aynı benAaa ilk kez duydum aspir yağını.
Benim bel çevremde çok yağlanma var .
10 kg fazla kilo kaybım oldu.
Ama o hala duruyor.
bel ve katın bölgesi yağlanması karbonhidrat tüketiminden oluyor canım. fazla karbonhidrat yağa dönüşüp bel ve karın bölgesinde toparlanıyor maalesefaynı bengitmemek için direniyor. diyeti sırf bel bölgem için yapıyorum. bacaklar ince heryerim çok orantılı ama malesef sezeryan göbeğim var. birde bel bölgem kalın yağlı
aynı bengitmemek için direniyor. diyeti sırf bel bölgem için yapıyorum. bacaklar ince heryerim çok orantılı ama malesef sezeryan göbeğim var. birde bel bölgem kalın yağlı
ay akşama yapacak yemek bulamıyordum iyi oldu menü vermenTünaydın kızlarrrr
Çayımı demledim geldim size rapor vermeye
Sabah 2 ceviz+su
Öğlen 2 dilim tam buğday tostu
Beyaz peynir ve salçalı
Çay 2-3 bardak.
Arada belki mandalina elma yerim
Aksama annemdeyim kızlar menüsü belli
Fırında tavuk parçaları,patates
Yoğurt çorbası
Belki salata yaparım
Menüde değişiklik olursa su ve egzersizle yazarım.
Bosuna yazmıyoruz diyorum sana menüleriay akşama yapacak yemek bulamıyordum iyi oldu menü vermen
ya uykusuzluk beni mahvediyor. normalde de gece uyutmuyorlar ama bu gece sıfır uykuBosuna yazmıyoruz diyorum sana menüleri
Geçmiş olsun deniz bu ara herkes hasta ama çocuklar hasta olmasın ya çok zor
Çok geçmiş olsun denizGünaydın bebekolarım
gece boyu kesintisiz yarım saat uyumamışımdır o yüzden gergin ve ağlamaklıyım. kızım ve oğlum hastalar ve ben perişan
Tunaydin hanımlar hayırlı cumalar
Bugün herkes kendi omzuna bir öpücük kondursun
aaaa süpermiş bende takip ediyorum o bayanı aspir yağı alıp bende deneyeyimBen pilates annesinden gördüm instagramda çok basit bi bardak suya 1 tatlı kaşığı aspir yağı 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyorum ben sonrasında türk kahvesi yapip onun içine de hindistan cevizi yağı ekliyorum 1 çay kaşığı kadar spordan önce yağ yakımına yardımcı olsun diye
süper yaaa kendimden başka birini bu detoksu yapıp sonucunu görücek olmak beni heyecanlandırdı
Etkileri guzel olur insAllah hafi bakalimaaaa süpermiş bende takip ediyorum o bayanı aspir yağı alıp bende deneyeyim
2 tatli kaşığı kadar kullanılıyor gunluk galiba ama denemek lazim gobegime dr tadi pekte oylr severek icilecek bisey degil bence ben corek otu yagini da zoraki iciylrum acikcasiBu aspir yağını tanıdığıma fiyetisyen vermiş.
Sabah akşam suyla içiyorum demişti.
Gece streçle sarıyorum dedi.
Yaklaşık 6 ayda doğum göbeği bile gitmiş ben öyle gördüm
Ama tadından emin olamadım.
Bizim aktarda büyük şişesi var al mutlaka dedi almadım.
Bağırsak çalıştırıyormus ishal olmak istemem ya ama sarmak mantıklı tabii ugrasabilirseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?