- 6 Nisan 2010
- 3.957
- 14.736
- 408
Teşekkür ederim.Çok tatlı olmuş canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.Çok tatlı olmuş canım
niye içmiyorsun tartıdan önceSoda içiyorum kızlar malum tartidan bir gün önce bitki çayı ve soda içmiyorum degerlendireyim dedim.
Mutfağı falan hallettim sabah çok isim.var akşam üzeri anneme gidicem eşyaları da hazırlayıp uyurum
Hepinize iyi geceler
aktarlarda satılıyor kiraz sapıZaten tek seferlik kullanacağım sanırım. Adetim dursun diye verdi ya. Bitince söneceksem iyi.
Karın egzersizi ve sıcak su torbasını deneyeceğim. Kiraz sapı bulabilir miyim bilmiyorum.
Soda su tutar ödem riski var tartıda artı çıkartır.niye içmiyorsun tartıdan önce
niye bu zeyna olsun
hımm bilmiyordumSoda su tutar ödem riski var tartıda artı çıkartır.
Ay i şekilde bitki çayı da en az bir gün önce bırakılmalı su tutar vücutta
Bende bilmiyordum diyetisyen söyledihımm bilmiyordum
Her yer her yerde burada biliyon mu? Kim bilir aktarlarin konteynerini hangi konteyner çarşısına kurmuşlardır. Merkez düz bir arazi. Hatta eski carsimizda gölet bile oluştu. Oraya yeni çarşı yapılacak deniyor. Millet yüzerek alışveriş yapacağız falan diye dalga geçiyor.aktarlarda satılıyor kiraz sapı
Soda içiyorum kızlar malum tartidan bir gün önce bitki çayı ve soda içmiyorum degerlendireyim dedim.
Mutfağı falan hallettim sabah çok isim.var akşam üzeri anneme gidicem eşyaları da hazırlayıp uyurum
Hepinize iyi geceler
Ya ilk kez duydum ben canimSoda su tutar ödem riski var tartıda artı çıkartır.
Ay i şekilde bitki çayı da en az bir gün önce bırakılmalı su tutar vücutta
Aspir yağıyla bir tanidigim çok güzel kilo verdi bak yine aklıma düştü.GÜNAYDIN KIZLAR
Ben aspir yağı ve elma sirkeli suyumu içtim üstüne kahvemi ictim sıra sporda
Ben yazamadım fındıklığa gittik eşimin akrabasına baş sağlığına orda telefon çekmiyor yeni döndük@Brokilo
Berrfeelinda galiba diyet beslenmedim demiştin dimi?
S succulentt
@MissPeaceful kızlar menü egzersiz su bildirimleri eksik Çarşamba günü için.
Belki ben görmedim bı beni aydınlatın