• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bende katılmayı istedim gruba çok motive edici görünüyor ama ben hamileyim hamileyken de sağlıklı beslenerek kilo verilir diye düşünüyorum katılma şansım var mı 🥹
Daha önce takımlar varken 15 kilo vermiştim 3 ayda. Tek ihtiyacım olan motive yarış ve eli sopalı bir takım kaptanı 🥹 Chocolita Chocolita

Sabah
1 közlenmiş kapya
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 fincan türk kahvesi 1 minik kurabiye
Öğle fırında sebze salata 4 yk yoğurt
Ara 1 fincan yeşil çay 10 badem
Akşam 2 tatlı kaşığı labne 5 yk yoğurt marul çörek otu
Ara yarım elma
Su 3 lt
Spor gün içinde 8.6K adım attım ama spordan saymıyorum onu. Rest day olsun bugünlük
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Bende katılmayı istedim gruba çok motive edici görünüyor ama ben hamileyim hamileyken de sağlıklı beslenerek kilo verilir diye düşünüyorum katılma şansım var mı 🥹
Daha önce takımlar varken 15 kilo vermiştim 3 ayda. Tek ihtiyacım olan motive yarış ve eli sopalı bir takım kaptanı 🥹 Chocolita Chocolita
Merhaba hoşgeldin.
İnsallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Hamileyken de diyet yapılıyor ama diyetisyen kontrolü şart ne olur olmaz açıkçası ben korkarım
Mesela bı arkadaşımız var burada hamile diyetisyen ile kilo veriyor daha 2.5 aylık hamile.
Grup ve yarışlarda zorlanirsin çok sıkı ve katı çünkü ama motive olayım düzenli besleneyim dersen yedek gibi seni takip ederim sohbete katılırsın birlikte devam ederiz.

Helloooo
Bugün tek öğün beslendim.
Ben su cok içemiyorum. 1lt icmisimdir.
Genelde çay kahve.
20231010_214244.jpg

Merhaba hoşgeldin.
İnsallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Hamileyken de diyet yapılıyor ama diyetisyen kontrolü şart ne olur olmaz açıkçası ben korkarım
Mesela bı arkadaşımız var burada hamile diyetisyen ile kilo veriyor daha 2.5 aylık hamile.
Grup ve yarışlarda zorlanirsin çok sıkı ve katı çünkü ama motive olayım düzenli besleneyim dersen yedek gibi seni takip ederim sohbete katılırsın birlikte devam ederiz.
Olur yedek gibi aranıza katılayım, diyetisyene gitmeyi de düşünüyorum inşaAllah öyle daha iyi olur. Ama benim şuanki maksatım sağlıklı ve düzenli beslenmek. Zaten onu hayatıma koyarsam kilomda gider inşaAllah. Ama bunun için birinin beni dürtmesi lazım eli maşalı sopalı 😁

Olur yedek gibi aranıza katılayım, diyetisyene gitmeyi de düşünüyorum inşaAllah öyle daha iyi olur. Ama benim şuanki maksatım sağlıklı ve düzenli beslenmek. Zaten onu hayatıma koyarsam kilomda gider inşaAllah. Ama bunun için birinin beni dürtmesi lazım eli maşalı sopalı 😁
Tamam zaten şuan gruplara kimse alınmıyor
2 yedek de var sen hamile olmasan da en az 3 hafta beklemek durumunda kalirdin.
Sohbete dahil olursun,menü paylaşımı yaparsın takip ederim
En azından buraya bağlı olursun 🤔

Benide yedek olarak bahsettiğiniz gibi alır mısınız hanımefendiciğim 🤭😀

Olur tamam inşaAllah 😍 yarın sabah kilo bildirimimi yaparım inşaAllah fotoğraflı.
Bu sabah 85.0 dı kilom şuan aslında hedefim bi 6 7 kilo vermek ve gebeliğin ilerleyen süreçlerinde kilomu koruyabilmek, bunun içinde sağlıklı ve düzenli beslenmem lazımmm.
Şimdi benim eli sopalı kaptanım sen mi olacaksın 🤭 menülere seni mi etiketleyeyim?

Olur tamam inşaAllah 😍 yarın sabah kilo bildirimimi yaparım inşaAllah fotoğraflı.
Bu sabah 85.0 dı kilom şuan aslında hedefim bi 6 7 kilo vermek ve gebeliğin ilerleyen süreçlerinde kilomu koruyabilmek, bunun içinde sağlıklı ve düzenli beslenmem lazımmm.
Şimdi benim eli sopalı kaptanım sen mi olacaksın 🤭 menülere seni mi etiketleyeyim?
Evet maalesef bu topikte tek sopalı ben varım.
Choca liste işine bakıyor ben menü takip yapıyorum.
Tartı fotonu çek boy ve hedef kilo yaz kadrolu yedek ol bari 😂

Evet maalesef bu topikte tek sopalı ben varım.
Choca liste işine bakıyor ben menü takip yapıyorum.
Tartı fotonu çek boy ve hedef kilo yaz kadrolu yedek ol bari 😂
Tamam inşaAllah 😍😍 şuan çok mutluyum valla aradığım motivasyonu bu grupta bulacağıma inanıyorum :rolleyes:

Back