• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

kolajen konusu bende de merak konusu cidden diyetci takip ettiğim cogu hesap krom ve kolajen iciyo fiyati oyle cokta dusuk degil hani alip etki goremezsem de uzulurum sanki
Aynen bende aynısını düşünüyorum fiyatı az değil sonuçta

Bakiyorum sadece o yüzden takviye hic bisey kullanmiyorum bazen acaba diyorum sonra amaaan diyom kaliyo
Şimdi bromelain aldık bakalım indirimde denk geldi. Güzel ödem atıyormuş takip ettiğim eczacıda paylaşmıştı inşallah işe yarar

Deenniizz Deenniizz 9 Ekim kesin cezalisin da 10 ekimden emin değilim ya
Şimdi bu pilav yasak değil herkesin evinde mecburen haftada bir iki pişer.
Ama diyette olan insan az yiyor yani bence de az yemeli.
Şimdi sen yemiş yemiş durmussun agsggsgs
9 Ekim diyelim mi bir daha çok pilav yeme ne yapalım 🤔
Bugün nefsime çalıştım
kes cezamı Cemoos Cemoos :bicak:

ben pisboğaz bir insanım. kendime ödül vereyim diye başladım ama yok nefsim bütün hücrelerimi ele geçirdi :eek:
45 dk eliptic diyorum
belki leslie de olur senelerdir yapmadım hangisini yapabilirsem bakalım

6 bin adım atıldı su az içtim devam edicem. kuru fasulye pilav yedim bugün. abartmışım feci şişlik hissediyorum
temizlik günümde bugün
yarın misafirim var
oğlum hasta
üstümde kırgınlık var. gözüm yatağa bakarken mantığı git ikramlık hazırla diyor
hayat çok zor:KK14:

oh bi kişiden kurtulduk :21:

banada etseneeeee:KK19::KK19:

hadi gözün aydın :KK5:pazartesiyede biter :super:bol eksi çıkarsın
Kiraz sapı mi sokturdu ne son zamanlar problemli benim regl mevzusu .alışık değilim normal zamanında olmasına:D

İnşallah iyi bir yüzdelikle gelip o ringe ben çıkarım :cool:

Şimdi sorum ne biliyormusunuz geçen hafta 900 gr verdim ya ben daha çok bekliyordum .

Vücudumda ödem gitti sadece galiba ..yüzüklerimi sabunsuz çıkaramadım.. şuan parmağımda boşluk var çıkarıyorum bazı kıyafetlerimde bir rahatlama var falan

Ben vücudumdaki yagi kasa falan mı seviyorum acaba yada egzersizsiz böyle mi oluyor o_O Bi fikir verin benim kilomda biri daha çok vermeli gibi geliyor haftada ..yanlış mı düşünüyorum?

Kilom en son 87.500 du
Haftada 900 gram çok iyi veriyorsun farkında değilsin minikkk. Ayda en fazla 4 kilo vermeye sağlıklı diyorlar sen bir haftada 900 gram verip sebebini araştırıyosun kizaaam 🧿
Günaydın tatlı kiss
Günaydın kızlar.
Elektrik yok. Akşam beşe kadar yokmuş. Sinirim bozuk. Aylardır böyle, iki üç günde bir elektrik kesik.
Ayy arte bizde de bir elektrik bir su şeklinde gidiyor. Su bir gidip 3 gün sonra geldi rezil olduk. Oda incecik geldi. Ara ara böyle oluyor
Ben hediye ettim 🙊
Vayy sweetim 😍 göynüne sağlık cömert arkadaşım benim

Back