap olmayin ben sizinle ben sizi alintilamam yorum yapmam emoji koymam aynisini siz de bana yapin.Yani ortaya yazfigim kisi belirtmedigim mesajlari da geçin cunku muhatabi kesinlikle suz olmayacaksiniz ben grupta yokmusum gibi davranin cunku ben sizin icin oyle yapacagim.Boylelikle hassas sinirleriniz ziplamaz ve bu neseli ortam boylece gerilmez.Bu son mesajim son mesajim size artik birsey yazmiyorum!
Tabii ki sizi seve seve gözardı ederim.

Back