• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bende katılmayı istedim gruba çok motive edici görünüyor ama ben hamileyim hamileyken de sağlıklı beslenerek kilo verilir diye düşünüyorum katılma şansım var mı 🥹
Daha önce takımlar varken 15 kilo vermiştim 3 ayda. Tek ihtiyacım olan motive yarış ve eli sopalı bir takım kaptanı 🥹 Chocolita Chocolita
Cemos cevap vermiş zaten canım hoş geldin ❤️ sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Profil resmin çok şeker bu arada 🥰🥰
Olur tamam inşaAllah 😍 yarın sabah kilo bildirimimi yaparım inşaAllah fotoğraflı.
Bu sabah 85.0 dı kilom şuan aslında hedefim bi 6 7 kilo vermek ve gebeliğin ilerleyen süreçlerinde kilomu koruyabilmek, bunun içinde sağlıklı ve düzenli beslenmem lazımmm.
Şimdi benim eli sopalı kaptanım sen mi olacaksın 🤭 menülere seni mi etiketleyeyim?
Gruba olmasa bile listeye alayım seni ve bekleyen diğer arkadaşları. Boy kilo ve hedef kilo bilgisi istiyorum 🌺

Cemos cevap vermiş zaten canım hoş geldin ❤️ sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Profil resmin çok şeker bu arada 🥰🥰

Gruba olmasa bile listeye alayım seni ve bekleyen diğer arkadaşları. Boy kilo ve hedef kilo bilgisi istiyorum 🌺
ya çok teşekkür ederim 🥰 amin inşaAllah 🌹

Boyum 1.68
Kilom 85.0 (sabah fotolu atarım yine kaç çıkarsam
Hedef kilom 78 :KK36:

Hamile olmasam aslında hedefim 65 ama çok zorlamak istemiyorum. Şimdilik düzenli ve sağılıklı beslenmek istiyorum Hoppa bide hamileyken kilo almak istemiyorum şuanki kilomun üzerine 🫣

UcanSupurge UcanSupurge yaa ne güzel kilo da vermişsin devam et iste
Evet UcanSupurge UcanSupurge keşke gitmesen. Yine sen bilirsin tabi ama 🥺
ya çok teşekkür ederim 🥰 amin inşaAllah 🌹

Boyum 1.68
Kilom 85.0 (sabah fotolu atarım yine kaç çıkarsam
Hedef kilom 78 :KK36:

Hamile olmasam aslında hedefim 65 ama çok zorlamak istemiyorum. Şimdilik düzenli ve sağılıklı beslenmek istiyorum Hoppa bide hamileyken kilo almak istemiyorum şuanki kilomun üzerine 🫣
Senden güzel enerjiler alıyorum. Sanki olacak gibi ama bakalım. Aynen cok sıkmadan ilerlersin sende. Şu an profil fotonu yıldız savaşları Ligi'nde kullanmak için sabırsızlanıyorum :rolleyes: çok tatlı olurdu orada

Senden güzel enerjiler alıyorum. Sanki olacak gibi ama bakalım. Aynen cok sıkmadan ilerlersin sende. Şu an profil fotonu yıldız savaşları Ligi'nde kullanmak için sabırsızlanıyorum :rolleyes: çok tatlı olurdu orada
Bende ümitliyim kendimden 🤣🤣 vallahi ben hamile değilken açaydın grubu Ozaman daha bambaşka olurdu 🥹 yarışa bayılıyorum ve beni aşırı gaza getiriyor. O gazla haftada en az 1.5 2 verirdim heralde

İyi akşamlar kızlar.
Diyet beslendim. Su tamam. Adım 12 bin oldu. İkinci gün cezamı da çektim böylece Cemoos Cemoos
Screenshot_2023-10-10-22-36-06.png

Sabah
Sebzeli omlet
4 yeşil zeytin L LADY VEGA
2 dilim tb ekmek
Peynir domates salatalık

Öğlen
Biberli lor ,domates, 2 dilim ekmek

Akşam
balık salata 1 dilim ekmek
Yemek sonrasi Şekersiz kahve

şu 2 litre ,
Screenshot_20231010_224751_Samsung Health.jpg

Aha birinci sınıf anası da varmış ya grupta 😂😂
Bende geldim canım yedekli şuan kadrolu olmam için az ekmek yemem lazımmış 😁
Bana da az ye diyorlar :KK53: canan Karatay yiyerek doyarsk zayiflayin diyor hangi birini dinlicez :KK53:

Back