Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

hepimizin ayrı yoğunlukları oldu. biraz da mental yorgunluk sanırım. senşn ve cho nun enerjisi taze kan gibi geldi bana. hevesiniz diretmeniz iyi oldu benim açımdan😁
Çünkü biz daha yeni başladık 😂
Söyle 1-2 senelik olsak bence bizde de enerji kalmaz.
Cho neysede ben çabuk sıkılıyorum çabuk kızıyorum Cho olmasa olmazdı o durduruyo beni 😁

14 ekim cmt
sabah
3 yumurtalı omlet
1 dilim tb ekmeği

öğlen
1 elma
5 kurabiye (cevizli üzümlü)

akşam
3 köfte
1 tavuk pirzola
1 parça ekmek
salata
su ve spor tamam

15 ekim
sabah
3 yumurtalı omlet
1 tb ekmeği
domates

öğlen
1 avuç kuru üzüm
2 ceviz
1 armut
2 erik

akşam
6 köfte
3 dilim ekmek
domates

su tamam. sanırım spor yapmam. ev işlerim vardı. hala var
bugün geceden beri zor bi gündü ciddi yorgunum

İyi akşamlar kızlar.
Sabah
Nescafe sade
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 yeşil zeytin
1 dilim ezine

Öğle
Nescafe sade
1 armut

Akşam
3 kaşık canınızın çekeceği bir şey
Bir kase salata
1 kase yoğurt

Su iki litreye yaklaştı. 15 bin adım attım. 20 dakika kol + omuz, 20 dakika da karın çalıştım. Cemoos Cemoos

Kızlar yedekleri doldurduk.
Listeler kapandı
Bundan sonra misafir olayım diyen olursa da reddetmek zorunda kalicaz.
Chocolita Chocolita canım sende ilk sayfaya büyük büyük yazarsın.
Gruplardan çıkan olursa grup sayısını düşürüp kalan arkadaşlarla devam ederiz.
Bu hafta çok sıkı olacak demiştim ona da dikkat edin.
Özellikle 70-80 kilo olup kilo veremeyen olursa sıkıntı var demek ona da bakicam.
Az sonra bu haftanın listesini kontrol edip kapatırım.
Yeni haftada tam diyet kafasına girmiş olun lütfen.
@Fit mutlu anne canım bu hafta gruba giriyorsun sabah tartı bekliyorum.
Grup üyeliği kapanmıştır yazdım canım yeterli. Dediğin gibi azalarak devam ederiz

Kahvaltı
Bir dilim peynir
3 adet zeytin
1 yumurta
Domates

Akşam
2 adet dolma
Cacık
Salata

8 bardak su
Cemoos Cemoos

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-15-20-13-23-221_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    Screenshot_2023-10-15-20-13-23-221_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 22
bebesi saat 2 den beri ayakta olan büyün gece zırlayan ve hatta devam eden biri olarak topiğin sinir stres birbirine çatma hakkını size vermem gençler çekilin ben gerilcem bugün🤫
Ya hersey yazi dilinden yazinin mimikleri yok sen yumusak bir sesle yaziyorsun brlki ama okuyunca sert gibi geliyor bu yuzden emojiden vazgeçmem😅ahada kondurdum buraya bi tane

Tanımıyorum etmiyorum, kavga etmemisiz niye sert davranayım minik? 😂
Bilgilendirme yaparken komikli emojiler mi koyayım ne yapayım acaba yazım dilim sert anlaşılmasın diye? O zaman da kaale alınmaz. 😂 Tanımadığım insana da canım cicim diyemem ben, resmi olurum.
Yalnız benimle dalga geçti çok içerledim he.
Sakiniz arkadaşlar, gerginlik yok valla bak.
Niye ciddiye alinmasin emoji cok gerekli valla çiçek böcek biseyler koy bence sevgili artemis dogrusu bana da sert geldi 🙄çicek bulamadim koydum ssy😅

Tünaydın kızlar 😘😘😘
Son gün yaaa ben de heyecan yaptım annem de diyete başladı açım diye başımda bekliyo 😂
Az sonra kahvaltı yapcaz 🥺
Ne güzel 😍annen kac kilo ama yaşi itibariyle onun protein falsn iyi almasi lazim ozellike yogurt cok yesin malum menopozdan sonra kemik erimesi basliyor.Cemoos hırs yapip kadini aç birakma😅

Bugün tüm gün yemek yemeyi düşünmuyordum.
Sabah kahvaltıya davet edildim.
Ancak cooook dikkatli yedim.
Ahandaa buraya yazıyomm Hoppabugün tek ogunum bu olacak.
Ahh ahhh
Eki Görüntüle 3318230
Ayy ne güzel bir manzara hava açik güneş var bize kıs erken geliyorvve gunese hasret kaliyoruz.Antalya mi burasi?

Ben bu keten tohumunu anlayamadım nasıl yencek öğütülmesi mi gerekiyor direk tohum olarak mı, kimi diyo kavurup yenmesi lazım kimi diyo pisince toksin üretiyor 🙄
Kesinlikle öğütün ben uzun sure kullandim kabizligim onla bitti diyenbilirim ama öğütmeden bagirsaga zarar veriyormus.Dr Yavuz Yörükoglunun bir videosu vsr bu konuda bakabilirsiniz.Mucize gida diyor keten tohumu için

Burada buluşmanız iyi olmuş o zaman. İnsan tamamen yabancı olduğu ortamda bir değişik oluyor ya. Bizim kızlar mesela minik sweet ben sanmıyorum burası acilmasa bir yerden topiklere girsinler. Şimdi çıkıp derlermiş çok da güzel girerdik falan ahahah
Ya cocolita sürekli birine minik deyip duruyosun kim bu minik brn anlamadim ?🤔öule bir nickte farketmedim

15 Ekim Pazar menusu
12:00
Firinda az yagli patates cok degil diyetlik ksdsr
4 5 kasik menemen
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi tahin pekmez
Domates salatalik
10 badem

Ara 16:00
Kahve ksyisi hurma ya da kuru üzüm(kahveden nefret ettigim icin yaninda tatli yemem lazim üçünden birini yiyecegim)

Aksam
Nohut koydum suya aksam 6 7 kasik yerim yanina 3 4 kasik bulgir pilavi
Su 4 bardak ictim gunun basindayim 2 litre olur aksMa
Bugun dinlenecegim spor yuruyus egzersiz yok
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Back