• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Tamam kaldi 1 🤔onu da yarin ya da persembe yapmak zorundayim cuma kamyon gelicekmis. Menum

Sabah 1 dilim kepek ekmegi 2 tatli kasigi ricotta
Oglen taboule diye bisey. Kendini kisir saniyo. Kisir buna kestigi tirnagini atmaz da neyse bcbcbc.
Aksam bezelye yogurt biraz bulgur. 1 litre su 😖
Cemoos Cemoos Kiz etiketlememisim

Gitme lutfen birlikte yeni yila zayiflamis girelim.Seni anliyorum 2 kucuk cocuk ,is , bir de mukemmelliyetci yapini bildigim icin supermen gibi her yere kosturmaya her ise yetmeye calisiyorsun haliyle bazı seyler aksayabilir ama bisey olmaz yine de kal bence pazartesiye daha iyi hissedersin
Kendi karar versin artık onu da anlıyorum. Kalırsa zaten mekanın sahibi. Gitmek isterse ne zaman isterse döner geri ❤️
Of yine kafiyeli konuştum

Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
2.5 litre su
10317 adim ve bitmis tukrnm8s leylak evin icinde tavuk gibi döndüm durdum disarda yururken cok daha rahat oluyor evin icinde adim sayilari geri gidiyor sanki ☹🤕 20231010_232421.jpg

Şimdi sorum ne biliyormusunuz geçen hafta 900 gr verdim ya ben daha çok bekliyordum .

Vücudumda ödem gitti sadece galiba ..yüzüklerimi sabunsuz çıkaramadım.. şuan parmağımda boşluk var çıkarıyorum bazı kıyafetlerimde bir rahatlama var falan

Ben vücudumdaki yagi kasa falan mı seviyorum acaba yada egzersizsiz böyle mi oluyor o_O Bi fikir verin benim kilomda biri daha çok vermeli gibi geliyor haftada ..yanlış mı düşünüyorum?

Kilom en son 87.500 du

Şimdi sorum ne biliyormusunuz geçen hafta 900 gr verdim ya ben daha çok bekliyordum .

Vücudumda ödem gitti sadece galiba ..yüzüklerimi sabunsuz çıkaramadım.. şuan parmağımda boşluk var çıkarıyorum bazı kıyafetlerimde bir rahatlama var falan

Ben vücudumdaki yagi kasa falan mı seviyorum acaba yada egzersizsiz böyle mi oluyor o_O Bi fikir verin benim kilomda biri daha çok vermeli gibi geliyor haftada ..yanlış mı düşünüyorum?

Kilom en son 87.500 du
Günaydıın, ağır spor mu yapıyorsun? Eğer belli bi kiloya ulaşmadan ağır cardio gibi sporlar yaparsan yağın kas olur. Şuan yürüyüş tarzı ve hafif bölgesel hareketler yapman daha iyi

Back