• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Evet kızlar resmi olarak başvurumu yapmış olayım 🙃
Boy: 159 cm
Güncel kilom: 80.50 kg
Hedefim: 68 kg olmak

Eklentiler

• IMG_20231010_102632_edit_400012436944801.jpg
    IMG_20231010_102632_edit_400012436944801.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 37
300kalori hakkımı kullanmaktan vazgeçtim
Onun yerine aldığım güzel sonucun hediyesi olarak uzun zamandır yıpranmış olan saçlarımı kestirdim
Uzun zamandır görüntümden hoşlanmadığım için kendime hiçbir şey almadım deneme kabinlerinde aynaya baktığımda olmak istediğim görüntü bu değildi eski güzel kıyafetlerim de artık bana olmuyordu
önceden aldıklarımı da eskittim
motivasyon olsun diye kendime pahalı bir markadan pantolon aldım
Zayıfken bile giymeye cesaret edemediğim güzel gecelik ve iç çamaşırı takımı aldım
Kendi kabuğumu kırmaya çalıştığım bir dönemdeyim
amacım sadece kilo vermek değil başarı duygusunu tatmak
Kusurlarımı da kabul edip maddi ve manevi en iyi halime ulaşmak
Ufak adımlarla her başarımda kendimi ödüllendirmeye karar verdim çünkü kendimi çok ihmal ettim
Ama burası bana çok iyi geldi öyle veya böyle belki çalışan belki çocuğuyla elinden geleni yapan sizlerden hemcinslerimden gurur duyuyorum biz hayatı güzelleştirerek mücadele veriyoruz
Duygulandım 🥺 ne güzel düşünmüşsün tabi ki ödüllendir kendini. Böylesi çok daha güzel. Yiyecek ödül değil aslında. Allah olmayanlara da versin tabi ama asıl ödül bence de kendin için aldığın yaptığın bir şey. Gözün görür hiç olmazsa. Yediklerimiz hem kalori bırakıyor hem ertesi gün unutulup gidiyor. Değmiyor yani.

İnan ki bende unutmuşum kendimle ilgilenmeyi. Geçen kendime ilk kez paslanmaz kolyelerden aldım. Hep almak isterdim imitasyon kolyeler çok çabuk kararıyor çünkü. Nasil hoşuma gitti sanki altın almışım. Ama ne gerek var dediğim bir şeyi kendime değer görmüş oldum. Biz de seninle gurur duyuyoruz ❤️ inşallah kendini görebilmeyi başarmış kadınlar olarak devam ederiz bu yola

300kalori hakkımı kullanmaktan vazgeçtim
Onun yerine aldığım güzel sonucun hediyesi olarak uzun zamandır yıpranmış olan saçlarımı kestirdim
Uzun zamandır görüntümden hoşlanmadığım için kendime hiçbir şey almadım deneme kabinlerinde aynaya baktığımda olmak istediğim görüntü bu değildi eski güzel kıyafetlerim de artık bana olmuyordu
önceden aldıklarımı da eskittim
motivasyon olsun diye kendime pahalı bir markadan pantolon aldım
Zayıfken bile giymeye cesaret edemediğim güzel gecelik ve iç çamaşırı takımı aldım
Kendi kabuğumu kırmaya çalıştığım bir dönemdeyim
amacım sadece kilo vermek değil başarı duygusunu tatmak
Kusurlarımı da kabul edip maddi ve manevi en iyi halime ulaşmak
Ufak adımlarla her başarımda kendimi ödüllendirmeye karar verdim çünkü kendimi çok ihmal ettim
Ama burası bana çok iyi geldi öyle veya böyle belki çalışan belki çocuğuyla elinden geleni yapan sizlerden hemcinslerimden gurur duyuyorum biz hayatı güzelleştirerek mücadele veriyoruz
harika bi karar olmuş senin adına çok sevindim :KK5: :nazar::nazar::nazar:

Tunaydin kızlar kahvaltımı yaptım ama bugün hiç bişey anlamadım.
Okulda kahvaltı yaptım.
Ayakta ve ne yedim derseniz hiç birşey.
2 dilim tam buğday ekmeği
Üzerine bir tatlı kaşığı tahin buğday
Ve cay

Az sonra doğru düzgün bişey bulur yerimm
Siz neler yapıyorsunuz okuyamadım maşallah konuşmuş da konusmussunuz

Back