Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Hello kızlar ben bugün çok cıs şeyler yedim. Benim diyetim en başından beri kilo verdiysen 1 gün istediğini ye sistemine dayalı. O yüzden çok sürdürülebilir bir sistem oldu benim için yıllardır devam ediyor. Ama bedelini de ödüyorum diyim
Adım sayım 16K

Cemoos Chocolita

Bana da cok mantikli geliyo bu sistem uzun suren istediğini yiyememe durumu ters tepiyo

Bana da cok mantikli geliyo bu sistem uzun suren istediğini yiyememe durumu ters tepiyo
Ya lady 3 yıldır sürekli diyette onun için çok normal
Biz daha 1 ay olmadı adapte olmak için hemen kaçamak yada ödül olmamalı bence
Zaten 2 hafta düzenli eksi gör +300 ödül var bak çok cazip

Ya lady 3 yıldır sürekli diyette onun için çok normal
Biz daha 1 ay olmadı adapte olmak için hemen kaçamak yada ödül olmamalı bence
Zaten 2 hafta düzenli eksi gör +300 ödül var bak çok cazip
Bak bu da guzelmis +300 derken 300 kalorilik mi ödül

Gözümü açamıyorum kolumu kaldıracak halim yok. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım kızlar. Yazdıklarınıza bakamıyorum kusura bakmayın telefonu elime alamıyorum
Gecmis olsun gripten cok daha çetin virusler her kis ortaya cikiyor farkettiyseniz insanlar gribi artik daha agir geciriyor belki yine viral bi seydir ama bagisikligim savasiyor gucleniyor diye dusunup teselli edin kendinizi olumlu dusunce ruha da bedene de iyi gelir

Canini niye sıkıyosun kuzum yaa, rehl d vitamini bir sürü sebep var. Regl zamanı çok gidiyor biliyosun değerlendir sende daha çok gidecek eminim ben

Canini niye sıkıyosun kuzum yaa, rehl d vitamini bir sürü sebep var. Regl zamanı çok gidiyor biliyosun değerlendir sende daha çok gidecek eminim ben
İnşallah canım işte geldiler bana bi sağdan sağdan ama yapıcam haftaya daha çok eksilenicem inşallah

Aynen mesela 4-5 arkadaş bugün ödül aldı kullanıyorlar.
Yıldız birinci 1000 kalori ikinci 500 kalori ödül var.
Yeter ki kilo ver.
Sende gördüm geçen vermiştin verirsin bence
Mantikli guzelmis o halde izlemede kalayim ben şimdilik sizin takima ekleme durumunuzda bakalim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…