- 22 Eylül 2023
- 88
- 432
- 8
- 28
Ben de öyleyim ama gerçekten kadın olmak hem çok zor hem de çok güzel kendimizi sevdiğimizde resmen yıldız gibi parlıyoruzAma bir yanım duygusal bugün ağlarım
Bir yandan çok mutlu olup bir yandan duygulandım:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyleyim ama gerçekten kadın olmak hem çok zor hem de çok güzel kendimizi sevdiğimizde resmen yıldız gibi parlıyoruzAma bir yanım duygusal bugün ağlarım
Bir yandan çok mutlu olup bir yandan duygulandım:/
Ooo supermisss ne yesemki yediğim şeyden ceza almayacagim degilmi2 hafta üst üste kilo verenler
@Pembe Lotus
delfinia
S succulentt
Ucmelekannesi
@UcanSupurge
+300 kalorilik ödül hakkınızı kullanabilirsiniz
Aman ne yedigini soyleme onun da cezasi var sanki oyle okudumOoo supermisss ne yesemki yediğim şeyden ceza almayacagim degilmi
Var bacım var Allah'tan nefes almak cezasızAman ne yedigini soyleme onun da cezasi var sanki oyle okudum
Duygulandım ne güzel düşünmüşsün tabi ki ödüllendir kendini. Böylesi çok daha güzel. Yiyecek ödül değil aslında. Allah olmayanlara da versin tabi ama asıl ödül bence de kendin için aldığın yaptığın bir şey. Gözün görür hiç olmazsa. Yediklerimiz hem kalori bırakıyor hem ertesi gün unutulup gidiyor. Değmiyor yani.300kalori hakkımı kullanmaktan vazgeçtim
Onun yerine aldığım güzel sonucun hediyesi olarak uzun zamandır yıpranmış olan saçlarımı kestirdim
Uzun zamandır görüntümden hoşlanmadığım için kendime hiçbir şey almadım deneme kabinlerinde aynaya baktığımda olmak istediğim görüntü bu değildi eski güzel kıyafetlerim de artık bana olmuyordu
önceden aldıklarımı da eskittim
motivasyon olsun diye kendime pahalı bir markadan pantolon aldım
Zayıfken bile giymeye cesaret edemediğim güzel gecelik ve iç çamaşırı takımı aldım
Kendi kabuğumu kırmaya çalıştığım bir dönemdeyim
amacım sadece kilo vermek değil başarı duygusunu tatmak
Kusurlarımı da kabul edip maddi ve manevi en iyi halime ulaşmak
Ufak adımlarla her başarımda kendimi ödüllendirmeye karar verdim çünkü kendimi çok ihmal ettim
Ama burası bana çok iyi geldi öyle veya böyle belki çalışan belki çocuğuyla elinden geleni yapan sizlerden hemcinslerimden gurur duyuyorum biz hayatı güzelleştirerek mücadele veriyoruz
Tartı fotosu özenilmis mi neEvet kızlar resmi olarak başvurumu yapmış olayım
Boy: 159 cm
Güncel kilom: 80.50 kg
Hedefim: 68 kg olmak
Almayacaksin ama adını soylemiyoruz. Diyet dışı ödülümü kullandım diyebilirsinOoo supermisss ne yesemki yediğim şeyden ceza almayacagim degilmi
Taraklı ayak parmaklarimi net görmeyin dedimTartı fotosu özenilmis mi ne
teşekkür ederimGünaydın canım kolay gelsin
He fark yok o zaman canim bende türkiye yurt dışı sanip mi sordun bana anlayamadiydim @Beyaz leylak yurt dışı ya takimda baska yurt dışi olan var mi bilmiyorum da
MaşAllah ❤
Ay fitoo at gitsin ne olacak biz ne taraklı ayaklar gördük ya ben telefonun gramı tartıya girmesin diye inip çekiyorum siz neden üstündeyken çekiyorsunuzTaraklı ayak parmaklarimi net görmeyin dedim
Tartı sabitledikten sonra aliyorum elime telefonuAy fitoo at gitsin ne olacak biz ne taraklı ayaklar gördük ya ben telefonun gramı tartıya girmesin diye inip çekiyorum siz neden üstündeyken çekiyorsunuz
Benimki hemen fark ediyor. Dümdüz karşıya bakmam lazım mesela tartıya bakarsam doğru sonuç vermiyorTartı sabitledikten sonra aliyorum elime telefonu
harika bi karar olmuş senin adına çok sevindim300kalori hakkımı kullanmaktan vazgeçtim
Onun yerine aldığım güzel sonucun hediyesi olarak uzun zamandır yıpranmış olan saçlarımı kestirdim
Uzun zamandır görüntümden hoşlanmadığım için kendime hiçbir şey almadım deneme kabinlerinde aynaya baktığımda olmak istediğim görüntü bu değildi eski güzel kıyafetlerim de artık bana olmuyordu
önceden aldıklarımı da eskittim
motivasyon olsun diye kendime pahalı bir markadan pantolon aldım
Zayıfken bile giymeye cesaret edemediğim güzel gecelik ve iç çamaşırı takımı aldım
Kendi kabuğumu kırmaya çalıştığım bir dönemdeyim
amacım sadece kilo vermek değil başarı duygusunu tatmak
Kusurlarımı da kabul edip maddi ve manevi en iyi halime ulaşmak
Ufak adımlarla her başarımda kendimi ödüllendirmeye karar verdim çünkü kendimi çok ihmal ettim
Ama burası bana çok iyi geldi öyle veya böyle belki çalışan belki çocuğuyla elinden geleni yapan sizlerden hemcinslerimden gurur duyuyorum biz hayatı güzelleştirerek mücadele veriyoruz
Senin ki ince ayar demek kiBenimki hemen fark ediyor. Dümdüz karşıya bakmam lazım mesela tartıya bakarsam doğru sonuç vermiyor
Teşekkür ederim. Sen de iyi ki varsın.Günaydın artecim bugün senin doğum günün muuuuu iyiki doğdun iyiki varsın
Teşekkür ederim ❤