- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.981
- 598
- 36
Denizin cezalara bakmayın o varya özellikle cuma cumartesi dünyayı yerdi aha derdim battık cumaya eksiyle gelirdi16 Ekim Yıldız Savaşçıları
Cemoos
@bendenizefenim
@baltasar
Kizlaarrr yarın büyük günbakalım kim kazanacak
Son ceza bükücü deniz miii
Pantullarim düşüyor diyen cemos muu
Yoksaa geçen haftanın birincisi baltasar mi
Yarın tartı fotilerini bana özelden atın. 1. Ye sürpriz olsun
Bilmiyorum ki zaten son zamanlarda diyet sallantidaydi çoğumuzun. Diyet dışı bir topik açmak da kimsenin aklına gelmedi sanırım.Peki neden daha sonra tekrar toplanmadiniz ki ben olsam toplardım kizlari
Eskisi gibi yarismaz ama böyle bı topik yapilabilirdi.
Bu arada ben daha önce hiç takımlara falan görmedim daha 6 aydır yeni yeni diyet işlerine başladım ama sevdim bu kalabalık diyet işini
Hadi bakalım inşallahDenizin cezalara bakmayın o varya özellikle cuma cumartesi dünyayı yerdi aha derdim battık cumaya eksiyle gelirdi
Senden bi atak bekliyorum choco ne zaman olur bilmiyorum daHadi bakalım inşallahdeniz benim grupta yıkım ekibi elimizde mi patlayacak bir yerleri mi patlaticaz merak içindeyim. Bir kere de ben birinci olaydım iyiydi ya
Bu hafta kendime güveniyorum aslında ama bir ortada gibiyim de. Kesin eksideyim grup yıldızı seçilir miyim acaba. İnşallahSenden bi atak bekliyorum choco ne zaman olur bilmiyorum da
Ayy hadi inşallah ben bu hafta cok umutsuzum kaçamagim vardı yaBu hafta kendime güveniyorum aslında ama bir ortada gibiyim de. Kesin eksideyim grup yıldızı seçilir miyim acaba. İnşallah
Ayy misafirim vardı anca alabildim telefonu elime
Bende takımlarla 15 kilo vermiştim gerçekten müthiş bi rekabet vardıCemoos cuma zayiflsma yarismalari mükemmrldi müthis bir yaris rekabet vardi hem takim icinde hem takimlar arasinda kurallar katiydi her cuma sabahi heyecanla beklerdim cuma da kscsmak gunumuzdu pazartesi de kontrol tartisi atardik hafta sonu abarttik mi diye ben tam 17 kilo verdim kendi basima kesinlikle veremezdim.Cok iyi hayirliyorum misafirlikte kibris tatlisini arkadadima paket yaptirip buzluga koyup cuma aksami yemistim heyy gidi gunler .Kapsnmasina hepimiz çok üzülmüstuk sonra bir arsya geldik farkli topiklerde ama o otoriyeyi disiplini vermiyor cunku farkli takimlarda katilinca tum kk arasinda oldukça ciddi bir yaris oluyordu
Kaşar yerine beyaz peyniri arttır benceSabah
Menemen
Kaşar peynir
Zeytin yağ limon kekik pulbiber sos
Çay
4 parmak kadar ekmek (yarın inşaAllah tambuğday yada Çavdar’a geçiş yapıyorum)
Akşam
Bi 10 15 kaşık yoğurtlu üzeri kıymalı makarna
Salata
Çay 3 5 kuruyemiş
Suyu yine bakmadım 1.5 lt anca
Spor bol ev işi ve koşuşturma
Cemoos
Beyaz peynir bitmişti aldık bu gün yarın ona geçiş yaparım inşaAllahKaşar yerine beyaz peyniri arttır bence
Makarna geçen bende yedim hatta abarttım kendime ceza verdim.
O kadarda bişey olmaz ahxhxhhx
Gorursun merak etme.Beyaz peynir bitmişti aldık bu gün yarın ona geçiş yaparım inşaAllah
Dünkü kilom çok güzel di yarına o kiloyu göremicem sanırm
Ya bende tartılma hastalığı varGorursun merak etme.
Ama salı çarşamba artı horunur bence sürekli tartilma pazartesi yap hem sürpriz olur hem moralin bozulmaz
Bu hafta kendime güveniyorum aslında ama bir ortada gibiyim de. Kesin eksideyim grup yıldızı seçilir miyim acaba. İnşallah
Ne olur olmasinlarAyy hadi inşallah ben bu hafta cok umutsuzum kaçamagim vardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?