Nazar değdi sana hep yiyorum dersen al böyle olur abxbxbxbhayır yedim o ayrı ama ben zaten yerdim yani yerim yiyorum değişen noldu da kilo aldım arkadaş. nasıl pis bi durum
Iste psikoloji kötü olsada devam etmeli. Diyordu Dana gibi olan benYaa herkesin psikolojisi çok kötüydü yazamadi,bakamadi buraya bizde ara verelim dedik
Bence de artık devam etmeliyiz verdiğim kilolar geri geldiIste psikoloji kötü olsada devam etmeli. Diyordu Dana gibi olan ben
kim o kem göz söyleyinNazar değdi sana hep yiyorum dersen al böyle olur abxbxbxb
yarın asıl şoku benle yaşıcaksınız eğer bugünkü tartı yarın aynı sonucu gösterirseBence de artık devam etmeliyiz verdiğim kilolar geri geldi
Mümkün değil artida birinci benim gündüz bisey yemedim pek gece yedim bideyarın asıl şoku benle yaşıcaksınız eğer bugünkü tartı yarın aynı sonucu gösterirse
valla çok feci bir şey oldu. işin kötüsü ben de gece yedim hep. ondan mı oldu kiMümkün değil artida birinci benim gündüz bisey yemedim pek gece yedim bide
Direkt yag oldu yediklerimiz hayırlı olsunvalla çok feci bir şey oldu. işin kötüsü ben de gece yedim hep. ondan mı oldu ki
Hepinizi geçebilirimMümkün değil artida birinci benim gündüz bisey yemedim pek gece yedim bide
Bu sefer artıda rakip tanımıyorum ben sweett birinci olacağımHepinizi geçebilirim
Biz bide bu hafta gaza gelmiştik senleBu sefer artıda rakip tanımıyorum ben sweett birinci olacağım
İkimize birden yükleniyorlar ama sen ağlamaBiz bide bu hafta gaza gelmiştik senle
Yarından sonra toparlarız be gülümİkimize birden yükleniyorlar ama sen ağlama
muhtemelen ayşe olacak fit anaBende artı gelecegim yarın.
Yine de yarın grup yıldızları belli olacak. Bakalım artık en az kilo alanı mi yaparız ne yaparız
Ama yapılacak kural kuraldır. Bu hafta kilo alanlar ceza çekmeyecek. Ama yeni hafta yeni taşkınlıklar ceza getirmeye devam edecek
Yarın yine esas 1.miz belli olacak
Fit mutlu anne Deenniizz ve MissPeaceful arasından sürpriz olsun isterseniz de üçünüz tartı fotolarinizi özelden atarsınız bana
Tamamdir ablaArrietty_ biz bu yarış işini kabaca choyla konuştuk canım.
Biz yarın kaldığımız yerden başlıyoruz ya listeler belli olsun kilolari görelim.
Belki gidecek gelmeyecek arkadaşlar vardır ona göre yarış yaparız yarın akşam ayarlarız olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?