- 18 Mart 2021
- 11.866
- 64.029
- 548
Sen bir almışsın zaten kazayla olmuştur agzhxhxhxTamamdir canim dikkat edicez insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bir almışsın zaten kazayla olmuştur agzhxhxhxTamamdir canim dikkat edicez insallah![]()
İnsallah biraz vermissindir onun cezasına baktın mı abxhhxhxhAyy çok oyalandim bi dünya isim var hadi ven kaçar gece olunca yani sizde sabah 8 gibi tarti sonucumu atarim sabah tartildim ama soylemeyeyim hic mutlu etmedi bdni sma yedigim hurmalar gelip beni bulacakti elbet![]()
Vermisim de ehh işteİnsallah biraz vermissindir onun cezasına baktın mı abxhhxhxh
Sabah tartıyı unutma merakla bekliyorum bakDiyet beslenmişim spor yapmamışım su eydir saygılar![]()
Biz Gönülden hizmetlerValla dökseniz mesekla bir diyetisyenle anlassaniz o menuyu verse biriniz sporu biriniz menuyu takip etse bunun icin ofis kursaniz hergun arasaniz danisanlari ne yedin vb. zengin olmazsaniz ben de leylak degilim![]()
Aksam ekmegi cok fazla bence. Ekmegi sadece sabah yemeye calissaniz sizin icin diyet suresince daha iyi olur yada en kotu 1 dilim yiyin. Birde kurabiye gördüm sanki...14 ekim cmt
sabah
3 yumurtalı omlet
1 dilim tb ekmeği
öğlen
1 elma
5 kurabiye (cevizli üzümlü)
akşam
3 köfte
1 tavuk pirzola
1 parça ekmek
salata
su ve spor tamam
15 ekim
sabah
3 yumurtalı omlet
1 tb ekmeği
domates
öğlen
1 avuç kuru üzüm
2 ceviz
1 armut
2 erik
akşam
6 köfte
3 dilim ekmek
domates
su tamam. sanırım spor yapmam. ev işlerim vardı. hala var
bugün geceden beri zor bi gündü ciddi yorgunum
Hep bu kocalarin halt yemesi hep kanima giriyorSen bir almışsın zaten kazayla olmuştur agzhxhxhx
Kocanı da getir diyet yaptırayım yiyemez avzhxhhxHep bu kocalarin halt yemesi hep kanima giriyorbilmiyorki burda elimasalilar var
![]()
Ah ne iyi olur bi 10 kilo fazlasi var kendince yapiyo biseyler ama cok yavaş..Kocanı da getir diyet yaptırayım yiyemez avzhxhhx
Yaa sormayin gercekten koca terörû yasiyorum her haftasonu gitmis dev nutellayi almis karsimda yiyor deli olacam yaHep bu kocalarin halt yemesi hep kanima giriyorbilmiyorki burda elimasalilar var
![]()
Oda biseymi bizimki sabah sabah firindan simitleri cevizli lokumlari toplamış bi guzel yediler dedim yarin tarti günü yapilirmi..bisey olmaz yarin devam edersin diyoYaa sormayin gercekten koca terörû yasiyorum her haftasonu gitmis dev nutellayi almis karsimda yiyor deli olacam ya![]()
Bak ben bile heyecanlandim şimdi
Bunlar hep kocayın oyunları işte. Oyuna gelme prensessOda biseymi bizimki sabah sabah firindan simitleri cevizli lokumlari toplamış bi guzel yediler dedim yarin tarti günü yapilirmi..bisey olmaz yarin devam edersin diyo![]()
Cıslari yazıp durmayın şimdi hepinize yazicam 10 ar binler ahxhxhhdhd