Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Cezaların telafisi yok mu canımcım ben kendi kendimi kısıtlayıp ekstra spora odaklanıyorum
İşte bir kaçamak neyse 2 de uyarı
Sonra dikkat edersiniz diye düşünüyorum çalı çırpıcım 😂
Arkadaşlarda kacamakta sonra hemen spora başlıyor muhtemelen yakıyor o kaloriyi ama fazla rahat olup ne de olsa cezasını çekiyoruz yiyelim dememek için kısıtlama olsun dedik.

hımm ben o kısmı anlamamışım valla. simit falan yazılıyor ya. onun gibi düşündüm. cezayı da fazla yediğim için diye düşündüm valla
5 tane zaten doğru ceza sebebi iyi düşünmüşsün
Kahvaltıda çay peynir 500 kalori aşmamak lazım
Ama tüm simit yiyenleri uyarıyorum gördükçe en azından yarım yensin.

5 tane zaten doğru ceza sebebi iyi düşünmüşsün
Kahvaltıda çay peynir 500 kalori aşmamak lazım
Ama tüm simit yiyenleri uyarıyorum gördükçe en azından yarım yensin.
ben hiç kalorisine falan bakmadım bugüne kadar bi
şeyin. yiyorum o kadar:eek:

Eee bunca zamandir yiyoruz bünyeye agir geldi birden diyet😅
Her yeni gelene zaten yedek diyoruz o sürede alissinlar bari diye
Ama bazıları 2-3 günde gruba dahil olunca zorlanıyor.
O yüzden diyete başlamadan 1-2 hafta alıştırmak lazım vücudu bence 🥺

Her yeni gelene zaten yedek diyoruz o sürede alissinlar bari diye
Ama bazıları 2-3 günde gruba dahil olunca zorlanıyor.
O yüzden diyete başlamadan 1-2 hafta alıştırmak lazım vücudu bence 🥺
Yok canim çok iyi yapiyorsunuz sen de cocolita da bu senin isin gücun degil bunun icin para almiyorsun ayrica kendinde oldukca zayifsin ama vakit ayirip herkesin menusunu tek tek inceleyip yorum yaziyorsun cezasi uyarisi da keydfinden degilki deneme yanilma yoluyla gördük canim cicimle gitmiyor bu iş kurallara uyanazsam diskalifiye olurum yani sık bogazini yeme demenin kuralli kaideli yolu bu .Iyiki karsima ciktiniz🥰

Yok canim çok iyi yapiyorsunuz sen de cocolita da bu senin isin gücun degil bunun icin para almiyorsun ayrica kendinde oldukca zayifsin ama vakit ayirip herkesin menusunu tek tek inceleyip yorum yaziyorsun cezasi uyarisi da keydfinden degilki deneme yanilma yoluyla gördük canim cicimle gitmiyor bu iş kurallara uyanazsam diskalifiye olurum yani sık bogazini yeme demenin kuralli kaideli yolu bu .Iyiki karsima ciktiniz🥰
Yaa sağol inan bende çok çok katı değilim ama kendimizi tutmamız lazım işte onun için böyle devam etmemiz lazım.
Tabii herkes uymak zorunda değil kendimiz için diyet yapiyoruz .
Ayrıca choya çok söyledim su işi ticarete dökelim diye olmaz diyo 😂

Yaa sağol inan bende çok çok katı değilim ama kendimizi tutmamız lazım işte onun için böyle devam etmemiz lazım.
Tabii herkes uymak zorunda değil kendimiz için diyet yapiyoruz .
Ayrıca choya çok söyledim su işi ticarete dökelim diye olmaz diyo 😂
Valla dökseniz mesekla bir diyetisyenle anlassaniz o menuyu verse biriniz sporu biriniz menuyu takip etse bunun icin ofis kursaniz hergun arasaniz danisanlari ne yedin vb. zengin olmazsaniz ben de leylak degilim😅

Valla dökseniz mesekla bir diyetisyenle anlassaniz o menuyu verse biriniz sporu biriniz menuyu takip etse bunun icin ofis kursaniz hergun arasaniz danisanlari ne yedin vb. zengin olmazsaniz ben de leylak degilim😅
Dolandırıcılıktan ceza alırız biz korkarız öyle şeylerden 😂
Bir kişiyi diskalifiye ettim sardık başımıza artık herkes psikopat benim için 🤭

Hayırlı aksamlar kizlar
Bugunku menum
Sabah peynir zeytin domates
Yarim dilim kaymakli balli ekmek
Cay
Ara
Turk kahvesi
2 adet incir
Aksam
2 kanat
1 yemek kepcesi bulgur bilavi
Yoğurt

Su 1
5 lt
Spor esimle sahilde tam 2 saat yürüyüş yaptik temiz havada cok iyi oldu
Ama biraz siskinligim var ya cok yurumek yapti yada bulgur şisirdi bromelin aldim umarim sabaha inmis olurum
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Back