- 2 Ağustos 2013
- 35.709
- 110.229
- 798
Kaşar yesin bebeğe kilo aldırırKaşar yerine beyaz peyniri arttır bence
Makarna geçen bende yedim hatta abarttım kendime ceza verdim.
O kadarda bişey olmaz ahxhxhhx
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşar yesin bebeğe kilo aldırırKaşar yerine beyaz peyniri arttır bence
Makarna geçen bende yedim hatta abarttım kendime ceza verdim.
O kadarda bişey olmaz ahxhxhhx
Bir dilim yesin de beyaz peynir,yoğurt,yumurta süt falan da yesin.Kaşar yesin bebeğe kilo aldırır
Yesin canım onları daBir dilim yesin de beyaz peynir,yoğurt,yumurta süt falan da yesin.
Benimde 3-4 günüm var. Bu bilgiyle ne yaparsanız yapınBende oldum olacam çok fenayım
Biz hamile diye begonyayi kilo aldırır yollariz bu topiktenYesin canım onları da
Beraber sıkalım bu hafta Bende spora ağırlık vercem hic kaçamak yapmiycam sweet spor yapmadan uyumak yokBen bu hafta hiç hafiflik falan hissetmiyorum zaten haftanın yarısından başladım. İnşallah az da olsa vermişimdir. Bu hafta aşırı ama aşırı kendimi sıkmak istiyorum
Ahahaah aman alsın doğumdan sonra verilir (veremedi)Biz hamile diye begonyayi kilo aldırır yollariz bu topikten
Teşekkürler bilgi içinBenimde 3-4 günüm var. Bu bilgiyle ne yaparsanız yapın
Aynen sıkalım valla. Ben sanırım taşınma işiyle uğraşcam. Ahsen artı işlerle baya hareket yapmış olcamBeraber sıkalım bu hafta Bende spora ağırlık vercem hic kaçamak yapmiycam sweet spor yapmadan uyumak yok
Ahahah hepsi aynı anda geldilerBenimde 3-4 günüm var. Bu bilgiyle ne yaparsanız yapın
İçim hamileyken diyet mi yapılır diyo dışım hamileyken az yeseydin diye bağırıyorBiz hamile diye begonyayi kilo aldırır yollariz bu topikten
Her zamanTeşekkürler bilgi için
Bende bir kere birinciliği tatmak istiyorum sweet ya. Esas birinciliği geçtim bir grup yıldızı olsam o beni fişeklicek zaten de. Bu hafta olmazsa haftaya bende tam gaz giricemAynen sıkalım valla. Ben sanırım taşınma işiyle uğraşcam. Ahsen artı işlerle baya hareket yapmış olcam
Olcaksın chocomHer zaman
Bende bir kere birinciliği tatmak istiyorum sweet ya. Esas birinciliği geçtim bir grup yıldızı olsam o beni fişeklicek zaten de. Bu hafta olmazsa haftaya bende tam gaz giricem
Ya ben 9. Takımda toplam 18 kilo verdim ve 2 senede 8 kilo aldım sadece, çok motive ediciydi ama zamanla zayıflama yarışları azaldı gruplar bitti en son kapatıldı tabi uzun süre olunca da motivasyon düştü bizim, sonra başka topiklerde toplandık hatta yanlış hatırlamıyorsam topikde kurduk ama motivasyon sağlayamadığı belki de yorulduk ama kızlarla aramızdaki muhabbet çok başkaydi kk ya her girişimizde bakıyorum kızlar nerde diyePeki neden daha sonra tekrar toplanmadiniz ki ben olsam toplardım kizlari
Eskisi gibi yarismaz ama böyle bı topik yapilabilirdi.
Bu arada ben daha önce hiç takımlara falan görmedim daha 6 aydır yeni yeni diyet işlerine başladım ama sevdim bu kalabalık diyet işini