- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Google fit canim bu .Uygulama mi yükledin bende de yok yüklerim adı ne
Rica ederim asıl bizimle olduğun için ben sana teşekkür ediyorumVeee gelelim bugünkü muhteşem adım ve egzersizime
Bunun içinChocolita ya bir teşekkürü borç bilirim. Teskurler tatlım Eki Görüntüle 3315592 Eki Görüntüle 3315594
Ben Konya dayım canimSen nerdesin? Kalk kaaaveye gel jxjxj
MasAllah cok iyi yurumussunVeee gelelim bugünkü muhteşem adım ve egzersizime
Bunun içinChocolita ya bir teşekkürü borç bilirim. Teskurler tatlim Eki Görüntüle 3315592 Eki Görüntüle 3315594
Sağol bacımBen Konya dayım canim
MasAllah cok iyi yurumussun
Ödeme en iyi kiraz sapı diye biliyorum canım.Kizlar kac gundur dikkat eediyorum kacamak yok menulerimi siz de goruyorsunuz dun yuruyuste yaptim ama sabah uyandigimda kendimi davul gibi hissettim her yerim şiş bir turlu regl olamadim belirtiler var da kendisi yok e bi tartilayim dedim abboww +1400 kgyesil cay tansiyonumu dusuruyor icemem ödem icin onerdiginiz bir cay var mi ?detoks suyu degil o da midemi bulandiriyor artik sicak çay icmek istiyorum evde papatya ihlamur adacayi kusnurnu var hangisi ödeme iyi gelir acaba?
Sen yine de ceza cepte diyip yeme amanSağol bacımOkul yolu sağolsun 4000 adımı egzersizle sürekli saat takılı olsa hergun 10000 adım garanti cepte zaten de
Aaa çok dogru söyledin unutmustum milyonuncu diyetlerimden birinde kiraz sapi alip kilere attim oylece kaldi ordaÖdeme en iyi kiraz sapı diye biliyorum canım.
Ben geçen hafta hastaydım baya sistim ıhlamur içtim hem gribe iyi gelir diye.
Papatya sakinlik verir kuşburnu belki içinde şeker varsa daha çok şişkinlik yapar.
Ihlamur iç bence ama varsa oralarda kiraz sapı çayı al
Aralikli oruç cok hizli kilo verdiriyor hele hele yeni baslamissan muthis hizli gidiyor kilolar ben 3 yildir oyle besleniyorjm brn de artik etki etmiyorSelam kızlar,
Bugün farklı bir karar aldım ve aralıklı oruç sistemine geçiş yaptım. 16:8 düzenindeyim. Bunun işe yarayacağına dair umudum var.
Kahvaltı; omlet,peynir,salatalık , ceviz , çay , bir tb ekmek
Öğlen; Türk kahvesi, kuruyemiş
Akşam yemeği; avuç içi kadar soslu tavuk göğsü , 4 adet baby pattis , yoğurt
Su; 2,5 litre bitirmeye çalışcam yatana kadar,
Egzersiz ; ev işi temizlik , leslie
Cemoos Chocolita
Birde yeşilçay ekle akşamları.Selam kızlar,
Bugün farklı bir karar aldım ve aralıklı oruç sistemine geçiş yaptım. 16:8 düzenindeyim. Bunun işe yarayacağına dair umudum var.
Kahvaltı; omlet,peynir,salatalık , ceviz , çay , bir tb ekmek
Öğlen; Türk kahvesi, kuruyemiş
Akşam yemeği; avuç içi kadar soslu tavuk göğsü , 4 adet baby pattis , yoğurt
Su; 2,5 litre bitirmeye çalışcam yatana kadar,
Egzersiz ; ev işi temizlik , leslie
Cemoos Chocolita
Afiyet olsun canım menun güzel görünüyor10 Ekim Sali Menüm
Kahvalti 11:00
2 yumurta ile peynirli tavada yumurta
3 tane yesil zeytin
10 badem 10 findik
2 dilim ekmek(ekmekler her zaman tam bugday eksi maya ya da keto ekmek oluyor beyaz ekmek uzun suredir yemiyorum ozellikle belirtmiyorum ekmegin turunu sonuçta diyet ekmek yanibeyaz ekmek yemiorummn sekerim deyip pogacalari gömdugum gunler çok oldu tabiii )
Ara ve Aksam henuz olmadi ama insallah soyle olacak
Ara 16:00 kahve hurma
Akszm balik salata
Su 2 litre
Spor henuz yok disarisi cok soguk evde yaparjm biseyler sma aksam yapacagim.Yaptiktan sonra nesajlar karismasin diye yine bu mesaja eklerim.
Cemoos Chocolita
Ne içtiğimi atayımBirde yeşilçay ekle akşamları.
Metabolizma calissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?