• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Çoğunlukta menüyü unutuyorum etiket yapıyorsun ayıp etmiş hissediyorum ya
Ayıp olmaz bana isim bu hepinizi uyarıyorum.
Bak sen pazartesiye kadar diyetine devam et tartıya bı bak tatmin olursan buraya asıl yok olmuyor dersen ayrıl olur mu

Çoğunlukta menüyü unutuyorum etiket yapıyorsun ayıp etmiş hissediyorum ya
Ben her gün burda olduğum halde yazmayı unutuyorum bir düşün bakalım hangimiz ayıp ediyor :KK53:

Bak sen pazartesiye kadar diyetine devam et tartıya bı bak tatmin olursan buraya asıl yok olmuyor dersen ayrıl olur mu
Senin cadolozlugundan herkes kendine honkuruyon zannediyor :sopa:

Ben her gün burda olduğum halde yazmayı unutuyorum bir düşün bakalım hangimiz ayıp ediyor :KK53:
Bende unutuyorum bazen laf yetiştircem burda diye😂 sonra aklıma cemos geliyo, etiket yapınca yanlış yere tezgah açmış zabıta gören isportaci gibi hissediyorum 😂😂

Yaa üzüldüm 😔 gitmesen keske

Allah razı olsun diyet iyi kötü rayına oturdu da burda aktif olup topiği motive edemeyince bi dünya insanla uğraşıyorsunuz bir de ben yormak istemedim sizi ekipler kurulmuş pazartesi tartı bildirmeden ayrılmam canlar

Allah razı olsun diyet iyi kötü rayına oturdu da burda aktif olup topiği motive edemeyince bi dünya insanla uğraşıyorsunuz bir de ben yormak istemedim sizi ekipler kurulmuş pazartesi tartı bildirmeden ayrılmam canlar
Gitme lutfen birlikte yeni yila zayiflamis girelim.Seni anliyorum 2 kucuk cocuk ,is , bir de mukemmelliyetci yapini bildigim icin supermen gibi her yere kosturmaya her ise yetmeye calisiyorsun haliyle bazi seyler aksayabilir ama bisey olmaz yine de kal bence pazartesiye daha iyi hissedersin

Kendime kiraz sapı çayı yaptım eşime ıhlamur yaptım.
Gitmiş kiraz sapının içine şeker atmış 🤦
Yahu bari bal atsaydin boşa hitmesin diye içiyorum inşallah ödem attırır 😂
15 bin ceza veriyorum sana 2 küp attıysa 30 bin :KK45: artık adamın arkasından mi koşarsın ne yaparsın yürü :KK45:

Kizlar Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos tekrar ceza almak istemedigim icin tekrar yaziyorum mesaj kalabalikligindan gözden kacar unutursunuz filan 2.cezam olan 10 bin adimi lesli ile asagi yukari in çık evin icinde tamsmlamaya calisacam bir de akilli saatimin sarji yok cebimde telefonla hareket etmem zor oldugu icin onun sarj olmasini brkliyorum .o yuzden sizi etiketledigimde sizin icin ertesi gün olacak ama ben hala sali gununde olacagim o yuzden leylak cezalarinin goruntusunu atmadin al sana bi ceza şaakk diye baska bir ceza gelmesin😅

Kizlar Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos tekrar ce a slmak istemedigim icin tekrar yaziyorum mesaj kalabalikligindan gözden kacar unutursunuz filan 2.cezam olan 10 bin adimi lesli ile asagi yukari incik evin icinde tamsmlamsya calisacam birde akilli saatimin sarji yok cebimde telefonla hareket etmem zor oldugu icin onun sarj olmasini brkliyorum .o yuzden sizi etiketledigimde sozin icin ertesi gün olacak ama ben hala sali gununde olacagim o yuzden leylak cezalarinin goruntusunu atmadin al sana bi ceza şaakk diye baska bir ceza gelmesin😅
Tamam senin cezan Çarşamba bitecek.
Yarın atarsın olur mu.

Screenshot_20231010_222000_Step Tracker & Pedometer.jpg
o son 27 adimi da kizin odasina gittigim icin attim bxbxbxb Cemoos Cemoos , Chocolita Chocolita

Back