Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ayy çok oyalandim bi dünya isim var hadi ven kaçar gece olunca yani sizde sabah 8 gibi tarti sonucumu atarim sabah tartildim ama soylemeyeyim hic mutlu etmedi bdni sma yedigim hurmalar gelip beni bulacakti elbet
İnsallah biraz vermissindir onun cezasına baktın mı abxhhxhxh

Valla dökseniz mesekla bir diyetisyenle anlassaniz o menuyu verse biriniz sporu biriniz menuyu takip etse bunun icin ofis kursaniz hergun arasaniz danisanlari ne yedin vb. zengin olmazsaniz ben de leylak degilim
Biz Gönülden hizmetler parayi reddetmisiz biz hayır işi yapıyoruz. Herkes kalbinin brokolisini yer

Aksam ekmegi cok fazla bence. Ekmegi sadece sabah yemeye calissaniz sizin icin diyet suresince daha iyi olur yada en kotu 1 dilim yiyin. Birde kurabiye gördüm sanki...

Yaa sormayin gercekten koca terörû yasiyorum her haftasonu gitmis dev nutellayi almis karsimda yiyor deli olacam ya
Oda biseymi bizimki sabah sabah firindan simitleri cevizli lokumlari toplamış bi guzel yediler dedim yarin tarti günü yapilirmi..bisey olmaz yarin devam edersin diyo

Bak ben bile heyecanlandim şimdi

Hiçbiri.
Bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…