Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

3 gün ara verdik 3 kilo aldık iyi mi bxbxbxbbx
3 gün mu ben bir haftadir yiyorum gibi hissediyorum vicdan azabindzn midir nedir bilmem sanki çoookk uzun bir ara vermisim gibi hissediyorum.Yarin menüyle sporla baslayalim ya Deenniizz Deenniizz dedigi gibi tek basima yapamiyorum ben bu isi

muhtemelen ayşe olacak fit ana😁
ben artı kaç gelirim bilmiyorum. moralim ciddi bozuk ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. hayatımda ilk defa bir haftada tartıda bu kadar fark gördüm. motivasyonum çok düştü ama toparlıcaz artık. özelden atayım sana. hatta bence hiç atmayım:skandal:
Moralini bozma yağ degildir ödemdir o

muhtemelen ayşe olacak fit ana😁
ben artı kaç gelirim bilmiyorum. moralim ciddi bozuk ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. hayatımda ilk defa bir haftada tartıda bu kadar fark gördüm. motivasyonum çok düştü ama toparlıcaz artık. özelden atayım sana. hatta bence hiç atmayım:skandal:
Bu hafta kimsenin morali yoktu. Hala daha yok aslında ama elden de bir şey gelmiyor. Hepimiz aynı durumdayız kendini kötü hissetme

Demekki çok hizli verdigin gibi cok hizli da alsbiliyorsun
yok kız ben hamilelik dışında 1 yılda maksimum 4 kilo falan alan bir insanım. detokslarla falan vermem kilo verince sporla veririm o yüzden kolay geri almam. ama bi şey oldu bu hafta. çözücem bakalım

3 gün mu ben bir haftadir yiyorum gibi hissediyorum vicdan azabindzn midir nedir bilmem sanki çoookk uzun bir ara vermisim gibi hissediyorum.Yarin menüyle sporla baslayalim ya Deenniizz Deenniizz dedigi gibi tek basima yapamiyorum ben bu isi
gördük ki tek başımız mikemmel yaptığımız bir şey var. kilo almak 💪😁

Back