- 30 Ocak 2017
- 13.314
- 197.056
- 598
GünaydınnGünaydın kızlar![]()
![Blossom :blossom: 🌼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınnGünaydın kızlar![]()
Tamamdır canım özelden atarımBende artı gelecegim yarın.
Yine de yarın grup yıldızları belli olacak. Bakalım artık en az kilo alanı mi yaparız ne yaparız
Ama yapılacak kural kuraldır. Bu hafta kilo alanlar ceza çekmeyecek. Ama yeni hafta yeni taşkınlıklar ceza getirmeye devam edecek
Yarın yine esas 1.miz belli olacak
Fit mutlu anne
Deenniizz ve
MissPeaceful arasından
sürpriz olsun isterseniz de üçünüz tartı fotolarinizi özelden atarsınız bana
Sıkma canını geldiği gibi gidecek bu hafta inşAllah
Çok iyi canım bu hafta sabit olmakta büyük başarı bende
SağolasınTamamdır canım özelden atarım
Sıkma canını geldiği gibi gidecek bu hafta inşAllah
Çok iyi canım bu hafta sabit olmakta büyük başarı bende
Valla şanslısın delfi. Bu hafta grup birincisi bile olabilirsin sana öyle soyliyim. Kilo veren oldu mu ben onu merak ediyorum
Merhaba. Bugün kimler devam ediyor kimler bıraktı bunun takibini yapıp duruma göre dönüş yaparım sizeMerhaba topigi yeni gördüm katılabiliyor muyuz![]()
Bu hafta telafi edecgine inanıyorum canim80.20 den 81.35
+1.15
TamamdirMerhaba. Bugün kimler devam ediyor kimler bıraktı bunun takibini yapıp duruma göre dönüş yaparım size
Oyle bi anlatmistin ki 3 kilo aldin zannettim o kadar çok degilmis sen bunu bir haftada verirsin insallahGünaydın bebişler
hiç uzatmadan buraya atayım sonucumu da hep birlikte bana tükürelim
geçen hafta:69.1
bugün:70.5
fark: +1.4 kg
geçen hafta çarşamba tartıda artı 4 geldim ve çok kötü beslenmemiştim.o moralimi çok bozdu ve cuma cmt pazar berbat beslendim. sanırım o ödemdi ve ben boşu boşuna strese soktum kendimi ve diyetimi mahvettim.
bu hafta zor geçecek.
2 hafta geri düşmüş oldum.
neyse sağlık olsun
artı 4 gördüm Leylak hem de çarşamba. o moralimi bozdu ve çok kötü saldım. o gün noldu anlamadım. düşün pzt 69 çıkmışım çarşamba 73Oyle bi anlatmistin ki 3 kilo aldin zannettim o kadar çok degilmis sen bunu bir haftada verirsin insallah![]()