Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın bebekolarım
gece boyu kesintisiz yarım saat uyumamışımdır o yüzden gergin ve ağlamaklıyım. kızım ve oğlum hastalar ve ben perişan :cry:
Geçmis olsun cnm insallah ikiside bir an önce iyileşir kuzucuklarinin
süper yaaa kendimden başka birini bu detoksu yapıp sonucunu görücek olmak beni heyecanlandırdı:KK68:
nasıl gidiyo ?
Ben de yaptim sanirim 6 gün yapnistim ve hayatimin en hizli kilo vermesiydi 3.5 kilo vermistim ama kötü yani şu ki normal beslenmeye geçer gecmez geri aldim hemde diyet beslenme yaptigim halde

Sabah
Peynir 2 dilim ekmek

Öğlen sütlü kahve
Bir avuc kuruyemiş
Bir kase yogurt

Akşam
Akşam kahvaltısı
Domates peynir zeytin
Yeşillik

İki gündür balık yediğim için bugün boyle takılmak istedim

Su tamamdır

Screenshot_2023-10-13-18-39-16-994_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

selam kızlar
sabah
3 dilim tb ekmeği
yoğurt kaynağı(kendim mayaladım kaymağını çok severim😁)

ara
duble Türk kahvesi

öğlen
1 avuç kuru üzüm
2 ceviz
1 kase yoğurt
1 kara erik

akşam
fırında tavuk pirzola (3 tane)
3 dilim tb ekmeği
1 tane muz

saatime göre 7 bin adım atmışım ama yapabilirsem cezamı çekmeyi düşünüyorum ki bitsin😁

su da daha içerim 2 lt olmadı sanırım

sanırım başka bir şey yemedim. uykusuzum hala ve aşırı gerginim. bebeler de durmuyor🥲

süper yaaa kendimden başka birini bu detoksu yapıp sonucunu görücek olmak beni heyecanlandırdı:KK68:
nasıl gidiyo ?
Ya evet gorduum sende baslamissin 😍 Ya zorlaniyorum ama yeni basladigim icin heralde. Sadece 2 kanat yedim dayanamayip tuzlu biseyler yemem lazimdi. Simdi son kase yogurt ve hurmalari yicem bakalim acikacak miyim merak ediyorum 🥲 Senin nasil gidiyor?

Hurma diyetini Zülallemutlugünler sayfasindaki kadın da yapiyo ama ben hic yaoasim gelmedi sonra belki denerim 1-2 gunlugune
Eveet bende orda gordum Devitamini Devitamini m yollamisti deneyeyim dedim. Haftaya dugun var, pazartesi tarti var ve önümüzde ki hafta eşim gelecek acil çıkıştayım anlayacağın 😂

Hayırlı akşamlaaarr

Sabah 2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim kaşar peynir
1 küçük domates
Marul
Çay

Ara 1 elma

Akşam
7 kaşık bezelye
4 kaşık pilav
1 bardak ayran

Akşam çay veya kahve içebilirim
Suyu yine saymadım ama yarından itibaren şişem var onu doldurucam inşaAllah belli olur Ozaman ne içtiğim

Spor 3600 adım
Cemoos Cemoos

Eklentiler

• IMG_9854.png
    IMG_9854.png
    105,4 KB · Görüntüleme: 17
Selamlar kızlarr

Sabah biber kavurması 4 yk kadar
2 dilim tb ekmek
1 tk bal ince dilim peynir
5 zeytin

Öğlen 1 kuru incir
1 avuç üzüm 2 ceviz
Sütlü kahve

Aksam 19.00

Haşlanmış tavuk avuç içi kadsr iki parça
4 yk pilav salata ayran
Su 2 litre olmuştur
Adımlar 5 bin de şuan uyuyana kadar 10 bine tamsmliycam💪
Cemoos Cemoos

Selamlar,

Kahvaltı; omlet,peynir,salatalık,ceviz , bir ekmek üstü şekersiz karadut reçeli(şekersiz olduğu için meyve öğünü gibide düşündüm) 🍇

Ara öğün bugün yapamadım 🤷‍♀️

Akşam; 5 küçük köfte, bol salata , 1 dilim ekmek

2 litre su, maden suyu, detoks suyu, kayısı çayı, fit tea , Yeşilçay böyle gider yatana kadar 💦
Adım; 3500 adım ve ayrıca Leslie 30 dk

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Selamlar,

Kahvaltı; omlet,peynir,salatalık,ceviz , bir ekmek üstü şekersiz karadut reçeli(şekersiz olduğu için meyve öğünü gibide düşündüm) 🍇

Ara öğün bugün yapamadım 🤷‍♀️

Akşam; 5 küçük köfte, bol salata , 1 dilim ekmek

2 litre su, maden suyu, detoks suyu, kayısı çayı, fit tea , Yeşilçay böyle gider yatana kadar 💦
Adım; 3500 adım ve ayrıca Leslie 30 dk

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
canım bitki çaylarını abartmış gibisin fazlasının zararlı olduğunu biliyorum yanlış hatırlamıyorsam

Back