• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

bence etkili günde bir adet alıyorum ben bol su ile. aç tok farketmiyor. sabah işe gelmeden yada gece yatarken alıyorum güzel wcye çıkartıyor. ödem tutmanı engelliyor biraz kaçırdığında
Alayım bende o zaman. Bide bu ara kolajen içiyo ya fenomenler tok tutuyor diyorlar ama emin olamadım 😂😂

Planlı bakım çalışması imiş. Ama bence yıkımlar esnasında bir şeyler oluyor ondan kesiliyor. Birkaç aydır planlı bakım çalışması olamaz herhalde.

Teşekkür ederim. 😍💜
Nasılsın? Biraz daha iyi misin?
Şükür daha iyiyim biraz halsizlik var sadece

Alayım bende o zaman. Bide bu ara kolajen içiyo ya fenomenler tok tutuyor diyorlar ama emin olamadım 😂😂
onuda kullandım 1 kutu yeni bitti. benim tırnaklarım çok kırılıyordu o yüzden aldım ama malesef etkisini göremedim. tırnaklarım hala kırılıyor. o yüzden 2. kutuyu almadım. ilk kutu 2 ay gitti tam olarak hemde düzenli kullandım belki 1-2 gün unutmuşumdur o kadar.
tabi ama belki başkasından etkilidir. ama bence fazla abartıyorlar:KK12: o etkiyi ben tırnaklarımda göremedim malesef :KK12:

Planlı bakım çalışması imiş. Ama bence yıkımlar esnasında bir şeyler oluyor ondan kesiliyor. Birkaç aydır planlı bakım çalışması olamaz herhalde.

Teşekkür ederim. 😍💜
Nasılsın? Biraz daha iyi misin?
canım sen nerede yaşıyorsun deprem bölgesindemi? belki paylaşmışsındır ama ben görmemiş olabilirim

onuda kullandım 1 kutu yeni bitti. benim tırnaklarım çok kırılıyordu o yüzden aldım ama malesef etkisini göremedim. tırnaklarım hala kırılıyor. o yüzden 2. kutuyu almadım. ilk kutu 2 ay gitti tam olarak hemde düzenli kullandım belki 1-2 gün unutmuşumdur o kadar.
tabi ama belki başkasından etkilidir. ama bence fazla abartıyorlar:KK12: o etkiyi ben tırnaklarımda göremedim malesef :KK12:
En az 3 ay kullanmak gerek falan diyorlar. 2 ayda da gözle görülür bişeyler olmalı gerçi

kolajen konusu bende de merak konusu cidden diyetci takip ettiğim cogu hesap krom ve kolajen iciyo fiyati oyle cokta dusuk degil hani alip etki goremezsem de uzulurum sanki

Back