• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın bebekolarım
gece boyu kesintisiz yarım saat uyumamışımdır o yüzden gergin ve ağlamaklıyım. kızım ve oğlum hastalar ve ben perişan :cry:
Geçmiş olsun canım ya rabbim şifa versin öğlen onlar uyudugunda sende uyu işi gücü birak

Aspir yağıyla bir tanidigim çok güzel kilo verdi bak yine aklıma düştü.
Hem sabahları içiyor hem gece göbek bölgesine sürüp streçle sarıyordu.
Resmen mucizevi bişey 🤭
Ama bana zor geliyo işte 🙈
Yaaa bende yeni aldım denemek için canım yağ yakımı için iyi diyolar göbek bölgesine sürme olayın bilmiyordum ama bi içerim küçük 20 mllik aldım tadı çok rahatsız etmiyor gibi büyüğünü sipariş edecek gibiyim netten
Günaydın bebekolarım
gece boyu kesintisiz yarım saat uyumamışımdır o yüzden gergin ve ağlamaklıyım. kızım ve oğlum hastalar ve ben perişan :cry:
Geçmiş olsun canım uyuduklarinda sen de yat dinlen canım uykusuzluk zor oluyor cidden

Sporumu da yapmış bulunmaktayım efenim :KK49:

Eklentiler

• IMG_20231013_090620_edit_560471664551455.jpg
    IMG_20231013_090620_edit_560471664551455.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 16
Bende yeni başladım elma sirkesi ile beraber tüketiyorum bakalım ölçülerim ne kadar değişecek
Tarif alabilir miyiz nasıl yapıyorsunuz , bende aşırı üşenirim öyle karışımları sabah içmeye hazırlamaya ama çok işe yarıyor ise denemek isterim.

Tarif alabilir miyiz nasıl yapıyorsunuz , bende aşırı üşenirim öyle karışımları sabah içmeye hazırlamaya ama çok işe yarıyor ise denemek isterim.
Ben pilates annesinden gördüm instagramda çok basit bi bardak suya 1 tatlı kaşığı aspir yağı 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyorum ben sonrasında türk kahvesi yapip onun içine de hindistan cevizi yağı ekliyorum 1 çay kaşığı kadar spordan önce yağ yakımına yardımcı olsun diye

Ben pilates annesinden gördüm instagramda çok basit bi bardak suya 1 tatlı kaşığı aspir yağı 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyorum ben sonrasında türk kahvesi yapip onun içine de hindistan cevizi yağı ekliyorum 1 çay kaşığı kadar spordan önce yağ yakımına yardımcı olsun diye
Harika bende bi bakarım, suan kirazdayım:mısır püskülü ve hibisküs karışımı hazırlayıp içiyorum her gün birde bromelain takviyesi alıyorum. İnsallah işe yarar bu diyetle beraber çok fazlam var çok 😅😅😅

Harika bende bi bakarım, suan kirazdayım:mısır püskülü ve hibisküs karışımı hazırlayıp içiyorum her gün birde bromelain takviyesi alıyorum. İnsallah işe yarar bu diyetle beraber çok fazlam var çok 😅😅😅
Şifa olsun inşAllah bol yağ yakarsın 😊

Back