• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Haftada 900 gram çok iyi veriyorsun farkında değilsin minikkk. Ay da en fazla 4 kilo vermeye sağlıklı diyorlar sen bir haftada 900 gram verip sebebini mi araştırıyosun kizaaam 🧿

Günaydın tatlı kiss

Ayy arte bizde de bir elektrik bir su şeklinde gidiyor. Su bir gidip 3 gün sonra geldi rezil olduk. Oda incecik geldi. Ara ara böyle oluyor

Vayy sweetim 😍 göynüne sağlık cömert arkadaşım benim
Ama çok iyi beslendim choco hanı başladığımızda heri en az ekmek yediğim hafta olabilir 😄😆

Benim hala Afyon'um patlamadı. Bir kahve icicem şimdi
Bende çayı isitayim bari Müge açayım izleyemedim bugün kursa gittim yine ..sabahçı grubuna gittim nasil sakın sessiz

Bir abiye gördüm indirime sokmuşlar çok da beğendim çocuğun sünneti için. Ama hesapladigim tarihte kilo vermiş olurum diye (iiinnnsallah) beden konusunda çekinip bıraktım. Ne bileyim almadım onu
Boşver onu sen zayıflayınca daha iyisini bulursun 😍

Sağol canım 🌺
Bir hesap yaptım benim çocuğun sünnetine kadar en kötü ihtimalle ayda 2 kilo versem
66 kilo oluyorum. İnşallah ya
Bu sefer olacak ben çok inanıyorum 🤩

Bir abiye gördüm indirime sokmuşlar çok da beğendim çocuğun sünneti için. Ama hesapladigim tarihte kilo vermiş olurum diye (iiinnnsallah) beden konusunda çekinip bıraktım. Ne bileyim almadım onu
Aman zamanla insan pişman oluyor ben mesela 1 sene önce giydiğim abiyeyi beğenmiyorum zamanla daha güzelini küçük bedenini alırsın :KK49:

Aman zamanla insan pişman oluyor ben mesela 1 sene önce giydiğim abiyeyi beğenmiyorum zamanla daha güzelini küçük bedenini alırsın :KK49:
Evet ya aman boş ver. Bir kere sünnet düğünü yapıyorum pahalı olursa da az fazla vereyim dimi. Ben ne zaman böyle oldum yaa
Olduk da kime yarandik boş ver

Evet ya aman boş ver. Bir kere sünnet düğünü yapıyorum pahalı olursa da az fazla vereyim dimi. Ben ne zaman böyle oldum yaa
Olduk da kime yarandik boş ver
Ben düğün yapmadım chico bana gereksiz geliyor düğün kısmı yemek ve mevlit oldu bizim inan daha az masraf yarı yarıya fareler

Birde çocuğun pipisi kesildi diye cümbür cemaat oynamak saçma geliyor artik bana yapana saygim var ayrica ama ben yaomadim bu yuzden :D

Ben düğün yapmadım chico bana gereksiz geliyor düğün kısmı yemek ve mevlit oldu bizim inan daha az masraf yarı yarıya fareler

Birde çocuğun pipisi kesildi diye cümbür cemaat oynamak saçma geliyor artik bana yapana saygim var ayrica ama ben yaomadim bu yuzden :KK70:
Ya ben yapmayacaktım aslında. Almanya'da oturan kaynim ısrar etti yap biz de gelelim diye. Masraflar benden diyor ama ben kimseden bir şey isteyemem öyle. Gerek yok sagol abi biz hallederiz dedim. O öyle diyor bakalım artık. Kültür merkezinin üst katında belediyenin düğün salonu var. Pastası fotoğrafcisi her şey dahil 4.000 e tutmuş arkadaşım. Orayı düşündüm ben

Ya ben yapmayacaktım aslında. Almanya'da oturan kaynim ısrar etti yap biz de gelelim diye. Masraflar benden diyor ama ben kimseden bir şey isteyemem öyle. Gerek yok sagol abi biz hallederiz dedim. O öyle diyor bakalım artık. Kültür merkezinin üst katında belediyenin düğün salonu var. Pastası fotoğrafcisi her şey dahil 4.000 e tutmuş arkadaşım. Orayı düşündüm ben
Şu zamanda çok çok iyi fiyat buralarda fiyatlar uçmuş durumda :/

Kız bende şaşırdım varmış belediyenin böyle bir seyi. Gayet de yeterli salon ben beğendim. Her kültür merkezinde var mı bilmiyorum ama varsa çok iyi
Soma da iki yıllık doluyor hemen düğün salonları çok yoğun oluyor ..belki de bir kaç sene sonraya veriyor olabilirler günü onu da bir araştır choco

Mesela benim kuzen Manisa da gecen sene 2024 e oluşturdu gününü yemekli 60 bin ödemiş

Back