4. Grup olarak bizim kizlari ekleme fikrine ne dersinBazilarimiz yavaş, bazılarımız hızlı ama evet
Gruplar kapansın diye konuşmuştuk en son azalarak devam edecektik ama4. Grup olarak bizim kizlari ekleme fikrine ne dersinkendi aramizda motivasyon isi biraz kotu gidiyor
Yok canım öyle kapanma değil, grup alımını kapattık. Çok kişi yazdı çünkü biz de kontrol kısmında zorlanmamak adına o şekilde düşündük. Ama dediğim gibi konuşayım bir cemosla çünkü hafta içi kontrolleri onda oluyor. Pazartesi liste ve yarislarla ben ilgileniyorumAa niye kapatiliyor
Bir balina cuma yarisi gibi.. sadece bir topic altinda.
Aslinda harika fikir. Motivasyon kaybimi yasaniliyor
Ay simdi anladimYok canım öyle kapanma değil, grup alımını kapattık. Çok kişi yazdı çünkü biz de kontrol kısmında zorlanmamak adına o şekilde düşündük. Ama dediğim gibi konuşayım bir cemosla çünkü hafta içi kontrolleri onda oluyor. Pazartesi liste ve yarislarla ben ilgileniyorum
Ben hafta sonu misafir ağırladım artıdayim o kesin bir ayda 2.5 verip 1 ini 3 günde geri almanın haklı gururunu yaşıyorumKızlar hanımlar sabah hazır olun inşallah bakalım napicaz kilo mu aldık iyi miyiz duruma göre bakarız artık
Sabahtan sonra daha sıkı devam edicez unutmayın
Ben +2 kesin de fazlasını bilmiyorum aşırı şişkinlik var vücudumdaBen hafta sonu misafir ağırladım artıdayim o kesin bir ayda 2.5 verip 1 ini 3 günde geri almanın haklı gururunu yaşıyorum
hiç sorma nasıl oldu anlamadım. ki 6 aydır aynı kiloda olan ben saçma bir şekilde kilo aldım3 gün ara verdik 3 kilo aldık iyi mi bxbxbxbbx
Ben yedim ondan olduhiç sorma nasıl oldu anlamadım. ki 6 aydır aynı kiloda olan ben saçma bir şekilde kilo aldım
hayır yedim o ayrı ama ben zaten yerdim yani yerim yiyorum değişen noldu da kilo aldım arkadaş. nasıl pis bi durumBen yedim ondan oldu
O yuzden ara fikri berbat birsey3 gün ara verdik 3 kilo aldık iyi mi bxbxbxbbx
Yaa herkesin psikolojisi çok kötüydü yazamadi,bakamadi buraya bizde ara verelim dedikO yuzden ara fikri berbat birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?