• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

IMG_20231010_181155.jpg
Kayısılı yeşil çayımı aldım geldim günü kapattım akşam ogunumu es geçtim bugün.

10 Ekim Sali Menüm
Kahvalti 11:00
2 yumurta ile peynirli tavada yumurta
3 tane yesil zeytin
10 badem 10 findik
2 dilim ekmek(ekmekler her zaman tam bugday eksi maya ya da keto ekmek oluyor beyaz ekmek uzun suredir yemiyorum ozellikle belirtmiyorum ekmegin turunu sonuçta diyet ekmek yani 😊 beyaz ekmek yemiorummn sekerim deyip pogacalari gömdugum gunler çok oldu tabiii🤪)

Ara ve Aksam henuz olmadi ama insallah soyle olacak

Ara 16:00 kahve hurma
Akszm balik salata

Su 2 litre
Spor henuz yok disarisi cok soguk evde yaparjm biseyler sma aksam yapacagim.Yaptiktan sonra nesajlar karismasin diye yine bu mesaja eklerim.

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Son düzenleme:
Kizlar kac gundur dikkat eediyorum kacamak yok menulerimi siz de goruyorsunuz dun yuruyuste yaptim ama sabah uyandigimda kendimi davul gibi hissettim her yerim şiş bir turlu regl olamadim belirtiler var da kendisi yok e bi tartilayim dedim abboww +1400 kg🫨 yesil cay tansiyonumu dusuruyor icemem ödem icin onerdiginiz bir cay var mi ?detoks suyu degil o da midemi bulandiriyor artik sicak çay icmek istiyorum evde papatya ihlamur adacayi kusnurnu var hangisi ödeme iyi gelir acaba?

Kizlar kac gundur dikkat eediyorum kacamak yok menulerimi siz de goruyorsunuz dun yuruyuste yaptim ama sabah uyandigimda kendimi davul gibi hissettim her yerim şiş bir turlu regl olamadim belirtiler var da kendisi yok e bi tartilayim dedim abboww +1400 kg🫨 yesil cay tansiyonumu dusuruyor icemem ödem icin onerdiginiz bir cay var mi ?detoks suyu degil o da midemi bulandiriyor artik sicak çay icmek istiyorum evde papatya ihlamur adacayi kusnurnu var hangisi ödeme iyi gelir acaba?
Ödeme en iyi kiraz sapı diye biliyorum canım.
Ben geçen hafta hastaydım baya sistim ıhlamur içtim hem gribe iyi gelir diye.
Papatya sakinlik verir kuşburnu belki içinde şeker varsa daha çok şişkinlik yapar.
Ihlamur iç bence ama varsa oralarda kiraz sapı çayı al

Sağol bacım🥰 Okul yolu sağolsun 4000 adımı egzersizle sürekli saat takılı olsa hergun 10000 adım garanti cepte zaten de
Sen yine de ceza cepte diyip yeme aman 🤭
Burada 5-6 kişi günlük düzenli 10 bin üzeri adım atıyoruz sende alışkanlık yap bak bende çok etkisi oldu resmen inceldim.

Ödeme en iyi kiraz sapı diye biliyorum canım.
Ben geçen hafta hastaydım baya sistim ıhlamur içtim hem gribe iyi gelir diye.
Papatya sakinlik verir kuşburnu belki içinde şeker varsa daha çok şişkinlik yapar.
Ihlamur iç bence ama varsa oralarda kiraz sapı çayı al
Aaa çok dogru söyledin unutmustum milyonuncu diyetlerimden birinde kiraz sapi alip kilere attim oylece kaldi orda🙈evet cok iyi gelir o ve ihlamur iceyim .Tesekkurler cemos🥰

Selam kızlar,

Bugün farklı bir karar aldım ve aralıklı oruç sistemine geçiş yaptım. 16:8 düzenindeyim. Bunun işe yarayacağına dair umudum var.

Kahvaltı; omlet,peynir,salatalık , ceviz , çay , bir tb ekmek
Öğlen; Türk kahvesi, kuruyemiş
Akşam yemeği; avuç içi kadar soslu tavuk göğsü , 4 adet baby pattis , yoğurt

Su; 2,5 litre bitirmeye çalışcam yatana kadar,
Egzersiz ; ev işi temizlik , leslie

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita 🌸

Selam kızlar,

Bugün farklı bir karar aldım ve aralıklı oruç sistemine geçiş yaptım. 16:8 düzenindeyim. Bunun işe yarayacağına dair umudum var.

Aralikli oruç cok hizli kilo verdiriyor hele hele yeni baslamissan muthis hizli gidiyor kilolar ben 3 yildir oyle besleniyorjm brn de artik etki etmiyor😅yiyince yine aliyorum

Selam kızlar,

Birde yeşilçay ekle akşamları.
Metabolizma calissin

Salı menüm
2 dilim t.b ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Çay

Arada 1 mandalina 1 elma

Akşam yemeğini dışarıdan söyledik kızlar.
Hem hastayım hem yorgun herkes aç.
En hafif lahmacun vardı.
1 lahmacun yanına salata.

Az sonra çay icicem belki 2-3 ceviz yerim.
Gece kayısı,yeşilçay yada Melisa icebilirim

Adım 12000 geçti
Su şuan 1 lt 2 yi tamamlarim.

10 Ekim Sali Menüm
Kahvalti 11:00
2 yumurta ile peynirli tavada yumurta
3 tane yesil zeytin
10 badem 10 findik
2 dilim ekmek(ekmekler her zaman tam bugday eksi maya ya da keto ekmek oluyor beyaz ekmek uzun suredir yemiyorum ozellikle belirtmiyorum ekmegin turunu sonuçta diyet ekmek yani 😊 beyaz ekmek yemiorummn sekerim deyip pogacalari gömdugum gunler çok oldu tabiii🤪)

Ara ve Aksam henuz olmadi ama insallah soyle olacak

Ara 16:00 kahve hurma
Akszm balik salata

Su 2 litre
Spor henuz yok disarisi cok soguk evde yaparjm biseyler sma aksam yapacagim.Yaptiktan sonra nesajlar karismasin diye yine bu mesaja eklerim.

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Afiyet olsun canım menun güzel görünüyor🥰

Birde yeşilçay ekle akşamları.
Metabolizma calissin
Ne içtiğimi atayım ☺️ düz Yeşilçay bu ara hiç canım istemedi.

Herby Fit Tea Elma Sirkeli ve Ananaslı Form Bitki Çayı.
İçindekiler
Elma Sirkesi, Ananas Suyu, Yeşil Çay, Mate, Biberiye, Zencefil, Limon Kabuğu, Limon Otu, Rezene, Meyan Kökü, Elma, Doğal Ananas Aroması

Back