İşte bir kaçamak neyse 2 de uyarıCezaların telafisi yok mu canımcım ben kendi kendimi kısıtlayıp ekstra spora odaklanıyorum
veee oscar goes to deniz
alışılacaz bebekom mecbur napacanZüpürge züprüntüsü de az değil
5 tane zaten doğru ceza sebebi iyi düşünmüşsünhımm ben o kısmı anlamamışım valla. simit falan yazılıyor ya. onun gibi düşündüm. cezayı da fazla yediğim için diye düşündüm valla
Eee bunca zamandir yiyoruz bünyeye agir geldi birden diyetZüpürge züprüntüsü de az değil
ben hiç kalorisine falan bakmadım bugüne kadar bi5 tane zaten doğru ceza sebebi iyi düşünmüşsün
Kahvaltıda çay peynir 500 kalori aşmamak lazım
Ama tüm simit yiyenleri uyarıyorum gördükçe en azından yarım yensin.
Her yeni gelene zaten yedek diyoruz o sürede alissinlar bari diyeEee bunca zamandir yiyoruz bünyeye agir geldi birden diyet
Biz çoğumuz kalori hesabı yaparak diyet yapiyoruz bence sende yap.ben hiç kalorisine falan bakmadım bugüne kadar bi
şeyin. yiyorum o kadar
Bütün sırrı bozdun ya.Tenceresiz kaldım annenin nicki önceden minik meleklerimdi. Minik demeye alıştık ama öyle kaldı
Tamamdır5 tane zaten doğru ceza sebebi iyi düşünmüşsün
Kahvaltıda çay peynir 500 kalori aşmamak lazım
Ama tüm simit yiyenleri uyarıyorum gördükçe en azından yarım yensin.
Tamamdır
Simit cıs.yersek yarım
Yok canim çok iyi yapiyorsunuz sen de cocolita da bu senin isin gücun degil bunun icin para almiyorsun ayrica kendinde oldukca zayifsin ama vakit ayirip herkesin menusunu tek tek inceleyip yorum yaziyorsun cezasi uyarisi da keydfinden degilki deneme yanilma yoluyla gördük canim cicimle gitmiyor bu iş kurallara uyanazsam diskalifiye olurum yani sık bogazini yeme demenin kuralli kaideli yolu bu .Iyiki karsima ciktinizHer yeni gelene zaten yedek diyoruz o sürede alissinlar bari diye
Ama bazıları 2-3 günde gruba dahil olunca zorlanıyor.
O yüzden diyete başlamadan 1-2 hafta alıştırmak lazım vücudu bence
Yaa sağol inan bende çok çok katı değilim ama kendimizi tutmamız lazım işte onun için böyle devam etmemiz lazım.Yok canim çok iyi yapiyorsunuz sen de cocolita da bu senin isin gücun degil bunun icin para almiyorsun ayrica kendinde oldukca zayifsin ama vakit ayirip herkesin menusunu tek tek inceleyip yorum yaziyorsun cezasi uyarisi da keydfinden degilki deneme yanilma yoluyla gördük canim cicimle gitmiyor bu iş kurallara uyanazsam diskalifiye olurum yani sık bogazini yeme demenin kuralli kaideli yolu bu .Iyiki karsima ciktiniz
Teşekkür ederim.
Evet bence öyle de daha yararlı biseyler bulunabilir delficim.
Bu arada tebrik ederim cezasiz hafta geçirenlerden birisin
Valla dökseniz mesekla bir diyetisyenle anlassaniz o menuyu verse biriniz sporu biriniz menuyu takip etse bunun icin ofis kursaniz hergun arasaniz danisanlari ne yedin vb. zengin olmazsaniz ben de leylak degilimYaa sağol inan bende çok çok katı değilim ama kendimizi tutmamız lazım işte onun için böyle devam etmemiz lazım.
Tabii herkes uymak zorunda değil kendimiz için diyet yapiyoruz .
Ayrıca choya çok söyledim su işi ticarete dökelim diye olmaz diyo
Dolandırıcılıktan ceza alırız biz korkarız öyle şeylerdenValla dökseniz mesekla bir diyetisyenle anlassaniz o menuyu verse biriniz sporu biriniz menuyu takip etse bunun icin ofis kursaniz hergun arasaniz danisanlari ne yedin vb. zengin olmazsaniz ben de leylak degilim
Acıkmadin miArkadaşlar bugün sadece kahvaltıylayim.
Dukan birası içtim.1 lt su içtim.
Bugün temizlik yaptım epeyce bir egzersiz oldu bana.
Tamamdir canim dikkat edicez insallahHaftalık ceza tablosu
@Bilir kisi 1
Artemissisipi 1
prensesss016 1
Ben cemoos 1
@Ucmelekannesi 1
UcanSupurge 2
@MissPeaceful 1
Deenniizz 3
Beyaz leylak 1
Kızlar 2 ve 3 gün ceza alanlar yarından itibaren dikkat etsin.
2 kez kaçamak yapan ceza alan arkadaş uyarı alıyor 2. Uyarı sonrası diskalifiye olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?