• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Tartildim bende
Digital tartim bozuldu o yuzden bununla idare edecegim uzun bir sure

Güncel 75,3 civari 🤦 Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos tam küsür u gormem imkansiz 😂

Boy 157
Hedef 50
Haftaya hedefim 74 u gormek
Hosgeldiniz 🌺
Diger arkadaslarda Hosgeldiniz tek tek etiketleyemedim 🙈

37 yaşında 3 sezeryan oldum oldum ilki ölü dogumdu biri 7.5 yasinda kızım
18 aylik 1 kız 1 erkek ikiz annesiyim
Boy 158 kilom geçen hafta diyetisyende 75.6 cikmisti burda artı görmeden öncede 75.8 pazartesi 76.8 ciktim

Ikizler uyumadan evi toplayip temizledim dün akşamdan yemeklerim var onlara uyanmadan corba yapmam lazım 3dede büyük kizimi okuldan gelecek 🤪
Ohh mis valla kolay gelsin canim bende cocuklara yemek hazırlıyorum sonra ev isine giriscem aksam yemegi dusuncem

Kızlar bende 3 gebelik sezeryan derken göbek çok fena mekik cekiyorum alt karın hareketi yapıyorum ne zaman toparlar ya ne yapabilirim baska diye düşünüyorum
Direk bolgesel egzersiz ile orayi toparlayamazsiniz diyo cogu egitmen ideal yag oranina gelmek cozum diyolar kardiyo egzersizleri onemli mekik falan cekmeyin diyolar ama bilemiyorum benimde var alt karnim ama kilo verdikce sekillenecek gibi sarkma okur muhtemelen ama normal dogum benim ikisi de sezeryan farkli olabilir

Evet instgramda bi fenomen demeyimde takipcisi çok reklam fln yapıyor iste motivasyon için grup yapacağım yazın fln yazmis diyetisyene gidiyor spor salonuna gidiyor

Dedim yazayım ne yapiyorlarmis grupta😅
Buranin aynisi yemek resmi spor bol sohbet 3 haftalik 150tl yazmis 😄
Allahim ya dedim suya sabuna dokunmadan para kazanmak bu olsa 🤣

Evet instgramda bi fenomen demeyimde takipcisi çok reklam fln yapıyor iste motivasyon için grup yapacağım yazın fln yazmis diyetisyene gidiyor spor salonuna gidiyor

Chocolita Chocolita ve Cemoos Cemoos bu işi bedavaya yapıyor. 😢 Hakkınız ödenmez kızlar.

Diyorum işte bende ticarete dökücem işi de Cho izin vermiyo korkuyo 😂

Direk bolgesel egzersiz ile orayi toparlayamazsiniz diyo cogu egitmen ideal yag oranina gelmek cozum diyolar kardiyo egzersizleri onemli mekik falan cekmeyin diyolar ama bilemiyorum benimde var alt karnim ama kilo verdikce sekillenecek gibi sarkma okur muhtemelen ama normal dogum benim ikisi de sezeryan farkli olabilir
Bende normal doğum yaptım ama ilk 8-10 sene ne karnım ne kilom vardi.
O alt karın sanki ayva kadar biseydi şimdi hem göbek hem alt karın var bence kilo verince orada sarkma olacak.
Kardiyo egzersizlerinin faydası olur bence ama devamında ne olur bilemiyorum

Bel ince karın düz popo ve memeler belirgin olsun yeter benim tek eksiğim göbek büyük geçen ay diyet yüzünden popom küçüldü agzgxgxgxg
ben de kilo verince popon ve memeler küçücük kalıyor. 4 senede 2 çocuk emzirme hamilelik derken vücut meme gördü😂 şu an 85 zayıflayınca 70 oluyor. popom da dümdüz oluyor 😏

Ayni kilolarda lorisimiz var. Ama deli spor yapiyor. 100+lardan geldi buralara citirim 😍

Yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz. Bugün hep hastanedeydim önemli bir durum değil şükür. Birazdan listeye alacağım sizleri. Bu hafta düzenli katılım bekliyoruz. Pazartesi günü grup olarak guncellerim

Gunaydin,
Ben @Arrietty_ grubundan geldim. Sanirsam ailecek buraya geliyoruz😅
150+ kilodan dustum. Kaptanimin grubuna geldigimde 137 ve suan 86,5 kiloyum.
Hedeyim 75 🙏🏻
Boyum 164 cm.
Gerçekten büyük başarı tebrik ederim ❤️😍 tekrar hoş geldiniz. Tek tek alıntı yapamadım ama 150 kg dan düşüş görünce gözlerim açıldı bir. Maşallah süper 🌺

ben de kilo verince popon ve memeler küçücük kalıyor. 4 senede 2 çocuk emzirme hamilelik derken vücut meme gördü😂 şu an 85 zayıflayınca 70 oluyor. popom da dümdüz oluyor 😏
İşte şu kilo göbekten falan gitse neyse ben bu memeleri büyütmek için çok uğraştım agsgxgdggdg
15 gün önce çok yürüdüm resmen bacak popo küçüldü bundan sonra cezaları adımla değil sporla,bisikletle falan yapicam.

O alt karın sanki ayva kadar biseydi şimdi hem göbek hem alt karın var bence kilo verince orada sarkma olacak.
Aynen sarkma kaçınilmaz olacak 😑 kiyafetler kurtarici diycem artik cok sıkı egzersiz spor yapabilir miyim sanmiyorum sarkma zaten eni sonu estetik olmaya gidiyo sanki onu da olmam sanki kapaliyım ben kendimi böyle de severim diycem artik

Bende kilo alirsam popom büyüyor. Tunuklerim arkamda popomla belim arasına sıkışıyor oturup kalkinca:KK70::KK70:vucudum genel olarak orantılı omuzlarım,göbeğim ,bacaklarım aynı anda senkronize şekilde alır kiloyu. Ama bu sefer 9lari görünce popom bağımsızlığını ilan etti😁😁😁

İşte şu kilo göbekten falan gitse neyse ben bu memeleri büyütmek için çok uğraştım agsgxgdggdg
15 gün önce çok yürüdüm resmen bacak popo küçüldü bundan sonra cezaları adımla değil sporla,bisikletle falan yapicam.
ben squat da yapıyorum ama genetik sanırım ya. yok popo dümdüz. meme de yağdan oluşuyor ya çoğunlukla ondan gidiyor sanırım

anam benimde gogsum ust kismim cok zor kuculuyo omuzlarim genis keske istegimize gore verebilsek 😁

yok canım olsa bende olur. 89 a çıktım ilk hamileliğimde de. sporla zayıflayınca hiçbir yerim sarkmadı🧿 darısı şimdikine🙏

ben squat da yapıyorum ama genetik sanırım ya. yok popo dümdüz. meme de yağdan oluşuyor ya çoğunlukla ondan gidiyor sanırım
Benim kiloma göre goguslerim acayip büyümedi 85 en son bekarken 75 kullanıyordum. Kaça kadar düşer kilo verirsem bilmiyorum . Ama popom benim hiç dümdüz değildi.

Back