- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Ah yalnızkusum yadaha çok yeni ya belki bu da bir süreçtir. Herkesin birbirini tanıdığı bir ortama yeni girdin böyle hissetmen çok normal. Bir davet de senden gelse belki? Devamında gözlem yaparsın. Davranışlara göre hareket etmiş olursun
Aynen ben de sinir oldum kiza israr ediyor birde git hemcinslerinle kznka ol de mi bir de okul ortamlari dedikodu kazanidir dikkat etmekte fayda var yalnizkusyalnizkus16 Sen bekardin dimi? Kemal hoca seni beğenmiş olabilir mi? Ne dışarı alıyor habire seni. Sinir oldum bak Kadınlar hisseder. Senden yana bir şey yoksa ve öyle bir Vibe alıyorsan direkt mesafe koy
Nerede dedikodu yok kiAynen ben de sinir oldum kiza israr ediyor birde git hemcinslerinle kznka ol de mi bir de okul ortamlari dedikodu kazanidir dikkat etmekte fayda var yalnizkus
benim tel oynatmıyor tartıyıAy fitoo at gitsin ne olacak biz ne taraklı ayaklar gördükya ben telefonun gramı tartıya girmesin diye inip çekiyorum siz neden üstündeyken çekiyorsunuz
nice mutlu yaşlar diliyorum iyiki doğmuşsunTeşekkür ederim.Sen de iyi ki varsın.
sabahki simiti beğenmedim canım keşke yarım olsaymışSabah
*1 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*1 simit yedim.
Ara öğünde,
*sade Türk kahvesi içtim.
Öğlen yemekte,
*şehriye çorbası
*ızgara tavuk
*salata yiyeceğim.
öğlen yemeği yiyeceklere afiyet olsun.
Ne zaman nickino görsem solucan dediğin aklıma geliyorbenim tel oynatmıyor tartıyıönce kendim çıkıyorum tartılıyorum sonra inmeden teli elime alıp çekiyorum fotoyu
oynatsa kesin inerim zaten zor veriyorum
evet yaa, haklısın. yarısı 2 dilim ekmek, tamamı 4 dilim ekmek eder.sabahki simiti beğenmedim canım keşke yarım olsaymış
Akıllı saati kızım ele geçirdi sağolsunVaktin olmaz mı canım egzersiz için. İşe girisicem demiştin ev işi mi? Oda sayılabilir
Sen nerdesin? Kalk kaaaveye gel jxjxjAy bilmem ki su an burda 07:20 saat canim sende mi yurt dısindasin
Bugün ki menüm.
Sabah
2 dilim tam b. Ekmeği
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Yarım salatalık
1 t.k rahim pekmez
Çay
Arada şimdi türk kahvesi icicem
Akşam yemeği
Bir kase tavuksuyu çorbası
1 susuz barbunyalı taze fasulye
Yoğurt
Belki salata
Su şuan 1 lt 2 ye tamamlarım
Adım 5000 oldu
Belki Melisa çayı içerim gece
Kızlar şöyle menü örneklerine bakıp menü yazarsanız daha sağlıklı olacak.9 Ekim, Pazartesi gününe ait menümü paylaşayımCemoos
Öğle yemeğinde,
1 lahmacun ve 1 bardak ayran,
Akşam yemeğinde,
1 kase ezogelin çorbası
6 y.k. zeytinyağlı fasulye,
1 bardak ayran
Ödülümü öğleden sonra tamamladımChocolita
*Adımım şu anda 4949 adım.
*Suyum 2 lt oldu. Gün sonuna kadar 2,5 lt.'ye tamamlayacağım.
İyi akşamlar hepinize.
Genelde dediğin şekilde yazıyordum menümü bugün üşendim yazmadım. Arada yaptım böyle bu hafta. Ama haklısın yoksa milletin yediğini merakinizdan sormuyorsunKızlar şöyle menü örneklerine bakıp menü yazarsanız daha sağlıklı olacak.
2-3 cümle yaziyosunuz onda menü yok ki ben saymıyorum onları .
menü istememizdeki sebep ne yedik ne içtik herkes görsün inceleyelim.
yani buna herkesin dikkat etmesi lazım .
eksik bildirim oluyor hiç su yok hiç egzersiz yok meyve mi yedi protein mi aldı bilmiyoruz ki.
sonra etiketleyin de bende göreyim.
arada kaynıyor mesajlar.
sonra ben yazmıştım demeyin uzun uzun anlatıyorum daha napim
Kişiye özel demedim canım.Genelde dediğin şekilde yazıyordum menümü bugün üşendim yazmadım. Arada yaptım böyle bu hafta. Ama haklısın yoksa milletin yediğini merakinizdan sormuyorsun
Haklısın canım o yüzden hak verdiğim için dünü duzelltim bugün de akşam ogununden sonra yazarım hemenKişiye özel demedim canım.
Sürekli aynı yazilari çok görüyoruz 1-2 haftadır
Hastalık olur çok yoğun olur haftada bir yazsın diyet beslendim diye de sürekli olunca kopyala yapıştır oluyor.
Birde diğer grup arkadaşları çok düzenli gidiyor ama başka arkadaş yapmıyor eşitlik olsun.
Uygulama mi yükledin bende de yok yüklerim adı neBeee gelelim bugünkü muhteşem adım ve egzersizime
Bunun içinChocolita ya bir teşekkürü borç bilirim. Teskurler tatlım Eki Görüntüle 3315592 Eki Görüntüle 3315594
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?