- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Canim bendenizin mesajini gormedim arkadasa daha once ona boyle takildiginizi ve onun bu k9nuda hasaas oldugunu da bilmiyorum o da benim yeni oldugumu biliyor ben bu ortami da birakmam ama durup dururken dunku çocuk degilim ki azar isiteyim bos yereArtenin genel bir sitemi vardi bu konuda aslında sırf arte değil. Sen takılmak amaçlı söyledim niyetim o sekilde değil dedikten sonra canını sıkma. Oda diyor ki samimi olduklarımdan o enerjiyi alırım ve alinmam. Bendeniz nasıl ki madem hoşlanmıyorsun dikkatli olurum dedi, bunun gibi
Boşver Chococum, ben drama kraliçesi olarak arkadaşın teklifini dikkate alıp gözardı ettim sorun çözüldü.Artenin genel bir sitemi vardi bu konuda aslında sırf arte değil. Sen takılmak amaçlı söyledim niyetim o sekilde değil dedikten sonra canını sıkma. Oda diyor ki samimi olduklarımdan o enerjiyi alırım ve alinmam. Bendeniz nasıl ki madem hoşlanmıyorsun dikkatli olurum dedi, bunun gibi
Azar değil de, eleştirdi diyelim. Neyse biz konumuza dönelim arkadaşlar. Olur böyle şeylerCanim bendenizin mesajini gormedim arkadasa daha once ona boyle takildiginizi ve onun bu k9nuda hasaas oldugunu da bilmiyorum o da benim yeni oldugumu biliyor ben bu ortami da birakmam ama durup dururken dunku çocuk degilim ki azar isiteyim bos yere
Süpürgenin azizliğine uğramışsın, tüh.Bi temizlik yapayim dedim süpürgemin ucu kırıldı
Te Allah im Yarabbim ya isin yoksa aynısını bul acaba tamir olur mu hiç sevmiyom şöyle isleri
Allah kolaylik versin canim sana da spor salonuna mi gidiyosun spor icinSüpürgenin azizliğine uğramışsın, tüh.
İnşallah tamir olur.
Bana da çok zor geliyor, bu akşam spor çıkışı halim kalmaz sanırım; ama yarın akşam işten eve gelince evi temizleyip, toparlamam gerekiyor.
Sağolasın canım.Allah kolaylik versin canim sana da spor salonuna mi gidiyosun spor icin
Çok iyi ya tebrik ederim soyle bi rutin calisma zamani bende olusturabilirim ilerde inşAllah bence farkli ortam duzenli bi egitmen esliginde calismak guzel geliyo banaSağolasın canım.
Haftada iki gün yarım saat EMS fitness'a gidiyorum. Spor hocamın söylediği egzersizleri EMS fitness cihazına bağlıyken yapıyorum. Hocam Squat, plank, mekik, ağırlık kaldırma, vb. hareketleri karma olarak yaptırıyor. Ciddi efor sarfettiriyor.
Kötü olmuş vardır bir hayır diyelim. Demekki bugün ev işi yapmaman gerekmişBi temizlik yapayim dedim süpürgemin ucu kırıldı
Te Allah im Yarabbim ya isin yoksa aynısını bul acaba tamir olur mu hiç sevmiyom şöyle isleri
demi durup durup bu saatte yaparsam işte sonuçKötü olmuş vardır bir hayır diyelim. Demekki bugün ev işi yapmaman gerekmiş
Cemoosss buna yükseldiOlmasin ya, düz g.t mü olur? Beliniz ince olsun, karnınız dümdüz olsun, seksili hatlarınız olsun.
Cemoos bunu beğendi.
Liste güncellendi
Bu haftanın grup yıldızları belli oldu
Tebrik ederim
Pazartesi günü yıldız savaşlarına hazır olun
30 Ekim Yıldız Savaşçıları
L LADY VEGA
@labellevie
Artemissisipi
Tebrik ederim hepinizi kızlar. Artı da olsa eksi de olsa hepimiz güzel bi hafta geçirdik. Bende önümüzdeki pazartesi spora başlayacağım tekrar.1. Olan grup
Yıkım Ekibi
Belirlediğiniz 2 gün (haftasonu tercih) menü bildirimlerinden muafsiniz
Olur da ceza alırsanız, ceza adımlarını 1 kereye mahsus yarıya düşürme hakkınızı kullanabilirsiniz
Tebrik ederim
2. Grup
Grup Alfa
3. Grup
Sexual chocolates
Merhaba smiileteşekkür ederim, elbette uğrarım
MasallahGunaydin,
BenArrietty_ grubundan geldim. Sanirsam ailecek buraya geliyoruz
150+ kilodan dustum. Kaptanimin grubuna geldigimde 137 ve suan 86,5 kiloyum.
Hedeyim 75
Boyum 164 cm.
şimdi ortalığı yumuşaticim diye de abartma 150 kilo olup nasıl sağlıklı olup yiyip içip gezicek kızTek tek alıntılayip cevap veremedim.
Kilo konusunu uzatmayın boşuna 45 kilo olanında sağlık problemi olup diyet yapabilir sporla kas yapabilir.
150 kilo olan gayet sağlıklı olup yer içer gezer.
Yağ oranımız fazla kas oranımız az olabilir.
Ve bende burada birniki kişiye sıska dedim ne kadar zayıflamayı düşünüyorsun dedim ama uzatmadim.
Açıkçası kendi kilomdan diyetimden daha önemli görmüyorum.
Polemik olsun istemiyorum daha önce yaşadık boşuna zaman kaybı.
Genel olarak söylüyorum lütfen dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?