Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bende artı gelecegim yarın.
Yine de yarın grup yıldızları belli olacak. Bakalım artık en az kilo alanı mi yaparız ne yaparız
Ama yapılacak kural kuraldır. Bu hafta kilo alanlar ceza çekmeyecek. Ama yeni hafta yeni taşkınlıklar ceza getirmeye devam edecek
Yarın yine esas 1.miz belli olacak
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Deenniizz Deenniizz ve MissPeaceful MissPeaceful arasından 🌺 sürpriz olsun isterseniz de üçünüz tartı fotolarinizi özelden atarsınız bana

Son düzenleme:
Bende artı gelecegim yarın.
Yine de yarın grup yıldızları belli olacak. Bakalım artık en az kilo alanı mi yaparız ne yaparız
Ama yapılacak kural kuraldır. Bu hafta kilo alanlar ceza çekmeyecek. Ama yeni hafta yeni taşkınlıklar ceza getirmeye devam edecek
Yarın yine esas 1.miz belli olacak
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Deenniizz Deenniizz ve MissPeaceful MissPeaceful arasından 🌺 sürpriz olsun isterseniz de üçünüz tartı fotolarinizi özelden atarsınız bana
muhtemelen ayşe olacak fit ana😁
ben artı kaç gelirim bilmiyorum. moralim ciddi bozuk ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. hayatımda ilk defa bir haftada tartıda bu kadar fark gördüm. motivasyonum çok düştü ama toparlıcaz artık. özelden atayım sana. hatta bence hiç atmayım:skandal:

Back