- 18 Mart 2021
- 11.853
- 63.890
- 548
Akşam toplu menü yazıyoruz su ve egzersiz ekliyoruzAksam toplu menü mü yaziyoruzz yoksa ne yediysek o an oylr mi yaziyoruz
Ama gün içinde menü paylaşımı yapıyoruz hem fikir oluyor hem kendinizi kontrol ediyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam toplu menü yazıyoruz su ve egzersiz ekliyoruzAksam toplu menü mü yaziyoruzz yoksa ne yediysek o an oylr mi yaziyoruz
Anladim tamamdir gun icinde sohbet arasinda yazsakta aksam toplu bildirim yapiyoruzAkşam toplu menü yazıyoruz su ve egzersiz ekliyoruz
Ama gün içinde menü paylaşımı yapıyoruz hem fikir oluyor hem kendinizi kontrol ediyoruz
Evet canım ben gün içinde ara ara paylaşınlan menüleri takip edemiyorum akşam toplu okuyup listeye yaziyorumAnladim tamamdir gun icinde sohbet arasinda yazsakta aksam toplu bildirim yapiyoruz
Kolay gelsin aman bugün dikkat et diyete uyMerhaba kızlar
bugün temizlik günüm. iş güç
herkese öpücük
hoşgeldin babysu nerelerdeydinAnladim tamamdir gun icinde sohbet arasinda yazsakta aksam toplu bildirim yapiyoruz
haftasonuna seni ve beni mutlu edicek sonuçlar alıcam inşallah merak etmeKolay gelsin aman bugün dikkat et diyete uy
Hosbuldum hemen gruba dahilsin bizdensiz samimiyeti mi nickin degisti de taniyom mu kiz uzun bi aradan sonra sahalara döndük bakalım ☺hoşgeldin babysu nerelerdeydin
Zor olur tabi haklısın. İyi olmana sevindim Allah kolaylık versin canımAllah razi olsun kizlar çok şükür iyyim hayatimda ilk defa çalıştığım için adapte olmak da zorlandim
Canım diyet beslenndim. Şu 2 litre icmisimdir ölçmedim. Egzersiz yok malesefMinik Duduklu Tencere
Ucmelekannesi
Istenmeyentuyy
UcanSupurge
Beyaz leylak
Kızlar 9 Ekim pazartesi menü su egzersiz bilgileri yok sizin.
Bu gün bekliyorum pazartesi salı birlikte de yazabilirsiniz
Cezası olanların fotosunu bekliyorum onu gece guncellerim raha rahat çekin cezanizi
(Hadikonusalim) oluyor kendileri nick değişmişHosbuldum hemen gruba dahilsin bizdensiz samimiyeti mi nickin degisti de taniyom mu kiz uzun bi aradan sonra sahalara döndük bakalım ☺
Kolay gelsin benim kahvaltı sofram duruyor daha kizi okula koyuyorum şimdi dönünce ise girisecegim bendeMerhaba kızlar
bugün temizlik günüm. iş güç
herkese öpücük
deniz ben bebekomHosbuldum hemen gruba dahilsin bizdensiz samimiyeti mi nickin degisti de taniyom mu kiz uzun bi aradan sonra sahalara döndük bakalım ☺
Teşekkür ederim Çokolitam. Herkese bol eksiler. Bol bol hareket dilerim.labellevie grup için ikinci yedegimiz kızlar. Fit mutlu anneden sonra boşluk olup aktif de olursa girecek. Diyet yapıyor muhabbet ederiz severim kendisini
Ah yalnızkusum ya daha çok yeni ya belki bu da bir süreçtir. Herkesin birbirini tanıdığı bir ortama yeni girdin böyle hissetmen çok normal. Bir davet de senden gelse belki? Devamında gözlem yaparsın. Davranışlara göre hareket etmiş olursunöğretmenler odasında kadın sayısı fazla 17 kadın 3 tane erkek falan var ama kadınlar beni aralarına almiyorlar gibi bir şey oldu kücüğüm diye mi bilmiyorum kendi aralarında 2 grup var desem yeridi sürekli kahve yapalım çay içelim kahvaltı yapalım muhabbeti var ben zaten yapı olarak herkesin elinden bir şey yemem hijyen takıntım var kimsenin yemeğinde çayında gözüm de yok ama öğle aralari 1 saat 15 dk herkes yemeğe gidiyor okulun yemek için ayırdığı bir sınıf var ben yalniz kaliyorum boyle kendmi ezilmiş hissediyorum 2-3 gündür okulun yakınındaki pastanede poğaca yiyip geri donuyorum ama kimse yalniz olduğumu anlamasin diye napicam bilemiyorum