- 2 Ağustos 2013
- 35.652
- 109.819
- 798
Alayım bende o zaman. Bide bu ara kolajen içiyo ya fenomenler tok tutuyor diyorlar ama emin olamadımbence etkili günde bir adet alıyorum ben bol su ile. aç tok farketmiyor. sabah işe gelmeden yada gece yatarken alıyorum güzel wcye çıkartıyor. ödem tutmanı engelliyor biraz kaçırdığında
Planlı bakım çalışması imiş. Ama bence yıkımlar esnasında bir şeyler oluyor ondan kesiliyor. Birkaç aydır planlı bakım çalışması olamaz herhalde.neden kesiyorlarki? elektrik elimiz ayağımız gibi
Teşekkür ederim.
Şükür daha iyiyim biraz halsizlik var sadecePlanlı bakım çalışması imiş. Ama bence yıkımlar esnasında bir şeyler oluyor ondan kesiliyor. Birkaç aydır planlı bakım çalışması olamaz herhalde.
Teşekkür ederim.
Nasılsın? Biraz daha iyi misin?
onuda kullandım 1 kutu yeni bitti. benim tırnaklarım çok kırılıyordu o yüzden aldım ama malesef etkisini göremedim. tırnaklarım hala kırılıyor. o yüzden 2. kutuyu almadım. ilk kutu 2 ay gitti tam olarak hemde düzenli kullandım belki 1-2 gün unutmuşumdur o kadar.Alayım bende o zaman. Bide bu ara kolajen içiyo ya fenomenler tok tutuyor diyorlar ama emin olamadım
Bende düşünüyorum alsak mı sweeetBromolin etkili mi ya bende almayı düşünüyorum da
canım sen nerede yaşıyorsun deprem bölgesindemi? belki paylaşmışsındır ama ben görmemiş olabilirimPlanlı bakım çalışması imiş. Ama bence yıkımlar esnasında bir şeyler oluyor ondan kesiliyor. Birkaç aydır planlı bakım çalışması olamaz herhalde.
Teşekkür ederim.
Nasılsın? Biraz daha iyi misin?
En az 3 ay kullanmak gerek falan diyorlar. 2 ayda da gözle görülür bişeyler olmalı gerçionuda kullandım 1 kutu yeni bitti. benim tırnaklarım çok kırılıyordu o yüzden aldım ama malesef etkisini göremedim. tırnaklarım hala kırılıyor. o yüzden 2. kutuyu almadım. ilk kutu 2 ay gitti tam olarak hemde düzenli kullandım belki 1-2 gün unutmuşumdur o kadar.
tabi ama belki başkasından etkilidir. ama bence fazla abartıyorlaro etkiyi ben tırnaklarımda göremedim malesef
Alalım valla. Benim takip ettiğim bi eczacı var o ne derse güvenirim onda gördüm geçen bendeBende düşünüyorum alsak mı sweeet
benim ikinci şişem bence her evde olmadı kurtarıcı gibiBende düşünüyorum alsak mı sweeet
evet öyle diyorlar ama en azından kırılmanın biraz olsun durması gerekiyordu 2 ayda. bilemedim ama almayacağım bidaha kesinEn az 3 ay kullanmak gerek falan diyorlar. 2 ayda da gözle görülür bişeyler olmalı gerçi
Hangi marka alalım ekleyeyim sepete hemenAlalım valla. Benim takip ettiğim bi eczacı var o ne derse güvenirim onda gördüm geçen bendealalım bence
Doğru evetevet öyle diyorlar ama en azından kırılmanın biraz olsun durması gerekiyordu 2 ayda. bilemedim ama almayacağım bidaha kesin
Anaaaaaa ben nasıl kırmızı oldum ya şok içindeyim
Dur bakıyorum hemenHangi marka alalım ekleyeyim sepete hemen
Farkında değilsin hayırlı olsunAnaaaaaa ben nasıl kırmızı oldum ya şok içindeyim
aaaa nasıl oluyo o yaaaaFarkında değilsin hayırlı olsun
kolajen konusu bende de merak konusu cidden diyetci takip ettiğim cogu hesap krom ve kolajen iciyo fiyati oyle cokta dusuk degil hani alip etki goremezsem de uzulurum sankiAlayım bende o zaman. Bide bu ara kolajen içiyo ya fenomenler tok tutuyor diyorlar ama emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?