• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ah yalnızkusum ya ❤️ daha çok yeni ya belki bu da bir süreçtir. Herkesin birbirini tanıdığı bir ortama yeni girdin böyle hissetmen çok normal. Bir davet de senden gelse belki? Devamında gözlem yaparsın. Davranışlara göre hareket etmiş olursun
yalnizkus16 yalnizkus16 aynen oyle onlar dusunemis olabilir sen muhabbet baslat aralarina girmeye calis .Ilk zamanlar olabilir bu durumlar

yalnizkus16 yalnizkus16 Sen bekardin dimi? Kemal hoca seni beğenmiş olabilir mi? Ne dışarı alıyor habire seni. Sinir oldum bak :KK53: Kadınlar hisseder. Senden yana bir şey yoksa ve öyle bir Vibe alıyorsan direkt mesafe koy
Aynen ben de sinir oldum kiza israr ediyor birde git hemcinslerinle kznka ol de mi bir de okul ortamlari dedikodu kazanidir dikkat etmekte fayda var yalnizkus

Aynen ben de sinir oldum kiza israr ediyor birde git hemcinslerinle kznka ol de mi bir de okul ortamlari dedikodu kazanidir dikkat etmekte fayda var yalnizkus
Nerede dedikodu yok ki :KK14:

Ay fitoo at gitsin ne olacak biz ne taraklı ayaklar gördük 😁 ya ben telefonun gramı tartıya girmesin diye inip çekiyorum siz neden üstündeyken çekiyorsunuz
benim tel oynatmıyor tartıyı :KK64:önce kendim çıkıyorum tartılıyorum sonra inmeden teli elime alıp çekiyorum fotoyu
oynatsa kesin inerim zaten zor veriyorum :KK70:

Sabah
*1 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*1 simit yedim.
Ara öğünde,
*sade Türk kahvesi içtim.
Öğlen yemekte,
*şehriye çorbası
*ızgara tavuk
*salata yiyeceğim.
öğlen yemeği yiyeceklere afiyet olsun.:kk77::KK72:
sabahki simiti beğenmedim canım keşke yarım olsaymış :olamaz:

benim tel oynatmıyor tartıyı :KK64:önce kendim çıkıyorum tartılıyorum sonra inmeden teli elime alıp çekiyorum fotoyu
oynatsa kesin inerim zaten zor veriyorum :KK70:
Ne zaman nickino görsem solucan dediğin aklıma geliyor :D

Vaktin olmaz mı canım egzersiz için. İşe girisicem demiştin ev işi mi? Oda sayılabilir 😅
Akıllı saati kızım ele geçirdi sağolsun🤭😀 tel yanimda olmuyor herzaman yoksa bu hareketle günlük 10000 adım çok rahat oluyordur.
Şu an şimdi gaza geldim 30 dk Leslie aciyorum canikom e bir yerden başlamak lazım.
Ev işi egzersizden sayılıyor mu dur çok mutlu olurum şimdi🤭🤭🤭

Selam kızlar ne doğru düzgün bişey yedim ne oturdum şuan eve girdim.
Hemen suyumu içtim.
Bir elma bir mandakina yicem.
Sonra bir Türk kahvesi içerim
Aksama yemeğim yok usenmezsem biber dolması yapicam az.
Yada erişte Makarna artık ne denk gelirse.
Şu da sadece şimdilik adım sayım geceye ne olur Allah bilir 🥺
Screenshot_2023-10-10-16-10-02-22.jpg

Bugün ki menüm.
Sabah
2 dilim tam b. Ekmeği
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Yarım salatalık
1 t.k rahim pekmez
Çay

Arada şimdi türk kahvesi icicem

Akşam yemeği
Bir kase tavuksuyu çorbası
1 susuz barbunyalı taze fasulye
Yoğurt
Belki salata

Su şuan 1 lt 2 ye tamamlarım
Adım 5000 oldu
Belki Melisa çayı içerim gece

9 Ekim, Pazartesi gününe ait menümü paylaşayım Cemoos Cemoos
Öğle yemeğinde,
1 lahmacun ve 1 bardak ayran,
Akşam yemeğinde,
1 kase ezogelin çorbası
6 y.k. zeytinyağlı fasulye,
1 bardak ayran
Ödülümü öğleden sonra tamamladım Chocolita Chocolita :oops:
*Adımım şu anda 4949 adım.
*Suyum 2 lt oldu. Gün sonuna kadar 2,5 lt.'ye tamamlayacağım.
İyi akşamlar hepinize.:KK68:🌺🌸💐
Kızlar şöyle menü örneklerine bakıp menü yazarsanız daha sağlıklı olacak.
2-3 cümle yaziyosunuz onda menü yok ki ben saymıyorum onları .
menü istememizdeki sebep ne yedik ne içtik herkes görsün inceleyelim.
yani buna herkesin dikkat etmesi lazım .
eksik bildirim oluyor hiç su yok hiç egzersiz yok meyve mi yedi protein mi aldı bilmiyoruz ki.
sonra etiketleyin de bende göreyim.
arada kaynıyor mesajlar.
sonra ben yazmıştım demeyin uzun uzun anlatıyorum daha napim 🥺

Kızlar şöyle menü örneklerine bakıp menü yazarsanız daha sağlıklı olacak.
2-3 cümle yaziyosunuz onda menü yok ki ben saymıyorum onları .
menü istememizdeki sebep ne yedik ne içtik herkes görsün inceleyelim.
yani buna herkesin dikkat etmesi lazım .
eksik bildirim oluyor hiç su yok hiç egzersiz yok meyve mi yedi protein mi aldı bilmiyoruz ki.
sonra etiketleyin de bende göreyim.
arada kaynıyor mesajlar.
sonra ben yazmıştım demeyin uzun uzun anlatıyorum daha napim 🥺
Genelde dediğin şekilde yazıyordum menümü bugün üşendim yazmadım. Arada yaptım böyle bu hafta. Ama haklısın yoksa milletin yediğini merakinizdan sormuyorsun🤭

Genelde dediğin şekilde yazıyordum menümü bugün üşendim yazmadım. Arada yaptım böyle bu hafta. Ama haklısın yoksa milletin yediğini merakinizdan sormuyorsun🤭
Kişiye özel demedim canım.
Sürekli aynı yazilari çok görüyoruz 1-2 haftadır
Hastalık olur çok yoğun olur haftada bir yazsın diyet beslendim diye de sürekli olunca kopyala yapıştır oluyor.
Birde diğer grup arkadaşları çok düzenli gidiyor ama başka arkadaş yapmıyor eşitlik olsun.

Kişiye özel demedim canım.
Sürekli aynı yazilari çok görüyoruz 1-2 haftadır
Hastalık olur çok yoğun olur haftada bir yazsın diyet beslendim diye de sürekli olunca kopyala yapıştır oluyor.
Birde diğer grup arkadaşları çok düzenli gidiyor ama başka arkadaş yapmıyor eşitlik olsun.
Haklısın canım o yüzden hak verdiğim için dünü duzelltim bugün de akşam ogununden sonra yazarım hemen🥰

Back