Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Aa niye kapatiliyor
Bir balina cuma yarisi gibi.. sadece bir topic altinda.
Aslinda harika fikir. Motivasyon kaybimi yasaniliyor
Yok canım öyle kapanma değil, grup alımını kapattık. Çok kişi yazdı çünkü biz de kontrol kısmında zorlanmamak adına o şekilde düşündük. Ama dediğim gibi konuşayım bir cemosla çünkü hafta içi kontrolleri onda oluyor. Pazartesi liste ve yarislarla ben ilgileniyorum

Yok canım öyle kapanma değil, grup alımını kapattık. Çok kişi yazdı çünkü biz de kontrol kısmında zorlanmamak adına o şekilde düşündük. Ama dediğim gibi konuşayım bir cemosla çünkü hafta içi kontrolleri onda oluyor. Pazartesi liste ve yarislarla ben ilgileniyorum
Ay simdi anladim 🤭
Bende yardimci olabilirim eger yetismek zor derseniz

Gunaydin kizlar 🌺 Dun esim geldi cok sukur uzun vize surecinden sonra 😊

Bu hafta pek dikkat edemedim ama dun ki tartiya gore 300-400 gram almisim. Regl olcam bugun yarin ona da bagliyorum biraz 🙏🏻 Ama gruba yazmayinca motive olamadigimi anladim, bugun kaldigim yerden devam edicem insallah 💪🏻

Sizlerde ne var ne yok nasilsiniz?

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita bu haftanin tarti sonucu kurallardan cezalardan müstesna olacak degil mi ilk baslangic gibi?cemoos da isteyen diyet yspsin isteyen yapmasin demisti sanki.Gerci henüz tartilmadim ben de mersk ediyorum ama bu hafta diyet yapmadim arti gelmem yuzde yuz gibi kilo almadiysam bile ödemim kesin olur

ben cuma cmt pazar çok çok kötü beslendim. yüzde yüz artı gelicem yarın. kendi başıma motive olamadığımı fark ettim. grup ve sürekli etkileşim motivasyonumu diri tutuyormuş gerçekten.yarın geri sararak başlıcam ama yapacak bir şey yok🤷‍♀️

Kızlar hanımlar sabah hazır olun inşallah bakalım napicaz kilo mu aldık iyi miyiz duruma göre bakarız artık 🙄
Sabahtan sonra daha sıkı devam edicez unutmayın 🤭
Ben hafta sonu misafir ağırladım artıdayim o kesin bir ayda 2.5 verip 1 ini 3 günde geri almanın haklı gururunu yaşıyorum :olamaz:

Back