• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

yani bilemiyorum onlar kendi aralarında samimiyeti baya var en genci bile bana teklif etmiyor aralarına nasil giricem bilmiyorum sadece karşımda oturan kemal hoca diye biri var o bana iyi davranıypr gel çay icelim kahve içelim falan diyor ama korkuyorum öğretmenler tarafından yanlış anlaşılmasindan ben 23 yaşındayim kemal hoca 37 ve bekar beraber kapı önüne de çıkıyoruz millet yanlış anlayacak diye korkuyorum bana iyi davrandiği icin sürekli onunla sohbet ediyprum

yani bilemiyorum onlar kendi aralarında samimiyeti baya var en genci bile bana teklif etmiyor aralarına nasil giricem bilmiyorum sadece karşımda oturan kemal hoca diye biri var o bana iyi davranıypr gel çay icelim kahve içelim falan diyor ama korkuyorum öğretmenler tarafından yanlış anlaşılmasindan ben 23 yaşındayim kemal hoca 37 ve bekar beraber kapı önüne de çıkıyoruz millet yanlış anlayacak diye korkuyorum bana iyi davrandiği icin sürekli onunla sohbet ediyprum
Bu tarz cekincelerin varsa seni rahatsız eden bir durumsa mesafe koyabilirsin. Kimseyle samimi olmana gerek yok o kadar. Sonuçta yakın olmak istediğin kişi o değil aslında. Ama aksine iyi ki var en azından muhabbet edebiliyorum diyorsan kimseyi de ilgilendirmez.
Ben senin yerinde olsam kek gibi bir şey getirirdim öğle arasında ikram ederdim gelin bir çay içelim gibi atardim ortaya. Sen nereliydin o nereliydi derken muhabbet sürebilir

çok şükür oğlan 1 yaş oldu kız 4 olacak 3 ay sonra inşallah. benim de kafayı yeme seanslarım azalmaya başlayınca azcık totomu eritmeye başlayım dedim😁
sen naptın nasılsın
maşAllah cok iyi yaomissin yol yakinken hemen erit canim bende iyiyim sukur xanim kiz 3. Sinif mataematikle kafayi yiyebiliriz oglan da 3 yasini doldurdu ev okul arasi ugrasiyoruz su siralar karar verdim fazlaliklarimdan kurtulayim bitsin dedim 😂

bekarım yani ben kadın erkek ilişkilerinde pek tecrübeli değilim şuana kadar bir tane bile sevgilim olmadi sadece sosyal medyadan konuştuklarim oldu kemal hoca beni dışarda çaya davet etti ama ben kesinlikle gitmem de bir gün iş çıkışı gidelim dedi ben direkt misafir var diyip reddettim yani bilemiyorum ben mi kötü düşünüyorum

bekarım yani ben kadın erkek ilişkilerinde pek tecrübeli değilim şuana kadar bir tane bile sevgilim olmadi sadece sosyal medyadan konuştuklarim oldu kemal hoca beni dışarda çaya davet etti ama ben kesinlikle gitmem de bir gün iş çıkışı gidelim dedi ben direkt misafir var diyip reddettim yani bilemiyorum ben mi kötü düşünüyorum
Boş ver sen onu reddetmeye devam et. Ne gereği var ayol. Normal muhabbetini yapsın okul sınırları içinde

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Ucmelekannesi
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
@UcanSupurge
Beyaz leylak Beyaz leylak

Kızlar 9 Ekim pazartesi menü su egzersiz bilgileri yok sizin.
Bu gün bekliyorum pazartesi salı birlikte de yazabilirsiniz
Cezası olanların fotosunu bekliyorum onu gece guncellerim raha rahat çekin cezanizi 😁
Yazmistim ben menuyu diyet beslendim diye yazdim aksamada proteinli biseyler yoyecem demistim hatta acaba seni etiketlemedim mi?

9 Ekim pazartesi
Diyet beslendim aksam henuz belli degil sma protein agitlikli olabilir .Su henuz 2 bardak ictim ama onu da bildiririm.Ceza icin yiruyuse cikacam havanin biraz açmasjni bekliyorum yuruyus icin sizi etkikdtledigimde sizin icin gececyarisi olabilir.
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Cemoos Cemoos yazmisim dün sizde aksam uzeriydi bunu yazdigimda sanirim

maşAllah cok iyi yaomissin yol yakinken hemen erit canim bende iyiyim sukur xanim kiz 3. Sinif mataematikle kafayi yiyebiliriz oglan da 3 yasini doldurdu ev okul arasi ugrasiyoruz su siralar karar verdim fazlaliklarimdan kurtulayim bitsin dedim 😂
hadi inşallah. çok aldın mı

bi de mat şimdiden sıkıntı olursa çok sorun yaşarsınız özel ders falan imkanınız varsa alın derim

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Ucmelekannesi
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
@UcanSupurge
Beyaz leylak Beyaz leylak

Kızlar 9 Ekim pazartesi menü su egzersiz bilgileri yok sizin.
Bu gün bekliyorum pazartesi salı birlikte de yazabilirsiniz
Cezası olanların fotosunu bekliyorum onu gece guncellerim raha rahat çekin cezanizi 😁
Dün diyet beslendim şu 2 litre egzersiz yok her zaman ki gibi

Bugün de diyet olacak cemoos şu kaç olur bilemem şimdiden 1 litreyi geçtim:)
4200 adim atmışım şimdiden

öğretmenler odasında kadın sayısı fazla 17 kadın 3 tane erkek falan var ama kadınlar beni aralarına almiyorlar gibi bir şey oldu kücüğüm diye mi bilmiyorum kendi aralarında 2 grup var desem yeridi sürekli kahve yapalım çay içelim kahvaltı yapalım muhabbeti var ben zaten yapı olarak herkesin elinden bir şey yemem hijyen takıntım var kimsenin yemeğinde çayında gözüm de yok ama öğle aralari 1 saat 15 dk herkes yemeğe gidiyor okulun yemek için ayırdığı bir sınıf var ben yalniz kaliyorum boyle kendmi ezilmiş hissediyorum 2-3 gündür okulun yakınındaki pastanede poğaca yiyip geri donuyorum ama kimse yalniz olduğumu anlamasin diye napicam bilemiyorum
O kadar kisi şu kizi da cagiralim demiyor mu ya bircsuru trcrubeli yasi ileri hocslar vardir canim biz falanca yere gidiyoruz sende gel demeleri lazim.

Back