Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

evet canim dönüp dolaşıp yine diyet topiklerinde buluyorum kendimi
Ben yazmistim canim fotili hem de
Boy: 159
Kilo: 80.50
Hedef: 68
Canim haftada mevcut kilonun ℅1 en fazla %2 si diyorlar sanki ben oyle okudum en son diyetisyenin hesabinda yani sen en az haftada 850-900 en fazla -1.75 dusebilirsin sanirim sporsuz yag kaybedersin beslrnmeye dayali belki ama kasa donusecegini sanmiyorum acikcasi ben

Aç karna elma sirkeli çorek otu yagli suyumu içtim
Tarçınlı hindistan cevizi yağlı türk kahvemi de içip çıktım yine banda bugün zoraki kalktim yataktan zoraki çiktım banda nedense ama 1 sıfırdan büyüktür ne yapsam kâr dedim yürüdüm kostum söyle karışık

Eklentiler

• IMG_20231011_095749.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 24
Benim diyetisyen Herby Detox Tea önerdi her gün 1 tane içebilirsin demişti

Ben hep aralıklı oruç şeklinde gidiyorum bana daha çok uyuyor sabahları kahvaltı etmem mesela öğlen ancak yiyorum falan. Bol eksi görürüz inşallah

Ben hep aralıklı oruç şeklinde gidiyorum bana daha çok uyuyor sabahları kahvaltı etmem mesela öğlen ancak yiyorum falan. Bol eksi görürüz inşallah
İnşallah ya eksilenelim bu hafta
Zaten çocukla ancak aralıklı oruç yapabiliyoruz önce onun kahvaltısı falan derken anca bize sıra geliyor

aralıklı oruç eğer diyet gibi beslenmez isen hiçbir işe yaramıyoru tecrübe ile sabit. aylardır 16/8 şeklinde devam ediyorum.
ilk öğün saat 12 de başlıyor son öğün 20.00 da bitiyor ama anca koruyabiliyorum kilo verimi olmuyor bende

Aynen daha önce normal beslendim olmadı ama burda genelde diyet besleniyorum porsiyonları azaltıyorum

ben şimdi bugün markete gidip biraz hurma alayım yarın ve cuma günü hurma detoksu yapayım.
bugün mercimek çorbam ve yoğurdum var içine birazda çilek ve gronola ve ceviz attım. bol su içiyorum.
yeşil çayımı içicem
akşamda 45 dk eliptik yapıcam
sonra portakallı detoks çayı siparişi vericem birde kiraz sapı ödemleri atmak için
ayrıca bromolinde kullanıyorum hap şeklinde
eğer dışına çıkmazsam pazartesi tartıda yüzüm güler

Bromolin etkili mi ya bende almayı düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…