- 18 Mart 2021
- 11.866
- 64.029
- 548
Yani normalde yazıyoruz istersen yaz.Kızlar selam ben bu akşam meni yazıyor muyum ? Yedek olarak dün akşam girdim
Ama yarın kesin başlamış ol
Sabah aç tartıl fotoyu unutma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani normalde yazıyoruz istersen yaz.Kızlar selam ben bu akşam meni yazıyor muyum ? Yedek olarak dün akşam girdim
Tamam yazayım şimdi, sabah aklımda mutlaka tartilacagim goreceklerimden korkuyorumYani normalde yazıyoruz istersen yaz.
Ama yarın kesin başlamış ol
Sabah aç tartıl fotoyu unutma
Başlangıç kilon olacak işte korkma haftaya eksi görünce mutlu olursunTamam yazayım şimdi, sabah aklımda mutlaka tartilacagim goreceklerimden korkuyorum![]()
Diyete başlamanın tek güzel tarafı bu olabilirBaşlangıç kilon olacak işte korkma haftaya eksi görünce mutlu olursun![]()
Boy ve hedef kiloyu da rica edeceğim yarınTamam yazayım şimdi, sabah aklımda mutlaka tartilacagim goreceklerimden korkuyorum![]()
O ödemle birinciliğe de oynarsinDiyete başlamanın tek güzel tarafı bu olabilirilk hafta giden ödem
Diyet dışı görmeseydim keşke son günCumartesi
Sabah kahvaltı
Tam buğday ekmeğine tost
Yeşilçay
Akşam 1 tabak kısır
Ihlamur
1buçuk litre su
4700 adım
Evdeydim
Pazar
Sabah kahvaltı yok
Akşamüstü diyet dışı beslendim
Akşam muz yedim
Süt içtim
1buçuk litre su
4600 adım evdeydim
Kötü bi hafta geçirdim yarın toparlıycam inşallah
Cemoos
Chocolita
İyi geceler label bende hep seni soruyorum choya.İyi geceler kızlar, hafta sonu misafirimiz vardı paylaşım yapamadım kusura bakmayın. Diyet beslenemedim maalesef, bol bol yürüdük 10 bin adımı geçtim. Bir de çok yoruldum temizlik hazırlık vs, yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirdim, buzdolabını sildim pazara gittim derken çok yoruldum.
Yeni haftaya yeni başlangıçlar inşallah. Bazen çok moralim bozuluyor bazen de aman kilo alt tarafı verilir diyorum.
Günaydın canım haftasonu yogunlugu birazda internete girmek istemedim arastirmaktan stres oldum iyice ama daha iyiyimHaftalık menü paylaşımı yapmayanlar
Pembe Lotus canım mazeretin var biliyorum ama yine de çabuk toparlan gel lütfen özledik.
Sabah tartı fotosu bekliyorum.
S succulentt canım bu hafta menülerinde eksiklik var geceleri yazarsan iyi olur.
labellevie canım senden de düzenli paylaşım bekliyorum.
Nurumminem etiket yapamadım senin de menüler eksik görünüyor ama geç başladın pazartesiden itibaren düzenli olur inşallah![]()