Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirler inşallah.Günaydın bebekolarım
gece boyu kesintisiz yarım saat uyumamışımdır o yüzden gergin ve ağlamaklıyım. kızım ve oğlum hastalar ve ben perişan
inşallah canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirler inşallah.
Geçmiş olsun canım ya rabbim şifa versin öğlen onlar uyudugunda sende uyu işi gücü birakGünaydın bebekolarım
gece boyu kesintisiz yarım saat uyumamışımdır o yüzden gergin ve ağlamaklıyım. kızım ve oğlum hastalar ve ben perişan
Sen de sağlığına dikkat et canım. Dilerim biraz fırsat bulup dinlenebilirsin.inşallah canım teşekkür ederim
uykusuz olduğumda da gün bitmiyor bakalım
Yaaa bende yeni aldım denemek için canım yağ yakımı için iyi diyolar göbek bölgesine sürme olayın bilmiyordum ama bi içerim küçük 20 mllik aldım tadı çok rahatsız etmiyor gibi büyüğünü sipariş edecek gibiyim nettenAspir yağıyla bir tanidigim çok güzel kilo verdi bak yine aklıma düştü.
Hem sabahları içiyor hem gece göbek bölgesine sürüp streçle sarıyordu.
Resmen mucizevi bişey
Ama bana zor geliyo işte
Geçmiş olsun canım uyuduklarinda sen de yat dinlen canım uykusuzluk zor oluyor ciddenGünaydın bebekolarım
Çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirlerGünaydın bebekolarım
Yaaa kız büyük hadi oğlan da mi uyumaz benim küçükte(3 yaş) uyumaz normalde öğle uykusu ama ben yanına yatarsam beraber uyuruz ya da akşam üzeri bi uyuyo kendi kendine yorulupbenimkiler uyumuyorlar gündüz maalesef hele kızım hiç sağolsun
Geçmiş olsun.Günaydın bebekolarım
Bende yeni başladım elma sirkesi ile beraber tüketiyorum bakalım ölçülerim ne kadar değişecekAaa ilk kez duydum aspir yağını.
Benim bel çevremde çok yağlanma var .
10 kg fazla kilo kaybım oldu.
Ama o hala duruyor.
Tarif alabilir miyiz nasıl yapıyorsunuz , bende aşırı üşenirim öyle karışımları sabah içmeye hazırlamaya ama çok işe yarıyor ise denemek isterim.Bende yeni başladım elma sirkesi ile beraber tüketiyorum bakalım ölçülerim ne kadar değişecek
Ben pilates annesinden gördüm instagramda çok basit bi bardak suya 1 tatlı kaşığı aspir yağı 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyorum ben sonrasında türk kahvesi yapip onun içine de hindistan cevizi yağı ekliyorum 1 çay kaşığı kadar spordan önce yağ yakımına yardımcı olsun diyeTarif alabilir miyiz nasıl yapıyorsunuz , bende aşırı üşenirim öyle karışımları sabah içmeye hazırlamaya ama çok işe yarıyor ise denemek isterim.
Harika bende bi bakarım, suan kirazdayım:mısır püskülü ve hibisküs karışımı hazırlayıp içiyorum her gün birde bromelain takviyesi alıyorum. İnsallah işe yarar bu diyetle beraber çok fazlam var çokBen pilates annesinden gördüm instagramda çok basit bi bardak suya 1 tatlı kaşığı aspir yağı 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyorum ben sonrasında türk kahvesi yapip onun içine de hindistan cevizi yağı ekliyorum 1 çay kaşığı kadar spordan önce yağ yakımına yardımcı olsun diye
Şifa olsun inşAllah bol yağ yakarsınHarika bende bi bakarım, suan kirazdayım:mısır püskülü ve hibisküs karışımı hazırlayıp içiyorum her gün birde bromelain takviyesi alıyorum. İnsallah işe yarar bu diyetle beraber çok fazlam var çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?