Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Haftalık menü paylaşımı yapmayanlar
Pembe Lotus Pembe Lotus canım mazeretin var biliyorum ama yine de çabuk toparlan gel lütfen özledik.
Sabah tartı fotosu bekliyorum.
S succulentt canım bu hafta menülerinde eksiklik var geceleri yazarsan iyi olur.
labellevie labellevie canım senden de düzenli paylaşım bekliyorum.
Nurumminem etiket yapamadım senin de menüler eksik görünüyor ama geç başladın pazartesiden itibaren düzenli olur inşallah 🌸

Ne güzel 😍annen kac kilo ama yaşi itibariyle onun protein falsn iyi almasi lazim ozellike yogurt cok yesin malum menopozdan sonra kemik erimesi basliyor.Cemoos hırs yapip kadini aç birakma😅
35 ten sonra yapıma çok da etkisi yok aslında. dinç durmak için gerekli. ondan sonra vücut geri gitmeye başlıyor maalesef. gençken dikkat etmek lazım fazlasıyla da bizim ülkede kadınlar anca 35 ten sonra kendine vakit ayırıp dikkat etmeye başlıyor

Bu geçen haftanin degil mi yarindan itibaren haftsya cezasiz basliyorum temiz temiz😁Aslinda benim 3 degil miydi🙈
Bir önceki haftadan 1 vardı bu hafta 2 varmış
Pazartesiden sonra 2 ceza alırsan ilk uyarıyı alırsın çok dikkat et olur mu
Bir haftayı görmeden diskalifiye olma 😂

Bir önceki haftadan 1 vardı bu hafta 2 varmış
Pazartesiden sonra 2 ceza alırsan ilk uyarıyı alırsın çok dikkat et olur mu
Bir haftayı görmeden diskalifiye olma 😂
Aboow durumum kritikmiş resmen😨 Deniz gördümmü resmen ayagim çukurda

onun cezasını dün akşam çektim ya🥹
Hayır az önce yazdın ya.
Dün cezalı değildin
Abartin diye kendine ceza verdin diye düşündük menü yazmayınca.
Merhaba canikolar
dışardaydık
çok abartmasam da kurabiye ve beyaz ekmek yedim bi eliptic paklar beni bu gece de:mapus:
Bugün de bu menü de hem taşkınlık hem isim var.
14 ekim cmt
sabah
3 yumurtalı omlet
1 dilim tb ekmeği

öğlen
1 elma
5 kurabiye (cevizli üzümlü)

akşam
3 köfte
1 tavuk pirzola
1 parça ekmek
salata
su ve spor tamam

15 ekim
sabah
3 yumurtalı omlet
1 tb ekmeği
domates

öğlen
1 avuç kuru üzüm
2 ceviz
1 armut
2 erik

akşam
6 köfte
3 dilim ekmek
domates

su tamam. sanırım spor yapmam. ev işlerim vardı. hala var
bugün geceden beri zor bi gündü ciddi yorgunum

5 cevizli üzümlü kurabiye diyet dışı değil mi ayrıca isim de vermiş deniz emin olamadım kalorisine bakayım.
dün ceza aldım dedim menüyü yazmayıp ondan ekmek ve kurabiyeyi abarttım yazmıştım. sen bugün tekrar menü uyarısı yapınca yazmak zorunda kaldım baby

Hayır az önce yazdın ya.
Dün cezalı değildin
Abartin diye kendine ceza verdin diye düşündük menü yazmayınca.

Bugün de bu menü de hem taşkınlık hem isim var.
yok o taşkınlık dünün menüsü canım.2 gün üst üste yazdım. sen uyarınca dünün menüsü yok diye

Niye ciddiye alinmasin emoji cok gerekli valla çiçek böcek biseyler koy bence sevgili artemis dogrusu bana da sert geldi 🙄çicek bulamadim koydum ssy😅
Valla uğraşamayacağım sert bulan da bulsun ne yapayım yani. Sürekli çiçek böcek koyacağım aman da yanlış anlarlar diye uğraşamam ay.

Back