Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhabalar Arkadaşlar,
O kadar yoğun regliyim ki bugün, işe gidemedim, yatıyorum. Geçtiğimiz Pazar akşamı leke gelmişti, Pazartesi başladı diye düşündüm, hep az geldi Cuma gününe kadar.Bugün ise aşırı yoğun. Pazartesi tartıyı etkiler şimdi. Ama yapacak bişey yok.
Hepinize sevgiler. :KK200:

Merhabalar Arkadaşlar,
O kadar yoğun regliyim ki bugün, işe gidemedim, yatıyorum. Geçtiğimiz Pazar akşamı leke gelmişti, Pazartesi başladı diye düşündüm, hep az geldi Cuma gününe kadar.Bugün ise aşırı yoğun. Pazartesi tartıyı etkiler şimdi. Ama yapacak bişey yok.
Hepinize sevgiler. :KK200:
geçmiş olsun canım
merhabalar! 🙋🏻‍♀️
bayıldım konu sahibinin açılış konuşmasına 🫶🏻
grup üyeliği kapandı diyor, aranıza katılamaz mıyım bu durumda?
grup aslında aktif ancak savaş görüntüleri bizi demoralize ettiği için bi es verdik bu hafta. bu sessizliğin ve sorunuzun cevapsız kalmasının nedeni. alım kapandı kararı verilmişti ancak yine de sormak lazım
Cemoos Cemoos
Chocolita Chocolita

Merhabalar delficim iyi akşamlar.
Çok şükür sen nasılsın?
Teşekkür ederim, idare ediyorum Chocolita Chocolita :KK19::KK200:
Sizleri çok özledim, çok alışmışım buraya. Ve kilo verme sürecinde burada olmanın motivasyon açısından ne kadar olumlu olduğunu uzak olunca daha iyi anladım.

Sizleri çok özledim, çok alışmışım buraya. Ve kilo verme sürecinde burada olmanın motivasyon açısından ne kadar olumlu olduğunu uzak olunca daha iyi anladım.
Kesinlikle öyleymiş delfi öyle dağıttım ki nasıl toparlarım bilmiyorum

Bende özledim 🌺 ve bende aynı durumdayım. Umarım kilo almamisimdir

Back