- 15 Şubat 2013
- 24.982
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.330
- 798
Tamam kaldi 1onu da yarin ya da persembe yapmak zorundayim cuma kamyon gelicekmis. Menum
Sabah 1 dilim kepek ekmegi 2 tatli kasigi ricotta
Oglen taboule diye bisey. Kendini kisir saniyo. Kisir buna kestigi tirnagini atmaz da neyse bcbcbc.
Aksam bezelye yogurt biraz bulgur. 1 litre su
Demişim sadece15 bin ceza veriyorum sana 2 küp attıysa 30 binartık adamın arkasından mi koşarsın ne yaparsın yürü
Cemoosin şuan umrundamisin senceCemoos Kiz etiketlememisim
Kendi karar versin artık onu da anlıyorum. Kalırsa zaten mekanın sahibi. Gitmek isterse ne zaman isterse döner geriGitme lutfen birlikte yeni yila zayiflamis girelim.Seni anliyorum 2 kucuk cocuk ,is , bir de mukemmelliyetci yapini bildigim icin supermen gibi her yere kosturmaya her ise yetmeye calisiyorsun haliyle bazı seyler aksayabilir ama bisey olmaz yine de kal bence pazartesiye daha iyi hissedersin
Mutfağı toplayıp uyucam
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
niye kız hazır mı hissetmiyorsunBeni izne ayırsanız ya
Günaydıın, ağır spor mu yapıyorsun? Eğer belli bi kiloya ulaşmadan ağır cardio gibi sporlar yaparsan yağın kas olur. Şuan yürüyüş tarzı ve hafif bölgesel hareketler yapman daha iyiŞimdi sorum ne biliyormusunuz geçen hafta 900 gr verdim ya ben daha çok bekliyordum .
Vücudumda ödem gitti sadece galiba ..yüzüklerimi sabunsuz çıkaramadım.. şuan parmağımda boşluk var çıkarıyorum bazı kıyafetlerimde bir rahatlama var falan
Ben vücudumdaki yagi kasa falan mı seviyorum acaba yada egzersizsiz böyle mi oluyorBi fikir verin benim kilomda biri daha çok vermeli gibi geliyor haftada ..yanlış mı düşünüyorum?
Kilom en son 87.500 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?