Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim dönüp dolaşıp yine diyet topiklerinde buluyorum kendimiFit mutlu anne sende mi burdasın fit
Ben yazmistim canim fotili hem de
Canim haftada mevcut kilonun ℅1 en fazla %2 si diyorlar sanki ben oyle okudum en son diyetisyenin hesabinda yani sen en az haftada 850-900 en fazla -1.75 dusebilirsin sanirim sporsuz yag kaybedersin beslrnmeye dayali belki ama kasa donusecegini sanmiyorum acikcasi benŞimdi sorum ne biliyormusunuz geçen hafta 900 gr verdim ya ben daha çok bekliyordum .
Vücudumda ödem gitti sadece galiba ..yüzüklerimi sabunsuz çıkaramadım.. şuan parmağımda boşluk var çıkarıyorum bazı kıyafetlerimde bir rahatlama var falan
Ben vücudumdaki yagi kasa falan mı seviyorum acaba yada egzersizsiz böyle mi oluyorBi fikir verin benim kilomda biri daha çok vermeli gibi geliyor haftada ..yanlış mı düşünüyorum?
Kilom en son 87.500 du
Benim diyetisyen Herby Detox Tea önerdi her gün 1 tane içebilirsin demiştiKizlar kac gundur dikkat eediyorum kacamak yok menulerimi siz de goruyorsunuz dun yuruyuste yaptim ama sabah uyandigimda kendimi davul gibi hissettim her yerim şiş bir turlu regl olamadim belirtiler var da kendisi yok e bi tartilayim dedim abboww +1400 kgyesil cay tansiyonumu dusuruyor icemem ödem icin onerdiginiz bir cay var mi ?detoks suyu degil o da midemi bulandiriyor artik sicak çay icmek istiyorum evde papatya ihlamur adacayi kusnurnu var hangisi ödeme iyi gelir acaba?
Ben hep aralıklı oruç şeklinde gidiyorum bana daha çok uyuyor sabahları kahvaltı etmem mesela öğlen ancak yiyorum falan. Bol eksi görürüz inşallahSelam kızlar,
Bugün farklı bir karar aldım ve aralıklı oruç sistemine geçiş yaptım. 16:8 düzenindeyim. Bunun işe yarayacağına dair umudum var.
Kahvaltı; omlet,peynir,salatalık , ceviz , çay , bir tb ekmek
Öğlen; Türk kahvesi, kuruyemiş
Akşam yemeği; avuç içi kadar soslu tavuk göğsü , 4 adet baby pattis , yoğurt
Su; 2,5 litre bitirmeye çalışcam yatana kadar,
Egzersiz ; ev işi temizlik , leslie
@CemoosChocolita
![]()
İnşallah ya eksilenelim bu haftaBen hep aralıklı oruç şeklinde gidiyorum bana daha çok uyuyor sabahları kahvaltı etmem mesela öğlen ancak yiyorum falan. Bol eksi görürüz inşallah
aralıklı oruç eğer diyet gibi beslenmez isen hiçbir işe yaramıyoru tecrübe ile sabit. aylardır 16/8 şeklinde devam ediyorum.Ben hep aralıklı oruç şeklinde gidiyorum bana daha çok uyuyor sabahları kahvaltı etmem mesela öğlen ancak yiyorum falan. Bol eksi görürüz inşallah
Aynen ya. Akşamları zor oluyor onu uyutup yeyim diyorum geç kalıyor bu seferdeİnşallah ya eksilenelim bu hafta
Zaten çocukla ancak aralıklı oruç yapabiliyoruz önce onun kahvaltısı falan derken anca bize sıra geliyor![]()
Aynen daha önce normal beslendim olmadı ama burda genelde diyet besleniyorum porsiyonları azaltıyorumaralıklı oruç eğer diyet gibi beslenmez isen hiçbir işe yaramıyoru tecrübe ile sabit. aylardır 16/8 şeklinde devam ediyorum.
ilk öğün saat 12 de başlıyor son öğün 20.00 da bitiyor ama anca koruyabiliyorum kilo verimi olmuyor bende
benimde detoks yapmam gerek ama bi türlü adapte olup başlayamadım. pazartesiye kadar yapsam anca arınırım zaten.Aynen daha önce normal beslendim olmadı ama burda genelde diyet besleniyorum porsiyonları azaltıyorum
Bende aynı hastalık vs girdi saldım bu haftabenimde detoks yapmam gerek ama bi türlü adapte olup başlayamadım. pazartesiye kadar yapsam anca arınırım zaten.![]()
salmamak lazım aslında sonra toparlaması o kadar uzun sürüyorkiBende aynı hastalık vs girdi saldım bu hafta![]()
neden kesiyorlarki? elektrik elimiz ayağımız gibiGünaydın kızlar.
Elektrik yok. Akşam beşe kadar yokmuş. Sinirim bozuk. Aylardır böyle, iki üç günde bir elektrik kesik.
Bromolin etkili mi ya bende almayı düşünüyorum daben şimdi bugün markete gidip biraz hurma alayım yarın ve cuma günü hurma detoksu yapayım.
bugün mercimek çorbam ve yoğurdum var içine birazda çilek ve gronola ve ceviz attım. bol su içiyorum.
yeşil çayımı içicem
akşamda 45 dk eliptik yapıcam
sonra portakallı detoks çayı siparişi vericem birde kiraz sapı ödemleri atmak için
ayrıca bromolinde kullanıyorum hap şeklinde
eğer dışına çıkmazsam pazartesi tartıda yüzüm güler![]()
Teşekkür ederim. Aynen bugün geri başladım bakalımsalmamak lazım aslında sonra toparlaması o kadar uzun sürüyorkisonra hep aynı döngü al ver
geçmiş olsun sanada![]()
Teşekkür ederim. Aynen bugün geri başladım bakalım
bence etkili günde bir adet alıyorum ben bol su ile. aç tok farketmiyor. sabah işe gelmeden yada gece yatarken alıyorum güzel wcye çıkartıyor. ödem tutmanı engelliyor biraz kaçırdığındaBromolin etkili mi ya bende almayı düşünüyorum da